Nagellak

Swatch: Catrice – Purplelized

Ik ben dol op paars als het op kleding of inrichting aankomt, maar wat nagellak betreft ben ik nooit zo’n fan. Op de één of andere manier vind ik paarse nagellak gewoon niet leuk! Toen ik tussen de nieuwe Catrice-lakjes het paarse lakje Purplelized tegen kwam waagde ik het er toch maar weel op, want deze versie zag er toch wel bijzonder uit.

De kleur van dit lakje vind ik echt uniek! Het is een combinatie van zilver en donkerpaarse glitter. Op het eerste oog dacht ik dat dit een dupe zou kunnen zijn van Essence Purple Diamond, één van de Multi Dimension-lakjes. Later kwam ik er achter dat beide lakken behoorlijk van elkaar verschillen. Purplelized is veel donkerder en bevat ook minder zilver. Bovendien heeft Purple Diamond een foil-finish, terwijl deze meer glitter bevat.

Twee laagjes waren voldoende om dit lakje helemaal dekkend te krijgen. De substantie was een klein beetje aan de stroperige kant, maar dat is typisch voor lakjes van deze substantie. Ik vind deze kleur een beetje te donker voor de aankomende lente, maar ik vind ‘m voor de donkere wintermaanden zeer geschikt!

Catrice Purpelized maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment en kost €2,49.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. wat een super mooie kleur(a)

 2. Anna zegt:

  het was bij mij ook love at first sight <3 een paar paarse pumps aan and ready to go

 3. Florie zegt:

  Ik heb hem ook, en ik vind hem juist heel mooi voor in de zomer !
  In de zon zie je al die glittertjes veel mooier dan in de winter 🙂

 4. mooi 😀

 5. Lovethatmakeup zegt:

  Echt een prachtig kleurtje!

 6. Mooie kleur 😀

 7. Renske zegt:

  Ik heb hem ook gehaald en vind hem zo tof! Hij staat je goed, met je prachtige nagels.

 8. livebeauty zegt:

  Mooi!

 9. beautyandso zegt:

  Hele mooie kleur! I love purple!

 10. Ahh die kleur is zoooo mooi!

 11. Echt een schitterend kleurtje! Ik wil hem ook, heb hem helaas overgeslagen.

 12. Leontine zegt:

  Mooi lakje!

 13. Tof kleurtje zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.