Nagellak

Swatch: Chanel – Rouge Carat (Holiday 2011)

Ik had eigenlijk verwacht dat ik de nieuwe kerstcollectie van Chanel niet zo bijzonder, maar toen ik er tijdens een shoptherapie-sessie tegenaan liep besloot ik toch maar de nagellak, Rouge Carat, te kopen. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

Rouge Carat is echt een bijzondere kleur rood. In eerste instantie had ik verwacht dat hij wat saai zou zijn, maar deze nagellak heeft gewoon ‘iets’. Misschien is het de mooie donkerroze shimmer (is op deze foto’s een klein beetje te zien in de flesjes en op mijn pink in de bovenste foto), misschien is het de dieprode kleur of komt het toch gewoon door het feit dat het Chanel is. Ik weet het niet! Ik weet alleen dat ik ‘m prachtig vind en er inmiddels al heel wat complimentjes over heb gehad.

Een ander fijn pluspuntje aan deze nagellak is dat hij na slechts één laagje perfect dekt! Ik doe vaak wel een tweede laag er overheen, puur omdat hij dan langer blijft zitten, maar het is eigenlijk niet nodig. De substantie is ook erg prettig, niet te dik of te dun, dus netjes lakken is geen probleem. Daarnaast blijft hij ook nog eens perfect zitten, in tegenstelling tot veel andere nagellakken van Chanel.

Ik draag niet vaak rood, maar Rouge Carat vind ik erg mooi. Op zich zijn er wel andere tinten rood die hierbij in de buurt zullen komen, maar ik heb ze zelf niet in mijn stash. Deze nagellak heeft gewoon ‘iets’, iets bijzonders. Helaas ook een flink prijskaartje (€21,00), maar in het kader van mijn Chanel-nagellak-verzameling heb ik dat er uiteraard altijd voor over. Overigens is Rouge Carat slechts tijdelijk verkrijgbaar! Ook staat hij niet altijd in het gewone Chanel-schap, maar in een speciaal display in de parfumerie.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Oehhhh dat is een erg mooie kleur rood! <3

 2. Wat een mooi kleurtje! Prachtig.

 3. echt een prachtige tint 😀

 4. Ja die is prachtig zeg!;)

 5. mooie kleur!
  x

 6. Waaauw vet mooie kleur rood ;0

 7. Prachtige kleur ! Ik ga hem ook gaan halen !

 8. Prachtige kleur! Staat heel classy!

 9. jammer dat hij zo duur is, want ik vind hem echt práaaaachig 😀

 10. Prachtige kleur voor de kerstdagen!

 11. Dit is een mooie kleur en ook perfect voor de komende feestdagen!

 12. Heel mooi gelakt ook!

 13. Oee moooi kleurtjee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.