Nagellak

Swatch: Catrice – Yes, You Tan! (Bohemia)

Bruine nagellak is zo’n trend die we elke herfst weer terug zullen zien. Inmiddels heb ik een flinke stash aan bruine lakjes opgebouwd, maar het blijft een kleur waar ik nooit genoeg van kan krijgen. Ook in de tijdelijke Bohemia-collectie van Catrice zien we weer een mooi bruin lakje terug met de naam Yes, You Tan!

Yes, You Tan! is een iets warmere bruintint dan we normaal zien, aangezien veel bruine lakjes eerder naar het grijs of taupe neigen. Bovendien maakt de gouden shimmer dit lakje nog eens extra speciaal! Het is in elk geval een kleur waar ik geen vergelijkbare lak van heb.

Ik haalde het al even aan bij de swatch van Catrice Bring Me Terra Copper (ook uit de Bohemia-collectie), maar de lakjes uit deze Limited Edition hebben hele vreemde kwastjes! Het lijkt erop alsof ze de brede kwastjes van Rimmel na wilden doen, maar helaas zijn ze veel te grof en te borstelig. Netjes lakken was dus een flinke uitdaging! Gelukkig is op de substantie zelf niks aan te merken en was hij na twee laagjes keurig gedekt.

Catrie Yes, You Tan! kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Bohemia-collectie. Catrice is te koop bij Kruidvat.

23 Comments

 • Reply
  Danique
  5 oktober 2011 at 13:52

  Ik heb vandaag precies dezelfde nagellak online staan en vind echt een super mooi kleurtje! Ik vind het kwastje ook echt verschrikkelijk, hopelijk wordt dat niet standaard.

  • Reply
   Brenda
   8 oktober 2011 at 17:28

   Ik vind het kwastje superfijn, mijn nagellak heeft er nog nooit zo goed opgezeten 😛

 • Reply
  LottedeJ
  5 oktober 2011 at 14:05

  Toen ik ‘m zag liggen in de winkel vond ik hem niet bijzonder, maar nu ik de nagellak zo hier zie, heb ik er spijt van dat ik hem niet heb meegenomen!

 • Reply
  Paola
  5 oktober 2011 at 14:27

  Ik vind de lak prachtig op de nagels, maar in het potje vond ik hem niet zo!

 • Reply
  ValleyDollEva
  5 oktober 2011 at 14:40

  Ooh wauw, echt heel mooie kleur ! Ik ga er gauw om straks !

 • Reply
  Hannah
  5 oktober 2011 at 14:53

  Erg mooi! Jammer van het kwastje )=

 • Reply
  Mandy
  5 oktober 2011 at 15:08

  Deze heb ik ook, is erg mooi

 • Reply
  Chantal
  5 oktober 2011 at 15:23

  Aaaahh ik baal echt ZO erg!! Ik heb deze nagellak vorige week gekocht, toen ik thuis kwam heb ik hem meteen opeen nagelwiel geswatched, ik was meteen verliefd! Wil ik de dop er terug op doen, blijkt dat ie van binnen al helemaal kapot was, en overal zat nagellak! Hard, dus ik krijg de dop er niet meer op @#$%^&*. Echt heel raar. Dus ik terug naar de winkel, stond ie er niet meer! =( toen mocht ik een ander lakje uitkiezen, maar ik heb bijna alles al van catrice.. dus nu maar eentje uitgekozen die ik eigenlijk niet zo bijzonder vind.

 • Reply
  Miranda
  5 oktober 2011 at 16:16

  wauw dit is wel een erg mooi kleurtje!

 • Reply
  charile
  5 oktober 2011 at 16:25

  wauw, mooie kleur 😀
  x

 • Reply
  monique
  5 oktober 2011 at 17:27

  Niet echt mijn kleur bruin.. maar zit wel een mooie glans aan! Weer eens wat anders ookdan toupe..

 • Reply
  xx_Patries_xx
  5 oktober 2011 at 18:50

  ben niet zo heel erg van deze kleur

 • Reply
  Lisanne
  5 oktober 2011 at 19:02

  Ik heb hem ook, ik vind het echt een prachtige kleur!

 • Reply
  The Beauty Gem
  5 oktober 2011 at 19:10

  Wow, wat een mooie kleur! Raar van dat borsteltje wel!

 • Reply
  Nicole
  5 oktober 2011 at 19:53

  vind hem niet mooi…

 • Reply
  Suzanne
  5 oktober 2011 at 20:04

  i like <3! hij viel mij in de winkel ook niet echt op

 • Reply
  Nynke
  5 oktober 2011 at 20:16

  Ik heb ‘m ook gehaald vorige week, nog niet gebruikt alleen.. Snel maar eens doen!

 • Reply
  Vera
  5 oktober 2011 at 20:34

  Deze heb ik ook! Ik vind het een prachtig kleurtje (:

 • Reply
  Nannick
  5 oktober 2011 at 22:15

  Ik vind het niet zo’n mooi kleurtje. Een beetje vies, jammer!

 • Reply
  Redhotjillypeppers
  5 oktober 2011 at 23:03

  Mooie herfstkleur ! Ik denk dat je wel moet uitkijken of hij bij je huidtint past, niet echt een gemakkelijke kleur om te dragen.

 • Reply
  Esmaltices
  6 oktober 2011 at 03:31

  I love this polish!!!

  http://www.esmaltices.com

 • Reply
  Mariel
  9 oktober 2011 at 16:39

  Mooie kleur! Heel apart 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.