Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Never No To Holo (Luxury Lacquer)

Ben ik de enige die de ‘gewone’ nagellaklijn van Catrice een beetje saai vindt? De laatste interessante toevoeging daaraan was Catrice A Gallon of Melon, maar daar is het dan ook bij gebleven. Gelukkig zijn de Luxury Lacquers een heel stuk interessanter! Ik liet eerder al even Pink Rock Shock zien, maar er is ook een interessant holografisch lakje aan de serie toegevoegd. Kijk mee om Catrice Never No To Holo te zien!

 

Catrice Never No To Holo - 2 van 6

Als je Never No To Holo zo ziet, lijkt hij eigenlijk een beetje saai. Een simpel zilveren lakje met een ietwat gedateerd effect. Niet heel spannend dus. Ik besloot hem eens even met m’n flits te fotograferen.

Catrice Never No To Holo - 5 van 6

Catrice Never No To Holo - 4 van 6

Dat gaat er meer op lijken! Tja, zo met een flitser of in het zonlicht is hij best mooi, maar ik ben niet blown away. Het is een aardig holografisch lakje, maar er zijn vast nog veel mooiere te vinden. Deze zou trouwens nog wel leuk kunnen zijn als basis voor een (holografische) glitterlak. Dan geef je andere glitters een bijzondere dimensie.

Catrice Never No To Holo - 3 van 6

Voor deze foto’s heb ik twee laagjes gebruikt en de dekking is eigenlijk best keurig! Overigens lijkt het op de foto’s met flits alsof ik topcoat heb gebruikt, maar dat is absoluut niet zo. Dat is gewoon de glans die deze lak van zichzelf heeft.

Tja, ik ben er niet helemaal uit. In fel zonlicht of met een flitser ziet deze lak er best leuk uit, maar in gewoon licht is hij een beetje saai. Een leuk lakje voor af en toe, maar niet ‘wow’.

Catrice Never No To Holo – €3,59 (11 ml)
Kruidvat

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Related Post

9 Comments

 • Reply
  beautifulday4makeup
  27 augustus 2015 at 10:04

  Dit lijkt mij een leuke kleur voor op het werk

 • Reply
  Ik ben het!
  27 augustus 2015 at 10:10

  Deze heb ik toevallig al een paar dagen op mijn nagels. Ik vind het heel mooi. Blijf maar naar mijn nagels kijken.
  Maar dit is de eerste holografische lak die ik zie/heb, dus ik ben al snel onder de indruk. 🙂

  Ik hou niet zo van felle, opvallende kleuren bij mezelf. Dus dit is wel wat voor mij. Redelijk rustig, maar toch ook een beetje anders.

 • Reply
  thebeautyblognl
  27 augustus 2015 at 10:27

  WOW deze nagellak is super gaaf!

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  27 augustus 2015 at 10:27

  Ook al ben jij niet helemaal tevreden erover vind ik het juist wel heel erg mooi lakje! 🙂

 • Reply
  mariebeauty
  27 augustus 2015 at 11:57

  Ik vind hem er best leuk uit zien !

 • Reply
  Amelie
  27 augustus 2015 at 13:05

  Ik vind hem mooi, maar inderdaad, dat holo effect kan veel sterker!

 • Reply
  Beautydiarynl
  27 augustus 2015 at 15:45

  Ik snap wat je bedoelt, maar ik vind hem wel mooi!

 • Reply
  chucky1012
  27 augustus 2015 at 19:41

  Dat is een mooie nagellakje.

 • Reply
  Nicole
  28 augustus 2015 at 13:47

  Normaal ben ik niet heel erg fan van glitter lakjes, maar deze vind ik toch wel erg mooi!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.