Nagellak

Swatch: China Glaze – Flirty Tankini (Summer Neons)

China Glaze - Flirty Tankini 3

Een tijdje geleden kreeg ik via Instagram de vraag of ik al die roze nagellakken nou niet eens een keertje zat werd. Nee hoor, nog lang niet! Als het ook maar een beetje op roze lijkt vind ik het leuk, haha! Oh, en bovendien is de naam van mijn blog niet voor niets Pinky Polish. Anyway, de laatste tijd ben ik op de neon-toer gegaan. Vroeger vond ik zulke felle lakken nooit zo spannend, maar ik heb nu toch wel een paar pareltjes gevonden. China Glaze Flirty Tankini zat stiekem al in de zomercollectie van twee jaar geleden, maar dat maakt het natuurlijk niet minder mooi!

China Glaze - Flirty Tankini 4

China Glaze - Flirty Tankini 1Het is ontzettend lastig om neonkleuren te fotograferen, maar volgens mij pikt de camera deze aardig goed op! Toen ik Flirty Tankini in het flesje zag, vond ik ‘m een beetje raar. Hij heeft namelijk een soort lichte satijnen finish waarvan ik bang was dat hij de lak er niet mooier op zou maken. Dat bleek juist heel anders te zijn, want hij geeft hem juist een heel bijzonder effect! De lak is semi-mat en echt knalkoraal. Lekker fel, lekker zomers en perfect voor je gebruinde handen of voetjes.

China Glaze - Flirty Tankini 2

Het lijkt erop dat de semi-matte lakken van China Glaze ietwat aan de dikke kant zijn, aangezien dat bij Metro Pollen-tin ook het geval was. Toch kun je er netjes mee lakken, dus het is niet echt een probleem. Bovendien is de lak ontzettend dekkend! Als ik ‘m onder een andere lak gebruik (bijvoorbeeld als basis onder een glitterlak) heb ik eigenlijk slechts één laagje nodig. Voor deze foto’s heb ik overigens wel twee lagen gebruikt, maar het hoeft dus niet nodig te zijn. Yep, deze is leuk!

China Glaze is in Nederland wat lastig verkrijgbaar in gewone winkels (al zijn er wel wat afroshops die het verkopen), dus ik bestel het altijd online. Je vindt deze lak onder andere bij de Nederlandse webshop The Make Up Spot en koste daar €5,95. Ik bestel zelf vaak bij deze verkoper op eBay, daar ben je nog iets goedkoper uit, zeker als je er meerdere bestelt.

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. Wauw! Prachtige kleur!

 2. Chantal zegt:

  Ik vind de kleur echt prachtig, de finish van ’t lakje daarentegen 3x niks.

 3. Wat een gaaf kleurtje!

 4. O wauw wat leuk zo’n matte en felle kleur in een!

 5. Wat een mooi zomers lakje!

 6. Wat een leuk kleurtje! Ik vind het matte effect voor erg tof. Fijn dat dit lakje ook goed dekt, dat is wel eens een anders bij neonlakken.

 7. Wauww!! W`at een super gave kleur. Ik ga even snel op Ebay kijken 6 euro voor een lakje is ook nog eens een leuke prijs!

 8. epic zomers kleurtje 😀

 9. Wat een mooie lak!

 10. Oh deze is ook mooi! 🙂 ik heb ook wel nagellak bij die verkoper op eBay besteld, heel veel mooie hebben ze! 🙂

 11. Kleur, finish.. prachtig! Want!

 12. Geweldige kleur!! Ik heb ook een paar neon lakjes van China Glaze en ben daar ook helemaal dol op. Alleen de kwaliteit is niet altijd even goed, zeker niet zoals bij deze als ik dit artikel lees.

 13. Prachtig lakje! Perfect voor de zomer!

 14. Wat een prachtig lakje!

 15. Wauw 😀

 16. Wauw, prachtig kleurtje!
  x

 17. Ik vind deze finish echt heel mooi!

 18. De finish vind ik prachtig! Lekker fel kleurtje 🙂

 19. Wauw, deze gaat op mijn wishlist!

 20. Heel erg mooie kleur!

 21. Normaal gesproken ben ik niet zo van de felle kleurtjes. Maar deze vind ik toch wel echt heel erg leuk! Vooral dat matte effect vind ik gaaf. Liefs!

 22. Die is mooi!

 23. Zo de zomer op je nagels. Leuk!

 24. Wat een toffe lak, de finish is echt gaaf, een beetje als de barry m silk paints! En je nieuwe layout is mooi zeg, leuk met dat geel!

 25. Super mooie kleur :)!! Ik vind roze ook altijd een zeer mooie kleur :).

 26. Wat een mooie lak! 🙂

 27. Wohooo wat een plaatje! Echt een prachtige kleur en lekker betaalbaar lakje, heel mooi!

 28. Wauw, dat is een leuk kleurtje 😉

 29. Hoe kun je nou roze lak beu zijn?! Echt, dat kan gewoon niet 😉 hihihi
  Ik heb deze ook en vind hem super mooi! Hij staat je ook erg goed!

 30. Heel erg mooi! De finish is ook perfect, maakt het wat chiquer!

 31. Past perfect bij de zomer !

 32. Wow, what a gorgeous polish. I really love that satin effect and it suits your skin colouring perfectly. I also have more pink polish than any other colour

 33. Heel mooi kleurtje. Ik heb ook 2 lakjes uit deze lijn en ik vind ze hartstikke leuk qua kleur maar niet qua structuur. Ze dekken niet goed en het gekste is, als je ze op je teennagels doet en je gaat naar het strand verbleken ze vrijwel direct van kleur. Toverlakjes. Helaas toveren ze niet weer terug 😉

 34. Wauw, deze lak vind ik echt heel bijzonder. Het is eens iets anders. Heel tof!

 35. Hij is echt prachtig!

 36. coby zegt:

  Ik vind de kleur erg mooi
  Ik hou ook wel van deze kleuren.

 37. Mooi kleurtje!

 38. Wauw wat een mooi kleurtje!

 39. Ah, wat een prachtig kleurtje! Had helemaal niet verwacht dat ‘ie (semi)matte zou uitvallen, maar dat maakt dit lakje eigenlijk nog veel specialer <3
  x Saffira

 40. Wat een prachtige kleur! <3 x

 41. […] See this beautifully swatched by Charlotte of Pinky Polish […]

 42. Deze kleur MOET ik hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.