Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Twist Of Lemon (Coolibri)

Ik kan de LE-collecties van Catrice inmiddels echt niet meer bijhouden, het zijn er altijd zo veel! Op dit moment ligt onder andere de Coolibri-collectie in de winkel. Deze collectie bestaat uit allemaal felle kleuren die geïnspireerd werden door de kolibrie. Ik heb uiteindelijk maar één product uit de collectie meegenomen, namelijk het vrolijke lakje Twist Of Lemon!

Ik heb inmiddels al heel wat gele nagellakken in m’n stash en nog steeds kan ik er geen genoeg van krijgen. Twist Of Lemon is trouwens weer net even anders dan bijvoorbeeld Catrice Birdy Reloaded!. Twist Of Lemon is een stuk koeler van kleur en heeft meer glitters, waardoor hij bijna metallic lijkt.

Ik vind Twist Of Lemon best een leuke kleur, maar ik vond ‘m niet heel prettig lakken. Hij had drie laagjes nodig om volledig dekkend te zijn en dat vind ik voor het mooie net te veel. Overigens had ik een beetje pech met mijn flesje, want het kwastje van mijn lakje was niet helemaal goed. Er stak één langere haar uit waardoor ik telkens vlekken op m’n nagelriemen kreeg. Dat was natuurlijk gewoon pech (en kan ik uiteraard afknippen), maar wel een beetje jammer.

Tja, Twist Of Lemon is een leuke lak, maar vooralsnog houd ik het nu bij Catrice Birdy Reloaded!

Twist Of Lemon kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Coolibri-collectie die nu verkrijgbaar is. Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. quinty zegt:

  die kleur heb ik ook maar bij mij heeft hij maar 2 laagjes nodig

 2. Mooie kleur! Bij ons ligt de Cucuba collectie er al in 😀

  1. Elisa zegt:

   Jaa bij ons ook 🙂

 3. wel een mooi kleurtje 😀

 4. Wat een zomers kleurtje 🙂

 5. leuk kleurtje zeg! lekker zomers en vrolijk!

 6. Ik vind hem niet zo heel mooi, tegenwoordig hou ik niet meer van die gele kleurtjes. Alleen pastel geel.

 7. Joyce zegt:

  Mooie kleur!! jammer van dat lakken

 8. Charlie zegt:

  Dat heb ik dus echt bij de helft van mijn Catrice lakjes, die kwastjes met happen of uitsteeksels. Daar baal ik soms wel van maar laten liggen doe ik ze er niet om.

 9. Heel mooie kleur, heb zelf maar 1 gele lak en draag deze eigenlijk nooit. Zonde !

 10. Lekker vrolijk kleurtje zeg!
  Liefs

 11. Ik vind hem wel leuk, maar jammer dat ‘ie een beetje slecht lakt 🙁

 12. Mooi kleurtje, jammer van het kwastje. Ik ben helemaal weg van ‘Virgin forest’ van deze LE collection.

 13. Mooie kleur! Ik denk dat hij me niet goed zal staan. Warme kleuren geel dan weer wel. Jammer van het kwastje.

 14. Leuk kleurtje 🙂 x

 15. Heerlijk zomers kleurtje, ik wil em hebben!

 16. Monique zegt:

  Lijkt volgens mij best veel op Yellow Bombay van Gosh.

 17. Heel leuk kleurtje maar niks voor mij hihi!

 18. Geel vind ik normaal niet zoveel aan, maar deze heb ik wel gekocht! Vind hem wel leuk!

 19. Mooi zomers kleurtje!

 20. Coolibri is hier al uit de winkels geloof ik… Maar ik vind het lakje wel tof, staat je goed! Een heerlijk zomers kleurtje 🙂

 21. Mooi vrolijk kleurtje!
  Ik had ‘m alleen mooier gevonden als ‘ie cream was, denk ik

 22. Erg leuk kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.