Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Shooting Star (Crushed Crystals)

Hoewel ik al Call Me Princess en Oyster & Champagne heb laten zien uit de Crushed Crystals-serie van Catrice, ben ik nog niet helemaal klaar. Niet alle kleuren spraken mij aan, maar de felroze variant Shooting Star belandde al snel na de lancering in mijn mandje. Tja… Roze, glitters. Hoe kan het ook anders!

Na de andere spectaculaire Crushed Crystals, is deze misschien wat aan de saaie kant. Hij is vrij vlak van kleur, heeft minder structuur en is ook veel minder glitterig. Dat vond ik in eerste instantie erg jammer, want ik houd juist wel van het feestelijke effect van die andere glitterlakken. Shooting Star is veel meer ingetogen, maar daardoor voor veel dames wellicht wat toegankelijker. Hij bevat kleine gouden en paarse glittertjes, waardoor hij toch een beetje tot leven komt. Deze doet me trouwens heel erg denken aan Catrice Miami pINK, maar dan met een Liquid Sand-achtige structuur.

Shooting Star zit niet bomvol glitters en lakt daardoor erg makkelijk. De substantie is vrij dun, waardoor je strak kunt lakken. De houdbaarheid is aardig, zo’n 3 dagen (wat vrij normaal is voor zulke lakken) en hij dekt netjes in 2 laagjes.

Voor mij is dit misschien niet zo’n spannende lak, maar ik vermoed dat veel van jullie hem graag zouden dragen. De combinatie van de ‘voorspelbare’ kleur in combinatie met de ietwat textured finish maakt hem wel leuk!

Catrice Shooting Star kost €3,39 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Ik vind hem echt super mooI! Zo een heerlijke knalkleur die ideaal is voor de zomer <3 Zelf heb ik Call me Princess en als ik dat lakje op heb kan ik vaak niet stoppen met kijken naar mijn nagels zo mooi vind ik hem. Deze vind ik ook prachtig dus die ga ik ook snel kopen!

 2. Dat is een nagellak die zo mooi is en in mijn stash hoort!
  Ik hou heel veel van roze nagellakjes 😉
  Ook zal ik dit kopen.

 3. Ik vind het een heel tof lakje!

 4. Hij ziet er heel erg leuk uit!

 5. hij is zo pretty 😀

 6. Wat een geweldige kleur!

 7. Oeh deze is ook wel erg mooi zeg! Ik ben dol op roze kleuren, mijn hele kast staat er vol mee!

 8. Mooi lakje, ik moest ook denken aan miami pink ook 1 van mijn favorieten! 😉

 9. Op de foto ziet hij er toch wel mooier uit dan toen ik hem swatchte in de winkel!

 10. Pink is altijd goed. T is een mooie kleur.

 11. Ik vind hem zelf wel mooi, maar niet enorm bijzonder of zo. Die glans is trouwens wel echt heel mooi!

 12. Ik heb hem ook, ik vind de roze glans zo mooi!

 13. Erg mooie kleur! En heel mooi effect! X

 14. Super mooi lakje!

 15. Ik heb hem ook, vind hem niet zo heel spannend maar wel gewoon mooi:)

 16. Een mooi lakje!! 🙂

 17. Ah deze is ook heel erg mooi!

 18. Mooi lakje!

 19. Ik vind ‘m echt prachtig! Erg mooie kleur!

 20. Wauw wauw wauw! Ik heb zelf Call me Princess en die draag ik echt ongelooflijk vaak. Ik ga deze ook nog halen en nog een extra van Call me Princess hahaha.

 21. Ik ben echt fan van dit soort kleurtjes. Super leuk lakje!

 22. ik vind hem echt super mooi!!

 23. Wat een mooi roze kleurtje!

 24. I love it 🙂

 25. Ik vind het wel een mooi lakje! 🙂

 26. Ahh ik heb deze laatst gekocht en nooit gedragen, shame on me! Vind ‘em prachtig!!!

 27. Een lekker fel kleurtje! Staat je ook goed. Ik heb op dit moment OPI Pussy Galore, een zachtroze liquid sand. Misschien dat ik deze Shooting Star ook ga aanschaffen.

 28. Het blijft een mooie kleur!

 29. Dit is een prachtig lakje! Ik heb hem ook! Vooral in zonlicht, wauw!

 30. Héél erg mooi, maar niet zo mijn kleur 🙂

 31. Heel gaaf lakje! Call Me Princess, die ik ook heb, vind ik ook al zo’n prachtig kleurtje.

 32. Ik vind m juist heel mooi! X

 33. Ik vind deze variant ook wel mooi. Ik heb zelf al Call Me Princess!

 34. Wauw wat mooi, ik houd van dit soort felle kleurtjes!

 35. Wauw! Die wil ik!

 36. Wat een eyecatcher, erg mooi!

 37. Ik heb naar aanleiding van je review Catrice Call me princess gekocht en daar ben ik erg tevreden over! Deze lijkt me inderdaad iets ‘saaier’ van kleur maar toch vind ik hem wel mooi!

 38. Net zoals de vorige lakjes is deze ook weer heel mooi 🙂

 39. Hele mooie kleur! Maar ik denk dat call me princess mijn favoriet blijft! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.