Nagellak

Swatch: China Glaze – Point Me To The Party (Electric Nights)

I love glitters! Ik vulde er afgelopen december zelfs een hele maand mee. Helaas heb ik ze de laatste maanden weinig kunnen dragen, omdat mijn nagels even een dipje hadden en gewone nagellakken iets milder zijn (vooral het verwijderen van glitters kan nogal heftig zijn). Daarnaast waren er de laatste tijd gewoon niet zoveel leuke lakken! Totdat ik op Instagram een prachtige matte glitterlak van China Glaze tegenkwam. Wow, deze moest ik gewoon hebben! Ik ga jullie in dit artikel het prachtige lakje China Glaze Point Me To The Party laten zien.

China Glaze Point me to the Party - 1 van 7

China Glaze Point me to the Party - 2 van 7

China Glaze Point me to the Party - 3 van 7

Je kunt dit soort matte multicolour glitters eindeloos combineren en aangezien ik een gele nagellak op had toen ik deze binnenkreeg (Essence Love Is In The Air), besloot ik deze als eerste te proberen. Dat ziet er best vrolijk uit! Echter had ik iets anders in gedachten wat ik graag wilde proberen.

China Glaze Point me to the Party - 5 van 7

China Glaze Point me to the Party - 6 van 7

China Glaze Point me to the Party - 7 van 7

Op Instagram had ik namelijk deze lak over een witte basis gezien met een soort gradient effect. Dat vond ik zo gaaf! Ik heb hem hier gebruikt over OPI Suzi Shops And Island Hops. Eerst bracht ik een dun laagje aan over de helft van mijn nagels en vervolgens depte ik nog wat extra glitters langs de topjes. Dit effect is zo gaaf! Of wat dacht je ervan om deze te combineren met zwart of donkerblauw? Lijkt me ook geweldig.

Er is trouwens ook nog een roze versie van deze matte glitters (Let The Beat Drop) verkrijgbaar uit dezelfde Electric Nights zomercollectie van dit jaar van China Glaze en die had ik ook besteld, maar die bleek helaas niet op voorraad te zijn. Ik zag dat hij inmiddels weer leverbaar is, dus misschien dat ik die ook nog ga aanschaffen. Met Point Me To The Party ben ik in elk geval helemaal gelukkig, want die is minstens zo mooi als ik had verwacht. Laat de zomer maar beginnen!

China Glaze Point Me To The Party – €5,50 (15 ml)
eBay* – Pretty Polish

*Ik bestelde de mijne bij deze verkoper en was inclusief verzenden ongeveer €7,80 kwijt. Ik had hem binnen 1 week in huis!

24 Comments

 • Reply
  chucky1012
  28 mei 2015 at 06:39

  Dat is mooi 😉

 • Reply
  beautifulday4makeup
  28 mei 2015 at 06:45

  Wat is dat een kleurrijke dip voor je nagels

 • Reply
  Bianca
  28 mei 2015 at 06:56

  Wat een leuke vrolijke topcoat zo met de gele nagellak vind ik hem het leukste x

 • Reply
  Sandra - Beautybysandra
  28 mei 2015 at 07:20

  Vooral die laatste combi vind ik echt prachtig!

 • Reply
  Femke
  28 mei 2015 at 07:26

  Heel leuk die glitters, vooral gecombineerd met het roze lakje vind ik erg mooi! Ik zal niet zo heel snel glitters op mijn nagels doen.. wel met bijvoorbeeld kerst, oud & nieuw, maar nu ik dit zo zie vind ik het toch wel erg pretty :-)!

 • Reply
  Denise
  28 mei 2015 at 08:00

  Ah ik vind die glitters met het roze kleurtje een ontzettend goed idee. Ziet er heel tof uit!

 • Reply
  Curly Creative
  28 mei 2015 at 08:01

  Gaaf Charlotte!
  Was altijd al een China glaze fan en dankzij jou link kon ik deze schat ook gelijk bestellen!

 • Reply
  Danielle
  28 mei 2015 at 08:57

  Vooral in de combinatie met roze vind ik hem heel tof!

 • Reply
  Maaike
  28 mei 2015 at 09:04

  Ja deze is heel erg leuk zeg! Ik hou van matte ‘glitters’. Zo vrolijk en speels.

 • Reply
  Rada
  28 mei 2015 at 09:06

  Hele mooie glitters! Zelf zou ik ze inderdaad combineren met een witte of nude-lak zodat het niet allemaal te speels wordt, al vind ik deze combinaties ook heel leuk staan!

 • Reply
  Svenja
  28 mei 2015 at 09:08

  Aaah wat een vrolijke combinatie. Ik word hier helemaal happy van! Vooral de combinatie met de roze lak vind ik ontzettend geslaagd!

 • Reply
  Manon
  28 mei 2015 at 09:14

  Ik vind allebei de combi’s erg leuk!

 • Reply
  Nicky
  28 mei 2015 at 09:27

  Wat een leuke lak! ik begin nu te twijfelen of ik deze ook ga aanschaffen 🙂

 • Reply
  Rowan
  28 mei 2015 at 09:37

  Ziet er goed uit! Vooral in combinatie met gele nagellak vind ik hem erg apart!

 • Reply
  Camilla
  28 mei 2015 at 09:43

  Super leuksat effect! Ik vind alle soorten nagelcreaties leuk kn te zien, maar heb zelf heel vaak basic witte lak op of een melkroze kleurtje.

 • Reply
  Margot
  28 mei 2015 at 10:13

  Lekker vrolijk!

 • Reply
  Mieke
  28 mei 2015 at 10:56

  Doet me denken aan discodip op ijs! Erg feestelijk! 🙂

 • Reply
  Amelie
  28 mei 2015 at 12:49

  Echt heel leuk! Fijn dat ie zo mooi staat op heel verschillende lakjes!

 • Reply
  Nicole
  28 mei 2015 at 12:51

  Mooie glitters! Erg leuke combinaties ook!

 • Reply
  Danique
  28 mei 2015 at 17:03

  Wauw wat een mooie glitters! Lekker zomers. Vooral met de gele nagellak vind ik hem er echt uitknallen!

 • Reply
  Sanae
  29 mei 2015 at 10:16

  Deze is zo leuk!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  29 mei 2015 at 14:25

  Lekker vrolijk, I love it. Perfect voor nu.

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  29 mei 2015 at 20:12

  oooeh zo leuk
  echt vrolijk

  liefs
  karlien

 • Reply
  Kaylani
  9 juni 2015 at 12:43

  Leuke en kleurrijke combinaties zeg!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.