Budget Make-up

Swatch: Catrice – Walk On Air (Hidden World)

Het is weer een nieuwe maand en dat betekent vaak dat er weer nieuwe Limited Edition-collecties in de winkels liggen! Toevallig liep ik gisteren tegen de nieuwe Hidden World LE van Catrice aan. De aankondiging van deze collectie was eigenlijk helemaal langs me heen gegaan, dus ik was erg verbaasd om ‘m in het schap te zien staan. Maakt natuurlijk niet uit, zo’n verrassing is altijd goed! Ik nam een aantal producten mee, waaronder een nagellak in de kleur Walk On Air.

Ik heb zo’n vermoeden dat abrikoos dรฉ kleur van lente/zomer 2012 gaat worden. Zeker aangezien Chanel voor aankomende lente het abrikoos-kleurige lakje June voor ons in petto heeft is het geen verrassing dat vele merken vrolijk aan deze trend mee zullen doen. Ik vind het best, want het was afgelopen zomer ook een van mijn favoriete nagellakkleuren om te dragen! Eerder liet ik jullie al Essence Makes Me Weak en Catrice Apropos Apricot zien (beide lakjes zijn inmiddels uit het assortiment), maar Walk On Air is anders. Dit lakje bevat namelijk een klein beetje shimmer! De shimmer is eigenlijk een beetje vergelijkbaar met de glitters uit Catrice Miss Piggy Reloaded, maar dan in een perzikkleurig lakje.

De dekking van Walk On Air is redelijk. Na twee laagjes is hij nagenoeg dekkend, al zie je hier en daar wel wat nagel doorschijnen. Een derde laag is waarschijnlijk dan ook het mooiste. Overigens is dit een vrij dikke lak, dus het is echt een must om hierbij een goede sneldrogende topcoat te gebruiken, anders duurt het echt ontzettend lang voordat hij droog is.

Dit is vast nog maar het begin van een hele serie perzik/abrikoos-kleurige lakjes die we de komende maanden te zien zullen krijgen. Prima wat mij betreft, bring ’em on! Walk On Air is in elk geval een mooi begin en een mooi lakje om alvast een beetje lente in huis te halen.

Catrice Walk On Air kost โ‚ฌ2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Hidden World-collectie die vanaf nu in de winkels zal verschijnen.

39 Comments

 • Reply
  Bellachique
  3 januari 2012 at 07:01

  Mooie kleur :). Zie ik het nu slecht of zit er een beetje glitter erin? Het kan natuurlijk ook een weerspiegeling zijn. Zelf zou ik niet zo snel naar zo’n kleur grijpen, meer omdat het niet in me zou opkomen, plus ik ben onzeker of het bij mijn huidskleur zou passen (te geel?). Maar ik hou enorm van lichtere kleuren in het voorjaar en de zomer!

  • Reply
   Romy
   6 januari 2012 at 10:48

   Staat in de tekst dat er shimmer in zit ^^

  • Reply
   Nancy
   25 januari 2012 at 17:20

   Ik heb ‘m ook en heb ook een gelige huidskleur, maar hij misstaat niet :)!

 • Reply
  Alyssa
  3 januari 2012 at 07:54

  Mooi kleurtje! Ik zag ‘m staan, maar twijfelde. Vind de kleur toch wel erg mooi.

 • Reply
  ValleydollEva
  3 januari 2012 at 09:01

  Ooh idd leuk lente kleurtje !

 • Reply
  Chantal
  3 januari 2012 at 09:18

  Wat een mooi lakje!

 • Reply
  Yara
  3 januari 2012 at 09:18

  Aaah ik vind hem erg mooi! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  charile
  3 januari 2012 at 09:21

  Mooie kleur! Echt een kleurtje voor de lente ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Amanda
  3 januari 2012 at 10:04

  Ik heb inderdaad Apricot van Catrice, maar vind hem na 4 lagen nog niet goed dekken, dus ik denk dat ik dit lakje maar over sla ondanks de mooie kleur!

 • Reply
  Suzanne
  3 januari 2012 at 11:01

  ik had ook nog niet van de collectie gehoord. vind het kleurtje wel leuk!

 • Reply
  Femke
  3 januari 2012 at 11:03

  Ik vind het een mooie kleur maar omdat zulke lakjes vaak moeilijk dekken koop ik liever andere kleuren!!

 • Reply
  Julie - La fille
  3 januari 2012 at 11:15

  Ik twijfelde ook om ‘m mee te nemen, maar die nudekleurtjes passen me helaas niet echt.. Ik heb wel de Wood you follow me gekocht uit deze LE, die is echt super! Heel mooie stijlvolle kleur met een subtiel glittertje erin!
  Swatch staat op m’n blog ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  sophie
  3 januari 2012 at 11:19

  wat een cute kleurtje!

 • Reply
  Esmay
  3 januari 2012 at 11:38

  Ik vind ‘t wel een schattig perzik kleurtje!

 • Reply
  Sofie
  3 januari 2012 at 11:46

  Lijkt me een heel leuke kleur! Neem ik zeker mee wanneer ik nog eens bij de kruidvat ben ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Marieke
  3 januari 2012 at 11:55

  Ik twijfel nog.. Ben met dit soort kleurtjes altijd bang dat het lelijk staat bij mijn huidskleur!

 • Reply
  Miranda
  3 januari 2012 at 12:05

  wauw dit is echt een mooie kleur!

 • Reply
  Panajotta
  3 januari 2012 at 12:20

  Mooi kleurtje!!

 • Reply
  Tessa
  3 januari 2012 at 12:23

  Vind hem echt heel erg mooi!

 • Reply
  Astrid
  3 januari 2012 at 12:40

  Ik hoop echt dat perzik helemaal hot wordt deze zomer want mijn favoriete nagellak is apropos apricot ๐Ÿ™‚

 • Reply
  LottedeJ
  3 januari 2012 at 12:49

  Deze is erg mooi! Ik ben wel benieuwd naar deze collectie, moet ik zeggen.

 • Reply
  Chiara
  3 januari 2012 at 13:18

  Hey Charlotte, ik begin je blog pas te volgen en ik vind je artikels echt super! Veel Belgische groetjes en keep up the good work!

 • Reply
  Manuela
  3 januari 2012 at 13:35

  Ik heb hem vandaag ook meegenomen, toevallig zag ik hem liggen, en ik blijf perzik kleur toch erg mooi vinden

 • Reply
  femketje
  3 januari 2012 at 14:21

  ik heb deze toevallig net vandaag gekocht ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Evelien
  3 januari 2012 at 14:36

  Wow, echt jaloers op je nagelriemen!! Heel mooi!

 • Reply
  Amy
  3 januari 2012 at 15:29

  Ik vind hem persoonlijk veel mooier dan Apropos Apricot!

 • Reply
  Lissa
  3 januari 2012 at 17:53

  Heel erg mooi kleurtje!!

 • Reply
  Nannick
  3 januari 2012 at 19:04

  Mooie kleur! Ik zag hem vanmiddag ook staan maar ik heb hem niet meegenomen. Nu heb ik een beetje spijt haha.

 • Reply
  Kelly
  3 januari 2012 at 20:26

  Lief kleurtje is dit! Ideaal voor de lente!

 • Reply
  Nicky
  3 januari 2012 at 20:53

  Best een mooie kleur ๐Ÿ™‚ maar ik zou hem denk ik amper dragen, dus ik laat ‘m liggen/staan!

 • Reply
  Estrella
  3 januari 2012 at 22:25

  Apart kleurtje, het doet me een beetje denken aan whiskey-cocktail saus ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Vera
  4 januari 2012 at 00:10

  Mooi kleurtje, maar toch twijfel ik of ik hem zal kopen!

 • Reply
  Joanne
  4 januari 2012 at 14:40

  He wat grappig! Ik zag gisteren je post en toen vond ik deze lak er niet heel wauw uitzien. Maar vandaag liep ik ook tegen deze collectie aan en dat lakje was het eerste wat me opviel. Ik was er meteen weg van. Pas nu zie ik dat het dezelfde is! Bij mij komt hij dus in het echt anders over dan op de foto (iets roziger in het echt).
  Ik heb er gelijk 2 gekocht want ik weet nu al dat dit een favoriet gaat worden. Ik houd heel erg van koraal kleurtjes de pastel variant ervan (zalmkleurtje). Mijn favo nagellak is yves roches coral pastel en deze lijkt daar erg op! Hij is alleen net ietsje lichter. Maar alsnog super mooi ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Nicole
  4 januari 2012 at 17:35

  Supermooi lakje!

 • Reply
  Monique
  5 januari 2012 at 16:40

  Echt een hele mooie kleur! Lekker nude maar toch shiny, I like!

 • Reply
  Tahnee
  6 januari 2012 at 19:40

  Voor de winter vind ik hem niet zo leuk. Maar voor de zomer vind ik hem geweldig!!

 • Reply
  Lauraa
  6 januari 2012 at 19:51

  Mooi kleurtje ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Jasmijn
  8 januari 2012 at 12:11

  Ik heb ‘m nu ook op, hij is zo mooi! Bij mij waren er 4 hele dunne laagjes nodig om te dekken maar dan is hij nog steeds best doorzichtig..

 • Reply
  Yvette
  8 januari 2012 at 14:19

  Hij lijkt er op een van de nieuw chanel nagellakjes (June)!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.