Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Miami pINK

Ik heb al enkele keren in artikelen aangegeven dat ik absoluut geen fan ben van de vernieuwde en ‘verbeterde’ Catrice-nagellakken die sinds het begin van dit jaar te koop zijn. Ik verwachtte dan ook niet veel van de lakjes die bij de meest recente assortimentsupdate toegevoegd werden, maar toen ik de nieuwe tint Miami pINK zag werd ik toch wel nieuwsgierig. Hij zag er zo geweldig uit in het flesje!

Moet je deze geweldige kleurencombinatie nou eens zien! Het komt op deze foto niet helemaal perfect over, maar Miami pINK is een vrij koele framboosroze lak bestaande uit een combinatie van paarse, zilveren en gouden glitters. I like it!

Serieus, hoe zou iemand deze kleur nou niet geweldig kunnen vinden? Het mooie is bovendien dat de glitters ook op de nagels nog steeds zichtbaar blijven. Van een afstandje is het uiteraard iets minder opvallend, maar de extra diepte die ze geven is altijd goed te zien. Bovendien is hij extreem glanzend (de glans op de foto is niet van een topcoat!), waardoor hij bijna een gelnagels-effect geeft. Ik heb deze lak de afgelopen anderhalve week een keer of 3-4 in allerlei combinaties opnieuw opgedaan. Gezien mijn uitgebreide nagellakcollectie en de frequentie waarop ik mijn nagellak wissel, zegt dat al heel wat!

Qua substantie is dit één van de betere nieuwe Catrice-lakken. Hij is ietwat stroperig, maar dekt na twee laagjes perfect en lakt gewoon soepel. Het flesje is daarentegen nog net zo gammel als de anderen en lijkt elk moment uit elkaar te kunnen vallen. Beetje jammer, Catrice…

Terwijl ik deze foto’s aan het maken was, bedacht ik me dat Catrice Miami pINK me heel bekend voorkwam. Al snel kwam ik tot de conclusie dat hij me heel erg deed denken aan Essence Glamorous Life, een geweldige lak die een tijdje geleden het assortiment heeft moeten verlaten (eeuwig zonde!). Glamorous Life is iets warmer van kleur, maar Miami pINK komt wel erg dichtbij.

Ik heb Essence Glamorous Life in het verleden veel gedragen met oranje flakies, en ik verwacht dat Catrice Miami pINK zich daar ook uitstekend voor leent. Daarnaast doet Miami pINK het ook erg leuk in combinatie met L’Oréal Confettis Top Coat zoals ik hier op Instagram liet zien. Daarnaast is hij denk ik ook erg vrolijk samen met een multicolor topcoat zoals Essence Circus Confetti, dus dat ga ik binnenkort nog eens uitproberen.

Miami pINK laat zien dat Catrice niet helemaal de kluts kwijt is met de nagellakken. Er is toch nog hoop! Dit is in elk geval een geweldig mooie roze lak waar vast en zeker veel van jullie net zo enthousiast over zullen zijn als ik. De nieuwe producten van Catrice zijn inmiddels al op veel plekken te vinden, dus de kans is groot dat ze bij een filiaal bij jou in de buurt ook al verkrijgbaar zijn.

Catrice Miami pINK kost €2,99 en maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Catrice. Catrice is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Wauw mooi!

 2. Wauw, hij is echt prachtig!

 3. Een super mooi lakje! Ik ben er helemaal weg van! Straks tijdens mijn pauze ren ik gelijk naar de Kruidvat om deze te scoren, haha.

 4. omg deze is gorgeous 😀

 5. Wauw, die is zoo mooi!
  Liefs

 6. Wauw, wat een mooie kleur !

 7. Zeker een leuk kleurtje!

 8. Wat een mooi kleurtje!

 9. Wat een mooi kleurtje!
  X Saffira

 10. Heel mooi lakje!

 11. Ooooh pretty lakje!

 12. Oeh die is zo tof! 😀 Geweldige kleur!

 13. Oh! Wat een prachtige kleur:D

 14. Die is inderdaad prachtig!

 15. Bijzondere kleur, nog nooit eerder gezien 🙂

 16. nabila zegt:

  Vind het ook supermooi!

 17. Wauw mooie kleur en ook goede kwaliteit foto;)

 18. Ik heb hem ook en moet hem nog testen, maar hij dekt beter dan ik dacht!

 19. Oh deze is echt super mooi! 🙂

 20. wauw prachtige kleur!

 21. Ziet er wel erg mooi uit, prachtige kleur!

 22. Wat een mooie lak!

 23. Wat een pareltje, echt mooi!

 24. Wat een mooi kleurtje!

 25. Wat een mooie lakje!

 26. Wat een prachtig lakje, hij dekt beter dan ik dacht!

 27. Prachtige kleur 🙂 x

 28. Mooi kleurtje, maar eigenlijk boycot ik Catrice (en ik hoop vele anderen) in de hoop dat zij de lakjes weer in de oude staat veranderen. De vorige substantie en brede kwastjes lakten echt ontzettend goed!

 29. Mooiii! Die kleur is echt geweldigg!

 30. Wat een gave kleur!

 31. tanya zegt:

  Wauw! Wat mooi!

 32. Leuk, deze heb ik ook gekocht! En ik moet zeggen dat ik ook helemaal fan ben, zo mooi. Wel vond ik het moeilijk de kleur goed op de foto te krijgen. Zie dat het jou iets beter is gelukt

 33. Echt een schitterend kleurtje!

 34. Dat is echt een super gaaf kleurtje! Heel erg mooI! 🙂

 35. WAUW Deze is zo onwijs mooi.

 36. Super mooi kleurtje <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.