Nagellak

Swatch: Catrice – Welcome To Rosywood

Ik heb uit het vernieuwde assortiment ontzettend veel vrolijke lakjes om aan jullie te laten zien, maar ik houd me nog eventjes in. Met de huidige temperaturen is het ook weer zo wat om jullie helemaal te bombarderen met felle zomerkleuren, dus vandaag een toepasselijk lakje, namelijk Welcome To Rosywood!

Welcome To Rosywood is een warme oudroze kleur. Ik had eigenlijk verwacht dat hij een stuk lichter zou zijn, maar hij viel wat donkerder uit dan hij er in het flesje uitzag! Ik vind het een mooie kleur, maar ik vind ‘m niet zo heel geweldig staan met mijn huidskleur. Wel zou dit een prachtige kleur zijn op een donkere huid en hij is absoluut zeer workproof.

Net als de meeste andere nieuwe Catrice-lakjes is Welcome To Rosywood na twee laagjes keurig gedekt. Een aantal van jullie hadden nog vragen over het nieuwe kwastje dat bij deze nieuwe lakjes geïntroduceerd wordt! Ik zal er in een later artikel even verder op ingaan, maar de kwastjes zijn inderdaad iets anders geworden. Ze zijn wat dikker en rond afgesneden (vergelijkbaar met de kwastjes van Rimmel), maar als je er eenmaal aan gewend bent lakken ze prima.

Catrice Welcome To Rosywood kost €2,49 en maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Catrice dat vanaf nu in de winkels aan het verschijnen is.

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Ik heb het kleurtje ook vind het een super kleur en die dikkere kwastjes vind ik super fijn lakken.

 2. Een erg leuk kleurtje!

 3. leuk kleur, er staat new brush wil je die nog ff laten zien in een filmpje ofzo?

  1. Zie het artikel, daarin vertel ik dat ik er later wat dieper op in zal gaan 🙂

 4. Mooi kleurtje! Ik heb de nieuwe collectie nog niet gezien bij Kruidvat, maar ik ben vorige week voor het laatst naar de stad geweest. Snel nog maar een keer weer gaan dan! 😉

 5. Het is een mooie kleur

 6. Erg mooi lakje.

 7. Heel erg leuk kleurtje

 8. Ik had ook gedacht dat het kleurtje veel lichter zou zijn, ik vind hem als nog wel mooi maar niet voor de zomer.

  xx Astrid

 9. Doet me heel erg denken aan een kleurtje dat ik heb van ELF. Ik vind het een erg mooie kleur, maar ik sta er gewoon niet zo goed mee, denk dat het inderdaad wel heel mooi kan zijn bij een donkere huid.

 10. Mooie kleur, maar inderdaad best donker!
  x

 11. Oh ik ben wel benieuwd naar het kwastje. En wat een prachtige kleur;D

 12. Mooi kleurtje en een mooie swatch!

 13. gave kleur zeg, hier helaas nog geen nieuwe producten

 14. wauw, mooie kleur! xx

 15. heel mooi kleurtje!

 16. Erg mooi kleurtje!

 17. Petra zegt:

  Ik vind m mooi! Volgende week maar even langs het kruidvat!

 18. Ja, deze vind ik echt heel mooi! Best een bijzondere kleur, zo eentje heb ik nog niet.

 19. Jolien zegt:

  leuk leuk leuk. idd heel anders dan je zou denken als je het flesje bekijkt.

 20. Elien zegt:

  mooi kleurtje! Misschien koop ik m’ook wel (:

 21. Everdiena zegt:

  Dupe ontdekt of misschien wist iedereen dit al :P, maar leg ACidDC en opi (nicki minaj) Did it on em, maar is naast elkaar ik kan eigenlijk geen verschil ontdekken.

 22. mooi lakje! hij lijkt een beetje op essence meet me now! kan dat? (:

 23. het kleurtje is toch niet helemaal mijn smaak, dnek dat het met mijn huid ok neit zo goed zal staan..

 24. Mooie kleur maar ik denk niet dat ‘ie mooi zou staan bij mij.. ;(

 25. Het is een aparte kleur zeg, ik vind hem wel mooi :).

 26. Dit vind ik echt de allermooiste kleur van de nieuwe collectie!

 27. Ik vind de kleur echt wauw! Bruintinten zijn mijn favoriete nagellakkleuren, ze geven toch wat kleur aan je nagels, maar lijken nog best wel nude. Dit kleurtje kan ik ook wel een beetje in die hoek plaatsen, i like!

 28. Deze heb ik ook & ik ben echt fan van het kleurtje!

 29. Wauw, prachtig kleurtje!

 30. anoniem zegt:

  Zou je misschien een foto van het kwastje erbij willen zetten?
  want het zijn nieuwe kwastjes toch?
  Ik vind hem trouwens heel mooi.

  x

 31. Super mooi! Wauwww!

 32. Mooi kleurtje 😀 x

 33. Janneke zegt:

  Oeehoeeioeii, wat een mooie kleur! Erg mooie warme kleur!

 34. Carlyxrose zegt:

  deze lijkt sprekend op de kleur Berlin van de Big City Life LE van Catrice

 35. Oooh, ik wil ook al die nieuwe lakjes hebben… Over iets meer dan een maand ben ik gelukkig jarig:)

 36. Daniëlle zegt:

  Wauw, mooie kleur
  !

 37. wauw mooie kleur is dat zeg! zelf heb ik gisteren de 850- Aretha’s R-E-S-P-I-N-K gekocht die is n stuk feller en lichter maar zeker ook heel erg mooi !
  xmaud

 38. Heel mooi kleurtje!

 39. Mooie en aparte kleur!

 40. Apart kleurtje! Wel tof ^^

 41. Nicole zegt:

  Prachtige kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.