Nagellak

Swatch: Catrice – Yes, You Tan! (Bohemia)

Bruine nagellak is zo’n trend die we elke herfst weer terug zullen zien. Inmiddels heb ik een flinke stash aan bruine lakjes opgebouwd, maar het blijft een kleur waar ik nooit genoeg van kan krijgen. Ook in de tijdelijke Bohemia-collectie van Catrice zien we weer een mooi bruin lakje terug met de naam Yes, You Tan!

Yes, You Tan! is een iets warmere bruintint dan we normaal zien, aangezien veel bruine lakjes eerder naar het grijs of taupe neigen. Bovendien maakt de gouden shimmer dit lakje nog eens extra speciaal! Het is in elk geval een kleur waar ik geen vergelijkbare lak van heb.

Ik haalde het al even aan bij de swatch van Catrice Bring Me Terra Copper (ook uit de Bohemia-collectie), maar de lakjes uit deze Limited Edition hebben hele vreemde kwastjes! Het lijkt erop alsof ze de brede kwastjes van Rimmel na wilden doen, maar helaas zijn ze veel te grof en te borstelig. Netjes lakken was dus een flinke uitdaging! Gelukkig is op de substantie zelf niks aan te merken en was hij na twee laagjes keurig gedekt.

Catrie Yes, You Tan! kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Bohemia-collectie. Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Ik heb vandaag precies dezelfde nagellak online staan en vind echt een super mooi kleurtje! Ik vind het kwastje ook echt verschrikkelijk, hopelijk wordt dat niet standaard.

  1. Brenda zegt:

   Ik vind het kwastje superfijn, mijn nagellak heeft er nog nooit zo goed opgezeten 😛

 2. Toen ik ‘m zag liggen in de winkel vond ik hem niet bijzonder, maar nu ik de nagellak zo hier zie, heb ik er spijt van dat ik hem niet heb meegenomen!

  1. Ik dacht precies hetzelfde 😀

 3. Ik vind de lak prachtig op de nagels, maar in het potje vond ik hem niet zo!

 4. Ooh wauw, echt heel mooie kleur ! Ik ga er gauw om straks !

 5. Hannah zegt:

  Erg mooi! Jammer van het kwastje )=

 6. Deze heb ik ook, is erg mooi

 7. Chantal zegt:

  Aaaahh ik baal echt ZO erg!! Ik heb deze nagellak vorige week gekocht, toen ik thuis kwam heb ik hem meteen opeen nagelwiel geswatched, ik was meteen verliefd! Wil ik de dop er terug op doen, blijkt dat ie van binnen al helemaal kapot was, en overal zat nagellak! Hard, dus ik krijg de dop er niet meer op @#$%^&*. Echt heel raar. Dus ik terug naar de winkel, stond ie er niet meer! =( toen mocht ik een ander lakje uitkiezen, maar ik heb bijna alles al van catrice.. dus nu maar eentje uitgekozen die ik eigenlijk niet zo bijzonder vind.

 8. wauw dit is wel een erg mooi kleurtje!

 9. wauw, mooie kleur 😀
  x

 10. Niet echt mijn kleur bruin.. maar zit wel een mooie glans aan! Weer eens wat anders ookdan toupe..

 11. ben niet zo heel erg van deze kleur

 12. Ik heb hem ook, ik vind het echt een prachtige kleur!

 13. Wow, wat een mooie kleur! Raar van dat borsteltje wel!

 14. vind hem niet mooi…

 15. i like <3! hij viel mij in de winkel ook niet echt op

 16. Nynke zegt:

  Ik heb ‘m ook gehaald vorige week, nog niet gebruikt alleen.. Snel maar eens doen!

 17. Deze heb ik ook! Ik vind het een prachtig kleurtje (:

 18. Ik vind het niet zo’n mooi kleurtje. Een beetje vies, jammer!

 19. Mooie herfstkleur ! Ik denk dat je wel moet uitkijken of hij bij je huidtint past, niet echt een gemakkelijke kleur om te dragen.

 20. Mooie kleur! Heel apart 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.