Nagellak

Swatch: Chanel – Rouge Carat (Holiday 2011)

Ik had eigenlijk verwacht dat ik de nieuwe kerstcollectie van Chanel niet zo bijzonder, maar toen ik er tijdens een shoptherapie-sessie tegenaan liep besloot ik toch maar de nagellak, Rouge Carat, te kopen. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

Rouge Carat is echt een bijzondere kleur rood. In eerste instantie had ik verwacht dat hij wat saai zou zijn, maar deze nagellak heeft gewoon ‘iets’. Misschien is het de mooie donkerroze shimmer (is op deze foto’s een klein beetje te zien in de flesjes en op mijn pink in de bovenste foto), misschien is het de dieprode kleur of komt het toch gewoon door het feit dat het Chanel is. Ik weet het niet! Ik weet alleen dat ik ‘m prachtig vind en er inmiddels al heel wat complimentjes over heb gehad.

Een ander fijn pluspuntje aan deze nagellak is dat hij na slechts één laagje perfect dekt! Ik doe vaak wel een tweede laag er overheen, puur omdat hij dan langer blijft zitten, maar het is eigenlijk niet nodig. De substantie is ook erg prettig, niet te dik of te dun, dus netjes lakken is geen probleem. Daarnaast blijft hij ook nog eens perfect zitten, in tegenstelling tot veel andere nagellakken van Chanel.

Ik draag niet vaak rood, maar Rouge Carat vind ik erg mooi. Op zich zijn er wel andere tinten rood die hierbij in de buurt zullen komen, maar ik heb ze zelf niet in mijn stash. Deze nagellak heeft gewoon ‘iets’, iets bijzonders. Helaas ook een flink prijskaartje (€21,00), maar in het kader van mijn Chanel-nagellak-verzameling heb ik dat er uiteraard altijd voor over. Overigens is Rouge Carat slechts tijdelijk verkrijgbaar! Ook staat hij niet altijd in het gewone Chanel-schap, maar in een speciaal display in de parfumerie.

13 Comments

 • Reply
  Charlotte
  5 december 2011 at 23:48

  Oehhhh dat is een erg mooie kleur rood! <3

 • Reply
  Alyssa
  6 december 2011 at 07:23

  Wat een mooi kleurtje! Prachtig.

 • Reply
  femketje
  6 december 2011 at 07:31

  echt een prachtige tint 😀

 • Reply
  Brigitta
  6 december 2011 at 07:54

  Ja die is prachtig zeg!;)

 • Reply
  charile
  6 december 2011 at 07:54

  mooie kleur!
  x

 • Reply
  Nannick
  6 december 2011 at 12:18

  Waaauw vet mooie kleur rood ;0

 • Reply
  ValleydollEva
  6 december 2011 at 12:39

  Prachtige kleur ! Ik ga hem ook gaan halen !

 • Reply
  Myrna
  6 december 2011 at 13:24

  Prachtige kleur! Staat heel classy!

 • Reply
  Dees
  6 december 2011 at 16:20

  jammer dat hij zo duur is, want ik vind hem echt práaaaachig 😀

 • Reply
  Jorinde
  6 december 2011 at 19:21

  Prachtige kleur voor de kerstdagen!

 • Reply
  Marjolein
  7 december 2011 at 14:31

  Dit is een mooie kleur en ook perfect voor de komende feestdagen!

 • Reply
  Tahnee
  8 december 2011 at 07:57

  Heel mooi gelakt ook!

 • Reply
  Juudith
  8 december 2011 at 13:08

  Oee moooi kleurtjee

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.