Nagellak

Swatch: Chanel Le Vernis – Graphite

Zoals jullie weten ben ik meestal vrij snel met Limited Edition-collecties van Chanel, maar tijdens de lancering van de nieuwste herfstcollectie, Illusion d’Ombres de Chanel, was ik helaas op vakantie! De vakantie bleek niet helemaal uit te pakken zoals ik hoopte, maar gelukkig kwam ik in Cannes wel de nieuwe collectie tegen. Uiteraard heb ik de lakjes meteen gekocht (ook al stonden ze in Nederland voor mij klaar), want ik kon niet wachten om ze te proberen!

Meestal begin ik bij nieuwe Chanel-collecties met de ‘ster’ van de collectie, wat volgens vele het bijzondere lakje Péridot is. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook dacht dat Péridot mijn absolute favoriet zou zijn, maar nadat ik ze had geswatched bleek Graphite zelfs nóg mooier te zijn.

Graphite is zo’n kleur die totaal niet vast te leggen is. Geen enkele foto laat deze lak tot zijn recht komen, zo mooi is hij. Ik dacht in eerste instantie dat Graphite slechts bestond uit zilver/olijfgroene glitters, maar hij blijkt veel complexer te zijn. Er zitten namelijk ook een soort holografische glitters in dit lakje waardoor er af en toe bijzonder licht vangt! Daarnaast is deze kleur niet hoogglanzend, maar heeft een bijzondere zachte metallic finish. Het is in elk geval een bijzondere unieke lak en ik heb nog geen enkele vergelijkbare kleur in mijn stash!

In tegenstelling tot de lakjes uit de zomercollectie lakt Graphite erg fijn en is na twee laagjes keurig gedekt. Ik kan nog weinig zeggen over de houdbaarheid, maar gezien mijn ervaring met andere Chanel-lakjes verwacht ik dat hij redelijk zal blijven zitten.

Mocht je deze ergens tegenkomen (wees er snel bij, want ze gaan hard!) dan raad ik je aan om ‘m zeker even te bekijken en eventueel te swatchen. Hij is zo mooi! Ik heb er inmiddels al meerdere complimenten over gehad, want het is duidelijk een echte blikvanger. Ik vind ‘m in elk geval prachtig en het wordt waarschijnlijk een van mijn favoriete lakjes voor het komende seizoen!

Chanel Le Vernis Graphite kost €22,00 en is tijdelijk verkrijgbaar bij onder andere Douglas, Ici Paris XL, Sephora en De Bijenkorf.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Wat mooi! Dit is echt een bijzonder kleurtje. Heel uniek!

 2. wauw wat een mooi lakje.

 3. Dit is echt wel een hele mooie bijzondere kleur! Ik weet alleen niet of ik er 22 euro voor over heb…

 4. Wat een pracht kleur!

 5. Super mooi lakje! Heel apart!

 6. Leuk lakje! 🙂 Bijzonder iets ook!

 7. Hele bijzondere kleur!

 8. Mirjam zegt:

  Wauw, heel erg mooi! Ik hoop op een (makkelijk verkrijgbare) dupe hiervan, aangezien ik 22 euro toch wel te duur vind. Waarom is de vakantie trouwens niet uitgepakt als je hoopte?

 9. Evelien zegt:

  Heel mooi! Ga je Péridot ook nog swatchen? Daar ben ik ook wel benieuwd naar..

 10. wauw heel mooi! Alleen wel erg duur 🙂
  x

 11. Mooi lakje, lekker shimmery 🙂

 12. Uniek kleurtje!

 13. ik zag bij de kruidvat gister al allemaal nieuwe Catrice producten! Een van de nieuwe nagellakjes komt een beetje in de buurt van deze lak, misschien leuk voor iedereen hier die een dupe zoekt!

  1. OEEH! Die ga ik dan zeker halen! Bij ons is de kruidvat altijd heel traag met vernieuwen dus ik moet denk ik nog wel even wachten..

 14. Prachtig en uniek kleurtje!

 15. erg mooi kleurtje !
  xx

 16. Ik vind Graphite het mooiste lakje uit de collectie !

 17. heel gaaf lakje zeg

 18. wat is ie mooi he!
  Ik heb ‘m ook gereserveerd en heb hem sinds woensdag in m’n bezit.
  Ze zeiden daar ook dat Peridot de ‘ster’ van de collectie is,
  maar ik vind graphite zoooo veel mooier,
  wat een unieke prachtige kleur is!
  Heb ‘m sinds donderdag op en heb er alleen maar complimentjes over gehad! 😀

 19. super mooie lak 😀

 20. ziet er erg mooi uit! gaaf kleurtje!!

 21. Heel erg mooi en bijzonder maar 22 euro zou ik er denk ik niet aan spenderen.

 22. echt een hele mooie nagellak!!

 23. Heel erg leuk kleurtje is dit !

 24. Mooi kleurtje, en lekker uniek 😉 Alleen ik heb het geld er niet voor ;(

 25. Ik heb het gisteren gekocht by Sephora. Er was 30% korting van alle make up producten voor 2 producten of meer. Heel leuk ,

 26. Wat een prachtige kleur!

 27. Vind het echt een hele mooie kleur nagellak.
  Vind het alleen wel jammer dat het zou prijzig is.

 28. Gaaf lakje! Alleen wel heel prijzig!

 29. Mooie nagellak, houd ervan.

 30. Vind deze echt supermooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.