Nagellak

Swatch: Catrice – Sweets For My Sweets

Catrice - Sweets For My Sweet
Catrice - Sweets For My Sweets

Zoals jullie weten ben ik echt een sucker voor lichtroze lakjes. En nog steeds ben ik op zoek naar de perfecte roze nagellak! Chanel Mistral is één van mijn favorieten, net als H&M I’m A Saint. Sweets For My Sweets is een lief lakje, maar ik vind ‘m een beetje te blauw. Dat is ook wel begrijpelijk, want als je het flesje in het zonlicht houdt, zie je dat er een waas van lichtblauwe shimmer in het lakje zit. Die shimmer is op je nagel overigens niet zichtbaar, want hij lijkt gewoon cream. Voor deze foto heb ik 2 laagjes aangebracht, maar om hem echt mooi dekkend te krijgen heb je zeker 3 laagjes nodig. Op zich is dat niet zo heel erg, want net als de andere Catrice-lakjes droogt deze snel. Ook het kwastje van deze lak is prettig, dus netjes lakken is geen probleem.

Catrice is te koop bij de grotere filialen van Kruidvat en Trekpleister en deze nagellak kost €2,49. Omdat deze collectie nog heel nieuw is, zijn de lakjes op veel plaatsen uitverkocht. Geen zorgen, de collectie is permanent, en wordt dus constant bijgevuld.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Wat ’n prachtig Barbie-roze kleurtje 🙂

 2. Lief rozig kleurtje!

 3. Michelle zegt:

  wij zijn beide even verslaafd aan catrice denk ik 😀

 4. Ik vind deze echt geweldig!!

 5. I love article Swatch: Catrice – Sweets For My Sweets |. Keep up the good work. I hope to read soon similar blog posts. I really enjoyed your blog post.

 6. GOESJA zegt:

  die heb ik ook, nu op haha echt leuk kleurtje

 7. […] MAN, GO Tango 160 Sweets for my Sweets 170 I Scream Peach! 210 Just Married 240 Sold Out Forever 250 I Sea You! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.