Nagellak

Swatch: Chanel – June

Oké, ik weet het! Ik had een budget-maand gepland voor Januari. Maar, ik was heel eventjes vergeten dat de nieuwe Chanel-lakjes deze maand uit zouden komen… Oeps! Tja, ik kan het natuurlijk niet laten en ik wil jullie al helemaal geen swatches onthouden van deze vrolijke lakjes, dus vandaar vandaag dit ene artikel. Oh, en waarschijnlijk morgen de andere van May. Sorry! Ach, kijken mag toch? Kijk snel mee naar Chanel June!

Chanel weet het elke keer weer te flikken. Wederom hebben ze een kleur uitgebracht waar talloze beautyliefhebbers warm voor lopen. Ik in elk geval zeker! Al maanden zit ik uit te kijken naar deze collectie en vandaag werd ik dan eindelijk gebeld dat de lakjes voor me klaarstonden. Jippie!

June is eigenlijk het derde lakje uit de collectie, maar ik wilde deze als eerste laten zien. May volgt binnenkort snel! June is een perzik/abrikoos-kleurig crème-lakje. In tegenstelling tot veel lakjes van Chanel bevat June geen bijzondere shimmer, maar heeft gewoon een pure cream finish. Chanel-lakjes zijn niet altijd even dekkend, maar June valt me absoluut niet tegen! Op bovenstaande foto’s draag ik drie laagjes, maar waarschijnlijk zullen veel meiden genoeg hebben aan twee. Ik zag er zelf nog wat nagelwit doorheen, maar het had prima gekund.

June is mooi en geeft me een instant zomergevoel. Maar is het een musthave? Eerlijk? Nee. Als ik naar vergelijkbare lakjes in mijn stash kijk, zoals Catrice Apropos Apricot en Essence Makes Me Weak (beiden helaas niet meer verkrijgbaar) voegt June weinig meer toe, ook al zijn de andere twee misschien geen echte dupes. De kans is ook groot dat veel merken met vergelijkbare kleuren uit zullen komen, dus het is een kwestie van tijd dat we mogelijke dupes in de winkels zullen zien. Maar! Toch blijft June gewoon een fijne kleur voor de komende zomermaanden (al zullen die nog even op zich laten wachten) en bovendien misstaat dit lakje absoluut niet in mijn Chanel-stash. Decide for yourself!

Chanel June kost €22,00 en is verkrijgbaar bij de parfumerie. Chanel June is géén Limited Edition en zal worden toegevoegd aan de vaste collectie van Chanel!

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. Erg mooi lakje!
  Ik houd sowieso van alle perzik-kleurige lakjes.
  Liefs,
  Mia

 2. Heel mooi! Ik ben ook erg benieuwd naar May, ik denk dat ik die nog ga aanschaffen!

 3. Ai. Supermooi! Ik heb in mijn nagellak collectie nog geen lakjes duurder dan 5 euro haha. Hij gaat in iedergeval op mijn wishlist, want deze kleur is echt prachtig.

 4. Wat een mooi lakje zeg! Alleen vrees ik dat ik hem niet ga halen, de prijs houdt me toch een beetje tegen, haha

 5. Mooi! Niet een kleur waar ik meteen aan zou denken, maar hij s eigenlijk perfect, en niet te oranje :).

 6. Ook al is het niet echt een exclusief kleurtje, hij is wel erg mooi.
  Krijg nu zo’n zin in zomer. *zucht*

 7. Awisa zegt:

  Woohoo! Jaaaaa! June! 😀 Mooooi!

 8. Heerlijk lente-kleurtje!

 9. Schitterend kleurtje, alleen zijn er inderdaad best veel vergelijkbare lakjes.

 10. Supermooie lakjes!!

 11. Ik vind ‘m erg mooi! Maar wat je zegt: het is geen musthave, doordat er wel meerdere van zulke kleuren in de winkels liggen.

 12. Oh wat een mooie kleur! Krijg weer helemaal zin in de lente!

 13. Wauw! Wat zien je nagels er ontzettend goed uit!

  1. Dank je! Ik doe echt m’n best om ze weer helemaal gezond te laten worden!

 14. mooi lakje! en je nagels zijn zo mooi lang!

 15. Laura zegt:

  Wauw wat mooi! Ik vind de collectie ook zo lekker zomers 🙂 wel jammer dat het vergelijkbare lakje van Catrice niet meer verkrijgbaar is!

 16. ik vind het een prachtige tint, maar inderdaad – jammer dat er niet een speciale glow of shimmer in/over zit, want hij is nu niet erg vernieuwend

 17. Die kleur is gewoon… prachtig! 😀

 18. Mooie kleur 🙂 Die roze lijkt mij ook wel mooi 🙂

 19. Ik vind het een prachtige kleur, maar eerlijk gezegd ga ik liever voor een goedkopere dupe die ongetwijfeld binnenkort zal uitkomen. Ben erg benieuwd naar May.

 20. Esmee. zegt:

  Deze ga ik ook halen, en May ook! Hoe vond je April trouwens? Want op de persfoto’s ziet hij er nogal rood-rood uit, beetje zoals pirate en fire ofzo.

  1. Ik heb ‘m niet gekocht, heb ‘m ook nog niet in de winkel bekeken (het display stond er nog neit), maar ik vond ‘m op de persofoto’s ook niet zo heel spannend… Ik draag nauwelijks rood!

 21. omg dat lakje is echt gorgeous 😀

 22. Cindy zegt:

  Mooi lakje zeg! Maar ik denk dat ik deze oversla, ben al heel blij met mijn Catrice Walk on Air van €2,49. Vind deze niet zo heel bijzonder, inderdaad wat je zegt: er komt vast nog wel een dupe van heel binnenkort. Zo bijzonder ziet deze er niet uit.
  Maar ik dacht eerlijk gezegd dat June als enige wel een limited editie was, en April en May gewoon worden toegevoegd aan het vaste assortiment? Kun je dat voor mij eens uitzoeken? Dank je wel!!

  Even off topic: Zag ik trouwens een Chanel Peridot dupe bij de nieuwe lente-lakjes van Catrice??

  1. Voor zover ik op dit moment weet is June geen Limited Edition, anders had ik het er niet zo expliciet bij gezet 😉 Mocht die informatie toch veranderen dat zal ik dat natuurlijk laten weten!

 23. wow 22,- voor een nagellak gaat mij te ver!

 24. Ik zou het geld er ook niet voor overhebben omdat ik appropos apricot al in mijn bezit heb, en dit is toch wel een beetje de zelfde kleur…

 25. deze staat echt hoog op mijn wishlist. de reden dat ik toch nog twijfel? hij voegt idd niets toe aan mijn stash, heb al een aantal vergelijkbare kleurtjes..

 26. Hij is prachtig! Alleen een beetje boven budget 😉

 27. Oh wauw hij is perfect, maar jammer genoeg hangt er geen perfect prijskaartje aan. Toch nog maar even over nadenken!

 28. is ‘ie nu al te koop? dan moet ik ‘m mama vast laten halen, voor mijn verjaardag hihi

 29. hihi; dan kun je nu mooi opzoek gaan naar mooie dupes!
  haha ((:

 30. Wauw mooi lakje <3

 31. Wauw, echt een geweldige kleur!

 32. Prachtig kleurtje! Ik moet zelf ook maar een mooie perzik kleur gaan zoeken! (:

 33. Wow, perfect gelakt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.