Nagellak

Swatch: Catrice – Miss Piggy Reloaded

Mijn favoriete nagellak-kleur is al jaren roze. Dat is voor jullie vast geen verrassing, aangezien mijn site niet voor niets Pinky Polish heet. Hoewel ik inmiddels al een brede selectie roze lakjes heb blijf ik altijd op zoek naar mooie kleuren. Ik vind lang niet alle tinten roze mooi, maar in het vernieuwde assortiment van Catrice zat wel een zeer mooie nagellak met een nog leukere naam: Miss Piggy Reloaded.

Miss Piggy Roloaded is wat mij betreft hèt perfecte zachtroze lakje. Vaak vind ik dat zachtroze lakjes een overheersende blauwe ondertoon hebben waardoor ze mij niet zo goed staan, maar Miss Piggy Reloaded is perfect. Bovendien heeft dit lakje prachtige shimmer die vooral in het zonlicht goed te zien is (klik op de foto om hem te vergroten, dan zie je ‘m ook zitten!) en dat maakt het lakje voor mij helemaal af.

Ik dacht eventjes dat dit ook een mooie dupe kon zijn voor Chanel Morning Rose, maar dat blijkt niet zo te zijn. Miss Piggy Reloaded is daarentegen wel een bijna-perfecte dupe van Chanel Mistral, een lakje uit de zomercollectie van vorig jaar! Binnenkort volgt een artikel waar ik deze drie naast elkaar zet zodat jullie goed de verschillen (en overeenkomsten!) kunnen zien.

De substantie van dit lakje is een beetje aan de dunne kant en jelly-achtig, dus je hebt drie laagjes nodig om ‘m mooi dekkend te krijgen. Op zich is dat niet zo vreemd voor dit soort lakjes, maar houd er rekening mee dat de droogtijd vrij lang is en dat het daarom aan te raden is om een sneldrogende topcoat te gebruiken.

Tja, wat kan ik verder nog over Miss Piggy Reloaded zeggen? Een prachtige lak met een geweldige naam, een echte aanrader wat mij betreft!

Catrice Miss Piggy Reloaded kost €2,49 en is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. ik heb dit lakje! deze is echt super voor de zomer. lekker roze. ik vond deze eerst te fel roze maar nu vind ik het wel meevallen.

 2. Mallory zegt:

  mooi ^^

 3. beautyfuel zegt:

  Oeh, zeker pretty! 😀

 4. Nynke zegt:

  Ik vind dit zo'n mooi kleurtje, maar die van mij lakt helaas echt super slecht!

 5. mooi kleurtje, looks like dat ik deze nog even moet halen hihi

 6. Wat een lief roze kleurtje is dit zeg 🙂

 7. Een mooi zacht kleurtje

 8. Lovethatmakeup zegt:

  Ga 'm zeker nog halen!

 9. Lief en mooi kleurtje!

 10. Prachtig kleurtje! Wil hem ook nog zo graag, maar vergeet het altijd als ik in de buurt van een Kruidvat ben!

 11. Ohh wat een mooie kleur!

 12. Prachtige kleur!!

 13. Aranka zegt:

  Ik heb hem ook en Mistral en ze lijken echt heel erg op elkaar 🙂

 14. Hij is erg mooi! Meestal ben ik minder dol op roze, maar deze is zo zacht en lief!

 15. Wat een prachtige kleur roze zeg! Heel mooi!

 16. Deze had ik nog niet gezien, wat lief!

 17. Echt een hele mooie kleur, maar telkens ik hem wil kopen is hij uitverkocht 🙁

 18. Ik vind hem erg mooi, hij lijkt alleen een beetje op mijn Chanel.

  Dus ik weet niet zo goed of ik deze dan ook nog ga kopen.

 19. echt een cute lakje 😀

 20. Zo ongelovelijk schattig! Dit vind ik nu echt een mooie roze tint.

 21. Jammer dat hij niet zo goed dekt 🙁 Ik vind hem echt irritant lakken.

 22. Vind het echt een schattig kleurtje!

 23. PIentje zegt:

  Waar is die gekocht en hoe duur 🙂

  1. PIentje zegt:

   laat maar, t staat er onder hhi :$

 24. Hele mooie kleur 😀

 25. iris zegt:

  Jij kan echt te mooi je nagels lakken! Jeetje dat is nog eens wat anders dan sommige reviews ik op internet voorbij zie komen. Mooi kleurtje ook, ik hou van catrice nagellakjes!

 26. martina zegt:

  ik ben echt zooooooo gek op deze kleur !

 27. Marieke zegt:

  Ik vind 'm zo mooi he! Ik was ook helemaal fan van Mistral, maar die's me te duur…

  Helaas was deze bij mij nog niet dekkend in drie laagjes.. Vier laagjes later, was mijn geduld op, een half uur later was het nog niet droog en heb ik het er maar weer afgehaald. Poging twee om dit lakje te laten werken laat nog op zich wachten….

 28. Deze heb ik ook! Inderdaad één van mijn favoriete roze kleurtjes. Zo'n schattig kleurtje! 🙂

 29. Prachtig lakje!

 30. Heel erg mooi kleurtje!

 31. Silke zegt:

  Het is echt een top kleur en raad hem dan ook zeker iedereen aan!
  Het enige wat ik minder vind is dat je 3 a 4 lagen aan moet brengen om hem echt mooi te krijgen. Ook valt het mij op dat daardoor de nagel veel sneller beschadigd raakt aangezien het zachter is.. Klopt dit, en zo ja hoe kan ik dit verhelpen aangezien ik het wel een top kleur vind! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.