Nagellak

Swatch: Catrice – I Wear My Sunglasses At Night

Toen de eerste promo-foto’s van de nieuwe nagellakken van Catrice verschenen was één van de blikvangers het lakje I Wear My Sunglasses At Night. Op die foto’s (die helaas niet helemaal waarheidsgetrouw zijn) leek dit een veelbelovend lakje (metallic, misschien duochrome of iets á la Orly Cosmic FX?). Toen ik hem in het schap zag staan was ik enigszins teleurgesteld, want hij bleek heel anders te zijn. Uiteindelijk besloot ik ‘m toch mee te nemen, want ik wilde ‘m natuurlijk wel aan jullie laten zien!

I Wear My Sunglasses At Night doet me meteen denken aan Eyeko Cosmic Polish, ook een zwart lakje met glitters. I Wear My Sunglasses At Night is net weer wat anders, aangezien de glitters in dit lakje groen en roze zijn. Het is absoluut een bijzonder lakje, maar niet bepaald zomers!

De substantie van deze nagellak was voor het mooie iets te dun. Deze lak was na twee laagjes gedekt en redelijk snel droog, dus daar heb ik niets op aan te merken. Ik vind het jammer dat deze kleur totaal anders dan de promo-foto’s bleek te zijn, maar het is nog steeds een bijzonder lakje.

Catrice I Wear My Sunglasses At Night kost €2,49 en maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Catrice.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. BudgetBeautyNL zegt:

  Pretty! ^^ Deze heb ik er toevallig net afgehaald, maar hij is o zo mooi ^^

 2. sannewierda zegt:

  Haha, grappig! Iedereen laat dit lakje zien, was het zelf ook van plan, maar twijfel nu. Hahaha! Hij is zó pretty!

 3. nurchamiel zegt:

  Ik vind hem niet erg speciaal. Hij doet me denken aan dat lakje van TBS, Starry Night. De naam van het lakje doet me denken aan een nummer, daar kwam die zin in voor. Hmmm…

 4. Ik vond hem ook wel tegenvallen in het echt! En ook op je nagels in vergelijking met de lak in het flesje. Maar ik vind 'm alsnog erg pretty <3

 5. <3 dat lakje 😀 heb 'm nu ook op m'n nagels 🙂

 6. Ik vind hem best leuk, maar op de promo foto was die leuker.

 7. Niet helemaal mijn ding. Hij was inderdaad leuker op de promo foto's!

 8. Niet helemaal mijn ding, ook omdat ik die van Eyeko al heb, en die ook nooit draag haha (A)

 9. Ik vind hem ook wat minder, ben de laatste tijd niet echt meer van de donkere kleuren.

 10. Iets te donker voor mij, maar alsnog een prachtige kleur!

 11. Oh dat valt me tegen 🙁 De persfoto's leken véél veelbelovender helaas 😮

 12. Marieke zegt:

  Balen :/ Ik liep ook al te kwijlen bij het zien van de promofoto.

 13. Ik vind deze echt leuk.. persfoto's heb ik niet gezien maar denk wel dat ik hem ga halen.

 14. Mariekex19 zegt:

  Lijktie niet ook een beetje op My Private Jet van OPI?
  Ik vind hem wel leuk.

 15. Mooie kleur! 🙂

 16. Ik vind hem wel mooi, heb em zelf ook. Maar denk niet dat ik hem heel vaak zal dragen, vooral niet in de zomer, dan heb ik toch liever felle, vrolijke kleurtjes op. Maar bij sommige outfits is hij natuurlijk wel perfect! 😀

 17. Leontine zegt:

  Ik vind hem niet zo mooi. Was ook van plan om die te kopen, maar toch niet gedaan..

 18. Deze vind ik niet zo mooi, helaas!

 19. Wauw! Wat een mooi kleurtje! En ook een grappige naam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.