Nagellak

Swatch: Catrice – Just Berried

Afgelopen week liet ik jullie een lijst zien met de lakjes die uit het assortimen vat Catrice zullen gaan verdwijnen. Een nagellak uit deze lijst die ik nog niet eerder had geswatched is Just Berried, een donkerpaars cream-lakje.

Just Berried is, zoals de naam al een beetje doet vermoeden, een bessenpaars lakje. Ik vind ‘m niet verkeerd, maar het is een vrij saaie en veilige kleur. Ondanks de wat saaie kleur is het wel een handig lakje om te combineren met verschillende topcoats (zoals deze combinatie met de Essence Nail Art Twin Troy) of om te gebruiken als basiskleur voor nailart.

De substantie van dit lakje is prima, al is hij wat aan de dikke kant. Overigens is de dekking zeer goed, want hij is na één laagje nagenoeg dekkend. Voor het mooie heb ik op deze foto twee laagjes gebruikt, maar het was dus niet per se nodig.

Een paar van jullie vroegen mij tot wanneer deze lakken verkrijgbaar zijn, maar daar kan ik helaas weinig over zeggen. Ik weet wel dat ze ontzettend snel uitverkocht raken, omdat alle producten die uit het assortiment gaan nu met 50% korting verkocht worden. Ik ben gisteren in een paar filialen van Kruidvat geweest en een groot deel was nu al uitverkocht. Waarschijnlijk zullen ze ook niet meer aangevuld worden (op = op), dus wees er snel bij!

Catrice Just Berried is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost normaal €2,49, maar wordt nu voor de halve prijs verkocht, aangezien deze kleur uit het assortiment zal gaan. Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Deze wil ik graag ook nog. In België is de 50% actie nog niet bezig, maar hij is op veel plaatsen wel al uitverkocht (en ik vermoed niet dat hij nog wordt bijgevuld…)

  1. Jessica zegt:

   Hangt af van winkel tot winkel;
   en bij ons was het wel al afgeprijsd.

 2. super mooie classy tint 😀

 3. lisa zegt:

  bij ons heeft essence wel 50% korting maar catrice nog niet en de LE van essence die back toe de 50 ofzo is er ook nog niet terwijl die er 1 juli al zou moeten zijn

 4. Classy kleurtje, mooi!

 5. Erg mooi kleurtjes!

 6. een erg mooi kleurtje.

 7. Louise zegt:

  mooi! alleen bij mij waren ze nog niet eens in de 50%… grr.

 8. vind het wel een hele mooie tint eigenlijk!

 9. Vera zegt:

  Lijkt die niet heel erg op Catrice Plum Play With Me?

 10. Leuke kleur! Ga even wachten tot ze het afprijzen hier en dan ga ik die zeker halen!

 11. Stijlvolle kleur! Niks mis met veilig, voor de dames onder ons die moeten gaan werken 🙂

 12. Ik heb deze kleur ook vind deze echt prachtig ! Persoonlijk vind ik het wel meer een kleurtje voor het najaar.

 13. Wat een prachtig kleurtje, erg auberginekleurig. Hier is de korting nog niet in gegaan, dus ik heb nog tijd zat om in te slaan!

 14. Wauw wat een mooie kleur!
  x

 15. Prachtig kleurtje!

 16. Leuk kleurtje, maar ben niet zo van het paars!

 17. Aii, het is toch wel een ontzettend tof kleurtje!
  Heb zaterdag I Scream Peach nog meegenomen, misschien deze ook nog maar eens opzoeken!

 18. Mooi! Dit vind ik echt een mooi herfstkleurtje, ik ben gek op paarse nagellak!

 19. Leuk kleurtje, maar hij is me eigenlijk nooit opgevallen in het schap!

 20. Wauw, prachtig kleurtje! Zeker voor de herfst :).

 21. Weer zo prachtige kleur van catrice

 22. Jonna zegt:

  Mooi kleurtje en ik wil ook even zeggen dat ik de lengte van je nagels heel mooi vind.

  1. Dank je, ik ben ook blij met de huidige lengte. Precies goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.