Nagellak

Swatch: China Glaze – Ray-diant (Prismatic)

Volgens mij ga ik nooit genoeg krijgen van glitterlakjes. Ik hoor af en toe van jullie dat jullie een beetje ‘glittermoe’ aan het worden, maar wat mij betreft kan het nooit genoeg zijn! Eerder liet ik jullie al China Glaze Polarized zien, een lakje uit de nieuwe Prismatic-collectie. Vandaag wilde ik jullie even het groen/gouden broertje laten zien, namelijk Ray-diant.

 

Ray-diant is wat moeilijk te duiden. Op sommige foto’s lijkt hij groen, op andere foto’s weer goud. Datzelfde zie je terug op je nagels, al neigt hij voornamelijk naar groen. En dan die prachtige glitters. Zo mooi! Dat maakt deze nagellakken zo bijzonder. Een feestje op je nagels!

De glitterlakjes uit de Prismatic-collectie zijn zeer dekkend. Na twee laagjes zijn ze perfect! Ik vond de houdbaarheid in eerste instantie een beetje tegenvallen, maar ik heb gemerkt dat ze zonder topcoat beter blijven zitten dan met.  Ze drogen uit zichzelf al razendsnel, dus ook dat hoeft geen probleem te zijn. Natuurlijk zijn ze niet ideaal om te verwijderen, maar probeer eens de methode die ik in dit filmpje laat zien, dan is het zo gepiept.

Tja, ik ben fan van deze collectie! Ik twijfel nog even over de andere kleuren, want ik zou er nog een paar willen. Ik draag ’s zomers veel lichtblauw, dus ik denk dat ik in elk geval Liquid Crystal nog bij ga bestellen. Full Spectrum (roze) is ook wel heel gaaf, dus ik denk dat ik zo maar weer een kijkje op eBay ga nemen, hihi.

Ray-diant maakt deel uit van de Prismatic-collectie van China Glaze. China Glaze is in Nederland niet in de gewone winkels verkrijgbaar, maar wel bij webshops zoals Enchantra of Nailpolish Fashion. Ik kocht mijn lakjes bij deze eBay-verkoper.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Wauw, wat is ‘ie mooi!

 2. whaaa, deze is echt megaprachtigmooi! &ik ben nooit glittermoe (a)

 3. Wauw, wat een mooi lakje!

 4. wauw echt ene prachtig kleurtje, en dan die gekleurde glittertjes erin. Echt super!

 5. Echt een geweldige lak!

 6. Wauw, wat een bijzonder kleurtje, erg mooi!

 7. Hij dekt erg goed! Ik vind hem ook super tof!

 8. Wauw, dat het zo goed dekt had ik niet verwacht! Het is echt een prachtig lakje zeg, de verschillende glitters zijn zo mooi!

 9. Ohhhh! Wauwie wauwie wauwie!
  Die wil ik ook!
  Echt super duper mooi!

 10. Echt zo’n mooie nagellak dit! Vind al die anderen ook prachtig!

 11. Ik houd er persoonlijk niet zo van maar wauw wat een dekking voor een glitternagellak!

 12. Wauw wat een prachtig lakje zeg….!

 13. Wauw, wat een dekking! En wat een pretty lakje. Must. Have!

 14. Das wel een flashy kleur ! I like it ! Dekt ook heel mooi precies.

 15. Ik heb deze ook vorige week binnen gekregen, heb hem nog niet gedragen dus fijn dat ik nu al een sneak peak had 🙂 hij is erg mooi!

 16. Ohhhh i love it 😀

 17. Okayy dze is echt prachtig!!

 18. Super mooie lak zeg!

 19. Wauw, wat een gave lak!!

 20. oh wauw 😀 net of je diamantjes op je nagels hebt :3

 21. heel mooi lakje!

 22. Waauw prachtig! Aan de comments te zien is er ook niemand die zo’n nagellak niet mooi vindt, dus bestellen die handel 😀

 23. Heel mooi lakje!

 24. quinty zegt:

  wow prachtig lakje ik wil hem ook”:)

 25. Misschien een tipp , ik vind het mooier als je je nagels wat ronder vijlt.. 🙂

  1. Nee, dat doe ik bewust niet! Persoonlijk vind ik dit mooier (al moest ik er even aan wennen), en bovendien zijn vierkante nagels sterker dan ronde nagels 🙂

 26. Wooow prachtig lakje!!

 27. Wauw, wat een gaaf kleurtje!

 28. kwijl kwijl wat mooi!

 29. Prachtig! Deze wil ik nog wel heel graag gaan bestellen.

 30. Wat een geweldige dekking! Alleen ben ik denk ik één van de weinige personen op aarde, die glitterlakjes niet zo geweldig vind!

 31. Nynke zegt:

  Even iets heel anders: Is de Essence Fruity LE al gesignaleerd in een Kruidvat in Amsterdam? Ik wil de lakjes zo graag! 🙂

  1. Ik heb ‘m nog niet gezien!

 32. Desirée zegt:

  Ja ik was inderdaad een van die mensen die een beetje ‘glittermoe’ was na al die holiday-collecties met glitters :p En ik wilde in eerste instantie ook geen lakje van deze collectie.
  Maar na al die mooie swatches overal op het internet gezien te hebben…. heb ik er nu ook al vier in mn bezit (a)
  Vooral Liquid crystal ziet er al geweldig uit in het potje, snel eens opdoen.. 🙂

 33. Ik ben glitter verslaafd :3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.