Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Pink Rock Shock (Luxury Lacquer)

Toen ik bij het vernieuwde schap van Catrice stond was ik niet echt onder de indruk. Er waren jaren dat ik gerust het halve nieuwe assortiment in mijn winkelmandje mikte, maar deze keer liep ik slechts met drie producten de winkel uit. Eén van die items was een nagellakje, uiteraard een roze variant. Ik zag Catrice Pink Rock Shock uit de Luxury Lacquer-serie en vond hem op het eerste oog prachtig. Roze! Goud! Glitter! Hoe is hij op de nagel? Ik ga het laten zien.

Catrice Pink Rock Shock - 3 van 5

Catrice Pink Rock Shock - 4 van 5

Bij het zien van Pink Rock Shock moest ik direct aan Catrice Call Me Princess denken. Toen ik hoorde dat Call Me Princess uit het assortiment zou worden gehaald dacht ik dat Catrice gek geworden was. Waarom zou je zo’n mooie kleur uit de collectie halen? Ik had dan ook even hoop dat Pink Rock Shock eigenlijk dezelfde lak zou zijn. Zoals je op de foto ziet is dat niet helemaal het geval. Het is eigenlijk vrijwel dezelfde kleur, maar dan glanzend. Tja, of ik het nou mooi vind? Ik ben er nog niet helemaal uit.

Catrice Pink Rock Shock - 5 van 5

Ik vind de Luxury Lacquers sowieso een mooie serie en eigenlijk alle lakjes daarvan zijn interessant. Ook de dekking is absoluut niet verkeerd, want hij zit er na twee laagjes keurig op. Doordat de glitter zo dekkend is brengt hij ook vrij makkelijk aan, al is hij wel iets aan de dikke kant. Tja, dat is onvermijdelijk met zulke nagellakken. De houdbaarheid heb ik nog niet voldoende kunnen testen omdat ik momenteel Duri Rejuvacote 2 aan het testen ben en daarom dagelijks m’n nagellak wissel. Echter weer ik van de andere lakken uit deze lijk dat ze gemiddeld een dag of 3 mooi blijven en daarna gaan chippen.

Tja, ik ben er nog niet helemaal uit wat deze lak betreft. Wat vinden jullie?

Catrice Pink Rock Shock – €3,59 (11 ml)
Kruidvat

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. ik dacht meteen aan call me princess, een van mijn favoriete lakjes ooit. Ik vind deze wel mooi, maar iets staat me tegen. Geen idee wAt.

 2. Kleine chineesje zegt:

  ik vind ‘m prachtig !!

 3. Prachtig lakje!

 4. oh wow wat een heerlijk speciaal kleurtje
  I love it

  liefs
  Karlien

 5. Ik vind het lakje er leuk uitzien, ik heb maar 1 iets gekocht uit het vernieuwde assortiment :). Ik vind de update van Catrice eerlijk gezegd ook tegenvallen!
  X

 6. Mooi kleurtje, maar niet echt vernieuwd. Ik vind de nieuwe lakken qua kleur ook een beetje tegenvallen. Jammer.

 7. Ik vond call me princess inderdaad al super mooi, maar eigenlijk vind ik deze nog mooier! Gelukkig hebben ze iets soortgelijks teruggenomen!

 8. Annabel zegt:

  ik vind hem mooi! Lekker feestelijk 🙂 ik hou wel van dit soort fancy, shine kleurtjes op m’n nagels!
  En wat lak je toch altijd mooi 🙂
  Liefs XXX

 9. Echt zo een mooie glitter. Prachtig.

 10. Zo zonde dat Call Me Princess weg is… Deze is wel ook heel erg mooi!

 11. Leuk nagellakje!

 12. oh my lord die lak is gorgeous!

 13. Ik denk niet dat deze kleur echt mijn smaak is… Maar wel een mooie review!

 14. Wat een prachtig kleurtje zeg! Jammer dat je verder niet echt mooie producten tegenkwam in het nieuwe assortiment. 🙂

 15. Ooooh I loooove it! Zo girly en zo sparkly!

 16. Super mooi lakje zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.