Budget Nagellak

Swatch: Claire’s – Music Festival (29554)

Mijn favoriete lak van deze zomer is zonder twijfel Claire’s Pastel Neons. Wat een fantastische kleur is dat toch! Ik heb ‘m de laatste tijd zo veel gebruikt dat hij u gewoon bijna op is en ik aan mijn tweede flesje kan beginnen. Go figure. Na mijn positieve ervaring met die lak werd ik erg nieuwsgierig naar de andere lakken van Claire’s. Het assortiment is vrij groot en er zitten veel verschillende tinten tussen, maar er zaten maar weinig kleurtjes bij die direct mijn aandacht trokken. Ik besloot een andere koraalkleurige lak een kans te geven en nam de kleur Music Festival mee.

Claire's Music Festival 1

Claire's Music Festival 2

Music Festival is een vrij standaard koraalkleurige tint. Hij zit heel erg in de hoek van Essie Tart Deco en ik zat me zelfs even af te vragen of het geen dupes van elkaar zijn. Nadat ik de flesjes met elkaar vergeleken had kwam ik tot de conclusie dat ze vrijwel gelijk zijn, maar dat Essie Tart Deco nog iets feller is. Wel hebben ze allebei zo’n zachte ‘stoffige’ tint, waardoor ze er erg mooi uitzien. Deze is uiteraard een stuk minder fel dan Pastel Neons, maar wel ontzettend mooi.

Claire's Music Festival 3

Ik was al erg onder de indruk van de substantie van Pastel Neons en ik kan over music Festival ook tevreden zijn. De lak heeft precies de goede substantie waardoor je ‘m makkelijk aan kunt brengen en hij is na twee laagjes perfect dekkend. Ik heb de houdbaarheid van deze kleur nog niet kunnen testen, maar gezien de overeenkomsten qua substantie verwacht ik dat die net zo goed zal zijn als bij Pastel Neons. Heel goed dus!

Het is echt aan te raden om even een kijkje bij de nagellakken van Claire’s te nemen! Het is een winkel waar ik normaal gesproken nooit naar binnen stap, maar de lakken zijn absoluut de moeite waard. Ook hebben ze een aantal leuke neon-lakjes en glitterlakken in het assortiment. Daar zal ik binnenkort nog swatches van laten zien! En als je dan toch binnen bent, neem dan meteen Pastel Neons mee, daar zul je geen spijt van krijgen.

Claire’s Music Festival kosten €2,99 en is verkrijgbaar bij de winkels van Claire’s (kijk op de site voor verkooppunten). Ook kun je ‘m hier in de webshop vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Wauw, wat een mooi kleurtje! Ik wist niet dat ze bij Claire’s ook zo’n fijne nagellak verkopen.

 2. Prachtig ik ben in love op dit kleurtje 😉

 3. Gorgeous kleurtje!

 4. Ik vind koraal echt de mooiste kleuren nagellak, zo ook deze!

 5. Klinkt goed!

 6. Wauw, supermooie lak!

 7. Mooi kleurtje! Ben pas nog bij de Claire’s geweest, alleen heb geen nagellak gekocht..

 8. Mooie kleur! Ik had al in je favorieten video met todaysbeauty gezien dat dit je favoriete lakje was. Mooie foto’s!

 9. Leuk kleurtje. Ik heb ooit eens een oogschaduwpalletje gekocht bij Claire’s en deze is lange tijd mijn favoriet geweest.

 10. Je swatches zijn zo perfect, wauw! Prachtige kleur! <3

 11. marjolein zegt:

  De sale begint volgende week! Was vsn de week bij claire’s en verkoopster liet per ongeluk vallen dat ze nu alles aan het scannen zijn voor de sale die volgende week begint. Ook sommige lakjes gaan eruit 🙂 Aangezien deze prachtig is en ik maandag gelijk ga kijken hoop ik dat deze ook tussen de sale items zit. Iig gaan ook alle zonnebrillen in de sale.

 12. Wauw wat een geweldige kleur.

 13. Mooie lak! Ik hou echt van dit soort kleurtjes!

 14. oh wat een prachtige kleur! Wist ik niet van Clair’s

  Liefs
  Karlien

 15. Wat een onwijs schattige kleur, echt heel mooi! x

 16. Geweldig kleurtje! Ik heb ook een aantal lakjes van Claire’s en vind ze echt fijn!

 17. Ik vind ’t echt een heel tof kleurtje, zeker iets voor mij!

 18. Nou die Claires weten dus wel hoe je nagellak maakt geweldig

 19. Ik hou van zulk soort kleurtjes!

 20. Prachtige kleur!

 21. verrassend mooie kleur 😀 x

 22. Sanne zegt:

  Je hebt zulke prachtige nagels! En de kleur ziet er fantastisch uit

 23. Wat een mooi kleurtje !
  Daardoor lijken je handen ook gelijk twee keer zo bruin!
  Liefs

 24. Héél mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.