Budget Make-up

Swatch: Catrice – Walk On Air (Hidden World)

Het is weer een nieuwe maand en dat betekent vaak dat er weer nieuwe Limited Edition-collecties in de winkels liggen! Toevallig liep ik gisteren tegen de nieuwe Hidden World LE van Catrice aan. De aankondiging van deze collectie was eigenlijk helemaal langs me heen gegaan, dus ik was erg verbaasd om ‘m in het schap te zien staan. Maakt natuurlijk niet uit, zo’n verrassing is altijd goed! Ik nam een aantal producten mee, waaronder een nagellak in de kleur Walk On Air.

Ik heb zo’n vermoeden dat abrikoos dé kleur van lente/zomer 2012 gaat worden. Zeker aangezien Chanel voor aankomende lente het abrikoos-kleurige lakje June voor ons in petto heeft is het geen verrassing dat vele merken vrolijk aan deze trend mee zullen doen. Ik vind het best, want het was afgelopen zomer ook een van mijn favoriete nagellakkleuren om te dragen! Eerder liet ik jullie al Essence Makes Me Weak en Catrice Apropos Apricot zien (beide lakjes zijn inmiddels uit het assortiment), maar Walk On Air is anders. Dit lakje bevat namelijk een klein beetje shimmer! De shimmer is eigenlijk een beetje vergelijkbaar met de glitters uit Catrice Miss Piggy Reloaded, maar dan in een perzikkleurig lakje.

De dekking van Walk On Air is redelijk. Na twee laagjes is hij nagenoeg dekkend, al zie je hier en daar wel wat nagel doorschijnen. Een derde laag is waarschijnlijk dan ook het mooiste. Overigens is dit een vrij dikke lak, dus het is echt een must om hierbij een goede sneldrogende topcoat te gebruiken, anders duurt het echt ontzettend lang voordat hij droog is.

Dit is vast nog maar het begin van een hele serie perzik/abrikoos-kleurige lakjes die we de komende maanden te zien zullen krijgen. Prima wat mij betreft, bring ‘em on! Walk On Air is in elk geval een mooi begin en een mooi lakje om alvast een beetje lente in huis te halen.

Catrice Walk On Air kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Hidden World-collectie die vanaf nu in de winkels zal verschijnen.

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Mooie kleur :). Zie ik het nu slecht of zit er een beetje glitter erin? Het kan natuurlijk ook een weerspiegeling zijn. Zelf zou ik niet zo snel naar zo’n kleur grijpen, meer omdat het niet in me zou opkomen, plus ik ben onzeker of het bij mijn huidskleur zou passen (te geel?). Maar ik hou enorm van lichtere kleuren in het voorjaar en de zomer!

  1. Romy zegt:

   Staat in de tekst dat er shimmer in zit ^^

  2. Nancy zegt:

   Ik heb ‘m ook en heb ook een gelige huidskleur, maar hij misstaat niet :)!

 2. Mooi kleurtje! Ik zag ‘m staan, maar twijfelde. Vind de kleur toch wel erg mooi.

 3. Ooh idd leuk lente kleurtje !

 4. Wat een mooi lakje!

 5. Aaah ik vind hem erg mooi! 🙂

 6. Mooie kleur! Echt een kleurtje voor de lente 🙂

 7. Ik heb inderdaad Apricot van Catrice, maar vind hem na 4 lagen nog niet goed dekken, dus ik denk dat ik dit lakje maar over sla ondanks de mooie kleur!

 8. ik had ook nog niet van de collectie gehoord. vind het kleurtje wel leuk!

 9. Femke zegt:

  Ik vind het een mooie kleur maar omdat zulke lakjes vaak moeilijk dekken koop ik liever andere kleuren!!

 10. Ik twijfelde ook om ‘m mee te nemen, maar die nudekleurtjes passen me helaas niet echt.. Ik heb wel de Wood you follow me gekocht uit deze LE, die is echt super! Heel mooie stijlvolle kleur met een subtiel glittertje erin!
  Swatch staat op m’n blog 😉

 11. wat een cute kleurtje!

 12. Ik vind ’t wel een schattig perzik kleurtje!

 13. Lijkt me een heel leuke kleur! Neem ik zeker mee wanneer ik nog eens bij de kruidvat ben 🙂

 14. Ik twijfel nog.. Ben met dit soort kleurtjes altijd bang dat het lelijk staat bij mijn huidskleur!

 15. wauw dit is echt een mooie kleur!

 16. Mooi kleurtje!!

 17. Vind hem echt heel erg mooi!

 18. Ik hoop echt dat perzik helemaal hot wordt deze zomer want mijn favoriete nagellak is apropos apricot 🙂

 19. Deze is erg mooi! Ik ben wel benieuwd naar deze collectie, moet ik zeggen.

 20. Chiara zegt:

  Hey Charlotte, ik begin je blog pas te volgen en ik vind je artikels echt super! Veel Belgische groetjes en keep up the good work!

 21. Manuela zegt:

  Ik heb hem vandaag ook meegenomen, toevallig zag ik hem liggen, en ik blijf perzik kleur toch erg mooi vinden

 22. ik heb deze toevallig net vandaag gekocht 😀

 23. Evelien zegt:

  Wow, echt jaloers op je nagelriemen!! Heel mooi!

 24. Ik vind hem persoonlijk veel mooier dan Apropos Apricot!

 25. Heel erg mooi kleurtje!!

 26. Mooie kleur! Ik zag hem vanmiddag ook staan maar ik heb hem niet meegenomen. Nu heb ik een beetje spijt haha.

 27. Lief kleurtje is dit! Ideaal voor de lente!

 28. Best een mooie kleur 🙂 maar ik zou hem denk ik amper dragen, dus ik laat ‘m liggen/staan!

 29. Apart kleurtje, het doet me een beetje denken aan whiskey-cocktail saus 🙂

 30. Mooi kleurtje, maar toch twijfel ik of ik hem zal kopen!

 31. Joanne zegt:

  He wat grappig! Ik zag gisteren je post en toen vond ik deze lak er niet heel wauw uitzien. Maar vandaag liep ik ook tegen deze collectie aan en dat lakje was het eerste wat me opviel. Ik was er meteen weg van. Pas nu zie ik dat het dezelfde is! Bij mij komt hij dus in het echt anders over dan op de foto (iets roziger in het echt).
  Ik heb er gelijk 2 gekocht want ik weet nu al dat dit een favoriet gaat worden. Ik houd heel erg van koraal kleurtjes de pastel variant ervan (zalmkleurtje). Mijn favo nagellak is yves roches coral pastel en deze lijkt daar erg op! Hij is alleen net ietsje lichter. Maar alsnog super mooi 🙂

 32. Nicole zegt:

  Supermooi lakje!

 33. Echt een hele mooie kleur! Lekker nude maar toch shiny, I like!

 34. Voor de winter vind ik hem niet zo leuk. Maar voor de zomer vind ik hem geweldig!!

 35. Mooi kleurtje 😀

 36. Ik heb ‘m nu ook op, hij is zo mooi! Bij mij waren er 4 hele dunne laagjes nodig om te dekken maar dan is hij nog steeds best doorzichtig..

 37. Yvette zegt:

  Hij lijkt er op een van de nieuw chanel nagellakjes (June)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.