Nagellak

Swatch: Chanel – Gold Fingers (Las Vegas de Chanel)

Zoals jullie weten ben ik dol op de nagellakken van Chanel. Op zich zijn ze kwalitatief niet zo speciaal, maar het zijn meestal hele bijzondere tinten die je nauwelijks ergens anders kunt vinden (totdat andere merken ze na gaan maken, haha!). Ik spaar ze en heb inmiddels al een aardige collectie opgebouwd! Toen ik foto’s van de Las Vegas de Chanel-collectie zag en met name het lakje Gold Fingers ging mijn hartje ook wel even sneller kloppen. Helaas zou deze collectie in eerste instantie niet in Nederland verkrijgbaar zijn, maar daar is verandering in gekomen. Sinds gisteren is de Las Vegas de Chanel-collectie namelijk exclusief verkrijgbaar bij de Chanel Boutique in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. En laat dat nou vlak bij mij in de buurt zijn…

Behalve het feit dat ik dol ben op Chanel ben ik ook nog eens dol op gouden nagellak. Dit is de perfecte combinatie! Gold Fingers is een stukje anders dan veel andere gouden lakjes die ik heb. Het is een vrij gele tint goud (nog iets geler dan op de foto’s), terwijl bijvoorbeeld Catrice Goldfinger een stuk koeler van kleur is. De finish van Gold Fingers vind ik erg gaaf, want die is foil-achtig (mijn favoriet!). Een echte blikvanger dus.

Zoals ik al even zei zijn de lakjes van Chanel niet geweldig qua kwaliteit. Ik heb overigens meestal geen problemen met de substantie, maar ik vond Gold Fingers niet heel erg fijn lakken. Door de losse glitters is hij wat aan de stroperige kant en daardoor is netjes lakken een beetje lastig. Wel is hij na twee laagjes perfect gedekt, en dat terwijl hij in eerste instantie vrij doorzichtig lijkt.

Wat ben ik blij dat ik deze te pakken heb kunnen krijgen! Ik zal heel eerlijk toegeven dat dit niet het mooiste gouden lakje uit mijn collectie is (ik blijf trouw aan Catrice Goldfinger), maar het is absoluut een mooie toevoeging aan mijn stash!

Chanel Gold Fingers kost €25,00 en is slechts zeer tijdelijk en beperkt verkrijgbaar bij de Chanel-winkel in Amsterdam. Let op, deze lak is niet verkrijgbaar bij de regulieren verkooppunten van Chanel, zoals parfumerieën en dergelijke!

29 Comments

 • Reply
  Vera
  25 februari 2012 at 13:37

  Ik vind het lakje echt prachtig! Jammer dat hij niet heel prettig lakt.

 • Reply
  Miranda
  25 februari 2012 at 13:39

  Jammer dat hij niet zo fijn lak, maar wat een prachtige nagellak. Ik kan mij voorstellen dat je er blij mee bent:D

 • Reply
  Martina
  25 februari 2012 at 13:51

  Ik zag hem al voorbij komen op Twitter! Ik vind hem echt super mooi! Jammer dat hij niet lekker lakt.

 • Reply
  Paola
  25 februari 2012 at 13:56

  Wat een prachtige luxe kleur!

 • Reply
  emma
  25 februari 2012 at 14:11

  Pretty pretty 🙂 Ik vind catrice ook iets mooier, maar volgens mij voelt dit wel heel luxe. Het ziet er iniedergeval uit alsof je nagels in een goudbadje hebt gehad (positief bedoelt,haha)!

 • Reply
  Bellachique
  25 februari 2012 at 14:59

  Het is een mooi lakje, maar vind het toch wel net niet speciaal genoeg om de prijs te betalen :).

 • Reply
  Alyssa
  25 februari 2012 at 15:32

  Wat een aparte kleur zeg! Ziet er erg mooi uit.

 • Reply
  Mariel
  25 februari 2012 at 16:09

  Mooi lakje! Jammer van de prijs!

 • Reply
  Mariska
  25 februari 2012 at 16:22

  Vind het wel een mooie kleur, maar die prijs zou ik er nooit voor betalen..

 • Reply
  Laurasvdh
  25 februari 2012 at 17:01

  Wauuuw, ik houdt niet van gouden nagellak zoals goldfinger van Catrice maar deze is echt prachtig!! Super mooie kleur…

 • Reply
  jackie
  25 februari 2012 at 17:20

  MMMhhhh , een beetje aan de gele kant, nee, ik vind de catrice goldvinger nog mooier

 • Reply
  Elise
  25 februari 2012 at 17:27

  Ik vind de kleur niet heel speciaal (komt misschien ook doordat ik goud niet leuk vind). Jammer dat de substantie niet fijn is, zeker voor die prijs…

 • Reply
  LottedeJ
  25 februari 2012 at 17:33

  Prettyyyy! Hij is erg mooi.

 • Reply
  femketje
  25 februari 2012 at 17:39

  wauw 😀 echt een prachtige lak 😀

 • Reply
  Cherel
  25 februari 2012 at 17:40

  Wauw, ziet er prachtig uit!

 • Reply
  ValleydollEva
  25 februari 2012 at 17:59

  Staat je mooi ! Zelf ben ik niet zo gek van goudkleurige lak.

 • Reply
  Nicky
  25 februari 2012 at 20:39

  Hij ziet er een stuk mooier uit dan ik dacht! Maar kopen zou ik ‘m niet snel, ik zou hem helaas amper dragen en vind Chanel iets te duur.

 • Reply
  Glossiequeen
  26 februari 2012 at 09:57

  Wat is ie toch mooi <333

 • Reply
  Jessica
  26 februari 2012 at 11:01

  Echt een hele mooie kleur, maar helaas is dit iets boven mijn gudget…;)

 • Reply
  charile
  26 februari 2012 at 12:08

  Mooie kleur!
  x

 • Reply
  Chantal
  26 februari 2012 at 19:39

  Prachtig lakje, zeg!

 • Reply
  Sharon / dailynoted
  29 februari 2012 at 11:32

  Wauw, het is wel een prachtig lakje zeg! Ik zou graag een paar Chanel lakjes aan mijn stash toevoegen, erg jammer dat het boven mijn budget is.. Ach ja! Wel jammer dat CChanel lakjes niet zo fijn lakken.

 • Reply
  Juudith
  29 februari 2012 at 20:21

  Whoee mooi issie zegg!!

 • Reply
  Nannick
  3 maart 2012 at 22:02

  Wat een geweldige kleur, ik was even vergeten hoe mooi ik die lakjes ook alweer vond 😉

 • Reply
  As
  5 maart 2012 at 16:09

  Maar waarom koop je deze en June als je de vergelijkbare lakjes van Catrice toch mooier vindt? Die zijn tien keer goedkoper!

  Ik vind deze veel te geel.

  • Reply
   Charlotte
   5 maart 2012 at 18:45

   Gewoon, omdat ik dat leuk vind? 😉

   • Reply
    As
    5 maart 2012 at 23:52

    Maar ga je zo ook echt gebruiken, aangezien je een mooier alternatief zien? Ik probeer het echt te begrijpen, maar als ik dan ook nog lees dat de kwaliteit niet goed is… Moet ik het zien als verzamelwoede ofzo?

    • Reply
     As
     5 maart 2012 at 23:52

     zo=ze, zien=hebt

    • Reply
     Charlotte
     6 maart 2012 at 08:15

     Verzamelwoede? Nee, niet echt. Ik verzamel wel Chanel-lakjes, maar als ik de kleur niet bijzonder vind koop ik ‘m zeker niet. En ik draag de kleuren absoluut!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.