Nagellak

Swatch: Catrice – Up In The Air

Het lijkt opeens blauwe lakjes te regenen! Nog nooit eerder waren er zoveel blauwe nagellakken in de winkels te vinden en alleen al Catrice heeft zo’n 4 verschillende tinten in het huidige assortiment zitten. Blauw, en met name lichtblauwe kleuren zijn perfect voor de lente dus mogen naar hartelust gedragen worden. Vandaag zet ik dan ook mijn favoriete blauwe Catrice-lak, Up In The Air, in het zonnetje!

Up In The Air is wat mij betreft het perfecte lichtblauwe lakje voor de lente en zomer. Ik vind ‘m zo vrolijk! Ik heb ‘m nog niet  echt vergeleken met een paar van de andere blauwe lakjes uit m’n stash, maar op het eerste oog lijkt Up In The Air wat dieper van kleur te zijn dan OPI What’s With The Cattitude? en Herôme Samara.

Op de dop sugereert Catrice dat deze lakjes twee laagjes nodig heeft (jep, deze ‘melding’ is nieuw en zit op een paar van de nieuwe lakjes) en dat klopt ook wel . Na twee laagjes zie ik hier en daar nog een klein beetje nagel, maar hij is voor het merendeel keurig gedekt. Wederom geen problemen met het kwastje of de formule, want dat is allemaal dik in orde!

Catrice Up In The Air kost €2,49 en maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Catrice.

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. erg mooi kleurtje!!!!!
  zeker wat voor mij!

 2. St. zegt:

  wauw supermooi kleurtje! hier word ik nou blij van 😀

 3. Ik vind het echt een prachtig kleurtje 😀

 4. Echt een lekker fris kleurtje is het!

 5. Ik heb helaas met alle Catrice lakjes uit de nieuwe collectie tot nu toe last van belletjes/bubbeltjes. Het wordt steeds frustrerender en eerst wist ik niet waar het aan lag, maar ik denk toch echt aan deze lakjes… Ik heb hem met 3 basecoats geprobeerd én zonder en bij allemaal ontstaan er belletjes tijdens het drogen. Ik heb ook het idee dat deze lakjes stroperiger zijn dan de oude…
  Maar goed, bij andere lakjes heb ik nu ook last van belletjes en ik weet gewoon écht niet meer wat ik fout doe! 🙁 Daar word je toch gek van?!
  Welke basecoat gebruik jij?

  1. Leontine zegt:

   Schud je je flesje van te voren? Dan kun je idd luchtbelletjes in je lak krijgen.
   Niet schudden, maar rustig tussen je handen laten rollen.

   1. Nee, dat doe ik nooit. De belletjes verschijnen ook pas tijdens het drogen, alsof er een soort reactie gaande is zeg maar. Ik wacht ook lang genoeg tussen de lagen (ik wacht nu 15 minuten om er zeker van te zijn dat het echt goed droog is voor de volgende laag). Maar alsnog krijg ik belletjes 🙁
    Ik heb daar echt nog nooit last van gehad en nu ineens wel!

    1. childdplzz zegt:

     ik had ergens gelezen dat je voordat je gaat lakken je nagellak ondersteboven moet vasthouden en dan een paar keer heen en weer rollen tussen je handen

     hopen dat het helptttttt

 6. mooi kleurtje!

 7. Erg mooi zeg!

  x

 8. Leontine zegt:

  Ook weer zo'n mooi lakje! Ik zou ze echt wel allemaal willen *zucht*..

 9. wethinkpink zegt:

  Wauuw ik zou willen dat ik echt één minuuutje gratis mag shoppen in de kruidvat! Of gewoon de loterij winnen, waar ik niet aan mee doe..:)
  xx

 10. Kelly zegt:

  Zeker 'n vrolijk kleurtje!

 11. Heb deze ook vind het echt een prachtig lavendel blauw kleurtje 😀

 12. Lak je de nagellak bij een open raam? Daar zou het ook aan kunnen liggen, of misschien is het vochtig in je kamer ofzo. Misschien moet je het ergens anders lakken.

  1. Kim zegt:

   Het probleem wat jij met de lakjes van Catrice hebt (ik heb er zelf overigens géén last van), heb ik met de lakjes van Eyeko! Ziet er niet uit op mijn nagels, al die bubbeltjes!! En dat terwijl al mijn lakjes in dezelfde doos zitten, dus het kan niet aan zonlicht oid liggen…

 13. Wat een supermooi kleurtje!

 14. Die is superleuk! 🙂

 15. Schitterend kleurtje!

 16. Desirée zegt:

  Ik heb m ook, heel mooi 🙂
  Over het algemeen doe ik bij Catrice twee laagjes, en waar er twee op staat doe ik er drie :p
  Zoveel blauwe lakjes, ik ben gek op blauw! 😀 Afgelopen week had ik dan ook een soort 'gradient' waarbij elke nagel een andere kleur blauw had wat dan een soort van overliep :p hahaha 🙂
  En @Emma ik heb de laatste tijd ook vaak bubbeltjes en geen idee hoe het komt..
  Misschien is het idd vochtigheid in de lucht ofzo, want had het eerder nooit zo.

 17. Karen zegt:

  Wat een mooi kleurtje! je hebt me overtuigd, deze koet ik hebben

 18. Heel erg mooi is deze, had deze gister ook op:)

 19. Ohh gave kleur! Het zou niet een kleur voor mij zijn, net iets te licht maar ik vind hem wel erg schattig

 20. Charlotte zegt:

  Prachtig, ik wil hem hebben!!

 21. chantal zegt:

  Ik heb m ook! Maar hij is wel een stuk minder felblauw dan op de foto! (Bij mij iig wel ;p)

 22. Wat een onwijs leuk kleurtje! Echt een zomerkleurtje 🙂

 23. gaaf kleurtje, zeker zomers!

 24. Linda zegt:

  I loooooove blauwe nagellak. Mooie blauwe lente kleur

 25. Wauw, die zoek ik ook! Hele mooie frisse kleur, love it!

 26. adinda zegt:

  Deze heb ik ook, vind het zo'n mooie kleur. Echt iets voor mij.

 27. Lief kleurtje!

 28. Deze heb ik gekocht met de 50 % kortings actie bij Kruidvat!
  Was bang dat hij te donker zou zijn maar bij jou zie ik nu hoe die echt is.
  Ben blij da tik hem toch gekocht heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.