Nagellak

Swatch: Catrice – Purplelized

Ik ben dol op paars als het op kleding of inrichting aankomt, maar wat nagellak betreft ben ik nooit zo’n fan. Op de één of andere manier vind ik paarse nagellak gewoon niet leuk! Toen ik tussen de nieuwe Catrice-lakjes het paarse lakje Purplelized tegen kwam waagde ik het er toch maar weel op, want deze versie zag er toch wel bijzonder uit.

De kleur van dit lakje vind ik echt uniek! Het is een combinatie van zilver en donkerpaarse glitter. Op het eerste oog dacht ik dat dit een dupe zou kunnen zijn van Essence Purple Diamond, één van de Multi Dimension-lakjes. Later kwam ik er achter dat beide lakken behoorlijk van elkaar verschillen. Purplelized is veel donkerder en bevat ook minder zilver. Bovendien heeft Purple Diamond een foil-finish, terwijl deze meer glitter bevat.

Twee laagjes waren voldoende om dit lakje helemaal dekkend te krijgen. De substantie was een klein beetje aan de stroperige kant, maar dat is typisch voor lakjes van deze substantie. Ik vind deze kleur een beetje te donker voor de aankomende lente, maar ik vind ‘m voor de donkere wintermaanden zeer geschikt!

Catrice Purpelized maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment en kost €2,49.

13 Comments

 • Reply
  Miranda
  8 april 2011 at 16:04

  wat een super mooie kleur(a)

 • Reply
  Anna
  8 april 2011 at 16:31

  het was bij mij ook love at first sight <3 een paar paarse pumps aan and ready to go

 • Reply
  Florie
  8 april 2011 at 17:34

  Ik heb hem ook, en ik vind hem juist heel mooi voor in de zomer !
  In de zon zie je al die glittertjes veel mooier dan in de winter 🙂

 • Reply
  femketje
  8 april 2011 at 17:35

  mooi 😀

 • Reply
  Lovethatmakeup
  8 april 2011 at 17:49

  Echt een prachtig kleurtje!

 • Reply
  Lisa
  8 april 2011 at 18:57

  Mooie kleur 😀

 • Reply
  Renske
  8 april 2011 at 20:35

  Ik heb hem ook gehaald en vind hem zo tof! Hij staat je goed, met je prachtige nagels.

 • Reply
  livebeauty
  8 april 2011 at 22:13

  Mooi!

 • Reply
  beautyandso
  9 april 2011 at 12:05

  Hele mooie kleur! I love purple!

 • Reply
  Mariska
  9 april 2011 at 14:31

  Ahh die kleur is zoooo mooi!

 • Reply
  Silva
  9 april 2011 at 19:34

  Echt een schitterend kleurtje! Ik wil hem ook, heb hem helaas overgeslagen.

 • Reply
  Leontine
  10 april 2011 at 00:00

  Mooi lakje!

 • Reply
  portfoliovanfemke
  11 april 2011 at 10:01

  Tof kleurtje zeg!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.