Nagellak

Swatch: China Glaze – Glimmer More (Surprise)

China Glaze Glimmer More - 4

Er zijn tijden dat ik bovenop alle nieuwe make-upcollecties zit en me niks ontgaat, maar soms lukt het even niet en blijken er spannende collecties te zijn waarvan ik geen idee heb. Zo kwam ik er onlangs achter dat China Glaze de Surprise-collectie heeft uitgebracht, een serie met allerlei supergave glitterlakken. Hoe heb ik dit nou kunnen missen?! Ik stond op het punt om ze op eBay te bestellen, maar toen ik vorige week bij de Beautygloss Party was kwam ik ze tegen. Die gingen meteen in mijn mandje! Vandaag laat ik jullie Glimmer More zien.

China Glaze Glimmer More - 5

Glimmer More is een geweldige combinatie van verschillende tinten roze en gele glitters. De glitters zijn lekker grof en behoorlijk opvallend! In tegenstelling tot andere glitterlakken zijn in deze serie niet alle glitters metallic en glanzend, maar zitten er vooral veel matte glitters tussen. Dat geeft zo’n gaaf effect!

China Glaze Glimmer More - 6

China Glaze Glimmer More - 7

Op deze foto’s heb ik ‘m aangebracht over China Glaze Metro Pollen-tin, een warme gele tint. Als ik kleurige glitterlakken combineer, probeer ik altijd tinten te gebruiken die in de sfeer van de glitterlak zitten. Deze kleur past er perfect bij! Hij is ietsjes lichter dan de gele glitters, waardoor alle tinten goed zichtbaar blijven en het contrast met het roze is ook erg geslaagd. Deze combinatie heb ik al een paar keer gedragen omdat ik ‘m zo gaaf vind.

China Glaze Glimmer More - 1

Toen ik de foto’s voor dit artikel aan het maken was, bedacht ik me dat Glimmer More misschien ook wel mooi bij roze zou passen. Tja, wat moest ik natuurlijk ook even proberen! Ik gebruikte Barry M Rose Hip, een hele lichte roze lak. Ook dit is zo gaaf! De combinatie is iets subtieler dan het felle geel, maar het past nog steeds perfect bij elkaar. Ik vermoed dat hij trouwens ook mooi over een koele donkerroze lak zou staan, dan is het effect weer totaal anders.

China Glaze Glimmer More - 2

China Glaze Glimmer More - 3

Wow, deze lak is zo gaaf! Ik ben serieus aan het overwegen om een back-up in huis te halen, want ik ga deze nog heel veel dragen. Dit is eigenlijk de perfecte glitterlak waarin mijn favoriete nagellakkleuren gecombineerd zijn: geel en roze. Yep, deze gaat deze zomer nog heel wat keren op mijn nagels belanden!

China Glaze is in Nederland wat lastig verkrijgbaar in gewone winkels (al zijn er wel wat afroshops die het verkopen), dus ik bestel het altijd online. Je vindt deze lakken onder andere bij Pretty Polish (Nederlandse webshop, al is hij daar momenteel uitverkocht). Ik bestel zelf vaak bij deze verkoper op eBay, daar ben je nog iets goedkoper uit, zeker als je er meerdere bestelt. Afhankelijk van waar je deze nagellak koopt ben je ongeveer €5,00 kwijt.

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Wat een ontzettend leuk lakje! Hij past ook over vele lakjes heen denk ik, nu wil ik ‘m ook hihi!

 2. Wauw dit is écht een topper! Heel gaaf, wat een feestje!

 3. Vooral met die gele kleur vind ik hem heel tof!

 4. Super mooie lak!! xo

 5. Hij is echt prachtig! Ik had al de helft van de collectie gekocht haha (very hugh China Glaze fan). Met het geel is ie zeker mooi!

 6. Ik vind de glitters erg mooi! Deze kleurencombi heb ik nog niet eerder gezien.

 7. awh ik vind het echt een schattig lakje

 8. Wat een heerlijke zomerse glitter is dat.

 9. Ik vind de combinatie met het geel echt geslaagd!

 10. Wauw, dit is echt een van de mooiste glitters ooi!

 11. Hij is echt heel mooi! Vooral over de lichtroze nagellak heen 🙂

 12. Ik vind beide combinaties echt super leuk!

 13. Aah, gaaf! Ik vind glitters vaak iets voor de winter en het najaar, maar dit zijn zeker zomerse glitters!

 14. Wat een super leuke lak! De kleuren combinatie van de glitters zijn zeker en vast geslaagd, echt ideaal voor de zomer !

 15. Wat een gave combinaties. Super!

 16. Prachtig….. 😉

 17. oh mooi zeg! China Glaze is inderdaad lastig te krijgen, hopelijk wordt dat ooit nog beter!

 18. mooie lak!!

 19. Mooie combi heb je gemaakt en het zijn mooie grove glitters!

 20. Wauw, dit is voor het eerst dat ik swatches van multi-colour glitternagellak zie waar niet een random kleur als ondergrond is gekozen, maar daadwerkelijk een kleur die er leuk bij staat. Hulde!

 21. Leuke combinaties! Alleen vind ik de glitter net ieeeetsjes te groot misschien.

 22. Prachtig lak!

 23. Dat ziet erg bijzonder uit, maar wel mooi (: x

 24. gaaf effect!

 25. Super gaaf lakje zeg! Vooral met roze vind ik hem echt pretty 🙂

 26. Oh wat super vrolijk dit!

 27. Wauw, dit is echt een plaatje!

 28. Renate zegt:

  Wauw, wat een mooi lakje!

  Maar ik heb al zoveel glitter topcoats haha :’)
  Maar toch, ga hem misschien wel kopen, mits hij op ebay staat ghehe

 29. Renate zegt:

  Oh ik zie dat je er al een linkje bij hebt gezet, thanks!

  (hoe verander je je reactie? of kan dat niet?)

 30. onwijs leuke combinaties!

 31. Leuk lakje zeg, kan je veel kanten mee op lijkt mij

  Liefs,
  Karlien

 32. Waauw heel gaaf!

 33. Wauw, dit is echt een ontzettend mooi lakje. Over de roze basislak vind ik hem het mooist!

 34. Ik vind de collectie echt een vernieuwing 😀 Super leuke lakken!

 35. Leuk! Ik vind het mooier bij de roze nagellak staan.

 36. Super mooi lakje !

 37. Wat een leuke vrolijke topcoat!

 38. Seraphina zegt:

  Ik probeerde via die eBay shop china glaze te bestellen maar bij mij rekent hij per lakje 4,50 dollar verzendkosten ipv korting te geven na de eerste. Hebben meer mensen dit?

  1. Je kunt ergens in je winkelmandje kiezen voor ‘Request Total From Seller’, dan krijg je een invoice van PayPal gestuurd met het juiste bedrag!

   1. Seraphina zegt:

    Bedankt voor je reactie! Nu moet het goed komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.