Nagellak

Swatch: China Glaze – Wish On A Starfish

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat Barry M Princess één van mijn grote favoriete nagellakken van de afgelopen maanden was. Ik mag niet klagen, want er komen de komende periode nog veel meer interessante nagellakken aan die precies in mijn straatje passen. Zo heeft China Glaze de Sea Goddess-collectie uitgebracht, vol met Liquid Sand-achtige lakken. Oh yeah! Ik bestelde er een paar en ik kreeg ze al snel binnen. Vandaag de eerste kleur: Wish On A Starfish.

Wish On A Stafish is een beetje een zoetige tint roze met daarin fijne gouden shimmers. Eigenlijk komt hij heel dicht in de buurt bij Barry M Princess, maar ik zal jullie verderop in dit artikel een vergelijking laten zien waarin je ziet dat ze toch beduidend anders zijn. Ik was al een tijdje op zoek naar een iets intensere kleur roze in een Liquid Sand-achtige versie, en die heb ik bij deze gevonden!

Oh my, hoe gaaf is dit! Dit is precies wat ik wilde, namelijk de perfecte balans tussen medium roze en goud. Zo gaaf! Ik had gisteren een opnamedag met een aantal geweldige beautybloggers (zie hier en hier een paar foto’s van de dag), en Mascha beschreef deze lak als een soort nagellak-versie van de welbekende NARS Orgasm blush. Inderdaad, zo kun je hem perfect omschrijven.

Ik merk overigens wel dat de lakken van China Glaze anders zijn dan bijvoorbeeld de Textured Glitter van Barry M. Deze variant van China Glaze lakt minder prettig, omdat hij wat stroever en stroperiger is. Ook het dunne kwastje helpt in dit geval niet echt. Daarnaast merk ik dat de houdbaarheid ook wat minder goed is dan bijvoorbeeld OPI of Barry M. Zoals je aan m’n wijsvinger kunt zien is hij al behoorlijk afgesleten, terwijl hij er nog maar een dag op zat toen ik deze foto’s heb genomen. Da’s dan weer een beetje jammer. Hij dekt overigens wel met twee laagjes.

Je zou denken dat China Glaze Wish On A Starfish en Barry M Princess bijna hetzelfde zijn, maar zoals je op deze foto’s kunt zien zijn ze toch echt wel anders. Princess is wat zachter van kleur, is iets meer oranje en bevat meer goud. Wish On A Starfish is juist meer roze en heeft weer wat minder goud. Allebei roze met goud, maar dan net even anders.

China Glaze is in Nederland niet zo makkelijk in gewone winkels te vinden (al kom je het soms bij afroshops tegen), maar wel makkelijk online te koop! Ik kocht deze lakken bij deze verkoper op eBay. Daar betaalde ik omgerekend zo’n €5,00 per flesje, inclusief verzendkosten. Ik had de lakken binnen anderhalve week in huis. Best netjes dus! Ik verwacht trouwens dat deze collectie later ook wel te koop zal zijn bij Nederlandse webshops zoals Pretty Polish, maar dat zal misschien nog wel een paar weken duren. Ik heb overigens nog een paar andere kleuren uit deze leuke collectie, dus die komen er binnenkort nog aan!

Dit vind je misschien ook leuk...

56 reacties

 1. Wauw, heel mooi lakje! Inderdaad een soort Nars Orgasm! Ik heb nu trouwens ook een texture lakje op, ik hou hier echt van! 😉

 2. I like it! Misschien toch maar even goed naar kijken op Ebay 🙂

 3. Evelien zegt:

  De nieuwe Crushed Crystals lijn van Catrice heeft daar een perfecte dupe van: Call me princess!

  1. Ik weet het ja! Helaas heb ik de nieuwe producten hier in Amsterdam nog niet kunnen vinden…

   1. Oh, ik woon ook in Amsterdam en bij mijn (kleinere) kruidvat op het belgieplein hebben ze de nieuwe collectie al een paar dagen liggen!

 4. wauw ik vind hem echt prachtig!!!

 5. Wauw, wat een super mooi lakje!

 6. Wow, hij is mooi! Wel jammer dat je niet echt makkelijk een topcoat kunt dragen bij zo’n lakje zonder de mooie textuur teniet te doen. Echt jammer dat je lakje dan snel beschadigt! Ik vind deze ook iets mooier dan Princess van Barry M, maar allebei zijn het echt prachtige prinsessenkleurtjes 😀

 7. Echt wauw zeg!

 8. Wauw, wauw, WAUW!!!! Echt supermooi joh!

 9. Ik ben nu verliefd op dit lakje! Wat issie mooi zeg, wauw!!

 10. Wow zo mooi 🙂 x

 11. Wauw, wat een mooie kleur!

 12. Mooi! Sowieso lijken alle lakjes van deze collectie mij heel erg mooi, echt helemaal mijn ding, 😀

 13. Mooi kleurtje!

 14. wat mooi! ik ben benieuwd naar de andere lakjes!

 15. wauw wist niet dat hij op je nagels er zo uit zou zien als je in het flesje kijkt, prachtig. Aleen een hell om eraf te halen. Haha

 16. Prachtige kleur!! Ik wilde ‘m ook graag bestellen maar toen ik op een aantal blogs las dat de kwaliteit niet zo heel best is, dik stroperig en inderdaad snel van je nagels gaat, heb ik het maar niet gedaan. De kleur is wel echt geweldig!

 17. Jessica zegt:

  Wanneer komt jullie projectje eigenlijk online? Ben er al een tijdje benieuwd naar! 🙂
  Erg mooi lakje trouwens. Ik denk dat hij inderdaad op die nieuwe van Catrice lijkt.

 18. Dat is echt een super mooi kleurtje! Love de combinatie van zacht roze met goude shimmer.

 19. Wauwie <3 Dit is echt een prachtig lakje!

 20. Heel mooi lakje! Houd erg van de textuur en zou hem graag uitproberen!

 21. Wat een mooie gouden glans!

 22. Wauw deze kleur is super pretty! Zo mooi dat goude erdoorheen!

 23. Wow, prachtig! Ik heb zelf Princess van Barry M & ik dacht inderdaad dat hij nagenoeg hetzelfde was, maar het tegendeel is bewezen. Deze gaat onmiddelijk op mijn wishlist.

 24. Ohmy, wat een ongelofelijk mooi lakje!

 25. Ooooo, deze wil ik! Wat een prachtige kleur!

 26. Deze kleur is echt prachtig, wat een ontzettend mooi effect! Wauwie. Snel eens op Ebay kijken, want ik wil ‘m nu echt wel hebben.

 27. Ik vind het lakje van China Glaze er mooi uitzien maar ik vind die van Barry M toch net iets mooier!

 28. Mooi lakje!

 29. Wat een gaaf lakje! Inderdaad de perfecte balans tussen goud en roze in. (: En je hebt sowieso mooie nagels vind ik!

 30. Oh wat een beauty! Deze moet ik hebben x

 31. Prachtige lakjes! Echt super mooi!

 32. Deze is echt super mooi!

 33. Super mooi lakje. De nieuwe lak van Essence 06 Call Me Princess lijkt hier ook wel een beetje op. Alleen is die meer goud dan roze..

 34. Ze lijken wel veel op elkaar, maar vind die van Barry M toch mooier

 35. Wow! Beide lakjes zijn supermooi, vooral Barry M Princess

 36. Wauw, wat isie mooi!

 37. Wat een lief girly-girl kleurtje. Love it!

 38. Wat een prachtig lakje

 39. Wauw, prachtig lakje 🙂

 40. Ik zag de foto net op Instagram voorbijkomen. Ik ben meteen je blog een bezoekje gaan brengen. Ik was zo onder de indruk van deze prachtige nagellak!

 41. Prachtig! Al haat ik het om deze nagellakken er weer af te halen, dus een no no voor mij.

 42. perfecte kleur zeg! Echt heel mooi!

 43. Zo mooi!! Ik vind hem zelf mooier dan Barry M, omdat hij wat rozer is. Wel jammer dat hij kwalitatief wat minder is. Maar hij is prachtig!

 44. oeh die is mooi! 😀

 45. Wow, echt een prachtig lakje!! Deze wil ik ook :)!

 46. Ik heb echt een te groot zwak voor deze kleur. Hebben hebben hebbennnnn!

 47. Oh, mooie kleur! Ik ben benieuwd naar de andere lakjes die je uit deze collectie hebt!

 48. Oh wauw wat een prachtige lak. Hebben!!!

 49. Oh wat is deze prachtig, gaat meteen op mijn wishlist. Jeetje wat mooi!

 50. Nynke zegt:

  Oh wauw..

 51. OH WAUW! Dit is echt zoooo pretty! <3

 52. Elise zegt:

  Super mooi!! Benieuwd naar de volgende swatches hihi. Catrice heeft nu ook zo een kleur in het assortiment

 53. ohh wauw, deze is echt prachtig! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.