Budget Nagellak

Swatch: Claire’s – Music Festival (29554)

Mijn favoriete lak van deze zomer is zonder twijfel Claire’s Pastel Neons. Wat een fantastische kleur is dat toch! Ik heb ‘m de laatste tijd zo veel gebruikt dat hij u gewoon bijna op is en ik aan mijn tweede flesje kan beginnen. Go figure. Na mijn positieve ervaring met die lak werd ik erg nieuwsgierig naar de andere lakken van Claire’s. Het assortiment is vrij groot en er zitten veel verschillende tinten tussen, maar er zaten maar weinig kleurtjes bij die direct mijn aandacht trokken. Ik besloot een andere koraalkleurige lak een kans te geven en nam de kleur Music Festival mee.

Claire's Music Festival 1

Claire's Music Festival 2

Music Festival is een vrij standaard koraalkleurige tint. Hij zit heel erg in de hoek van Essie Tart Deco en ik zat me zelfs even af te vragen of het geen dupes van elkaar zijn. Nadat ik de flesjes met elkaar vergeleken had kwam ik tot de conclusie dat ze vrijwel gelijk zijn, maar dat Essie Tart Deco nog iets feller is. Wel hebben ze allebei zo’n zachte ‘stoffige’ tint, waardoor ze er erg mooi uitzien. Deze is uiteraard een stuk minder fel dan Pastel Neons, maar wel ontzettend mooi.

Claire's Music Festival 3

Ik was al erg onder de indruk van de substantie van Pastel Neons en ik kan over music Festival ook tevreden zijn. De lak heeft precies de goede substantie waardoor je ‘m makkelijk aan kunt brengen en hij is na twee laagjes perfect dekkend. Ik heb de houdbaarheid van deze kleur nog niet kunnen testen, maar gezien de overeenkomsten qua substantie verwacht ik dat die net zo goed zal zijn als bij Pastel Neons. Heel goed dus!

Het is echt aan te raden om even een kijkje bij de nagellakken van Claire’s te nemen! Het is een winkel waar ik normaal gesproken nooit naar binnen stap, maar de lakken zijn absoluut de moeite waard. Ook hebben ze een aantal leuke neon-lakjes en glitterlakken in het assortiment. Daar zal ik binnenkort nog swatches van laten zien! En als je dan toch binnen bent, neem dan meteen Pastel Neons mee, daar zul je geen spijt van krijgen.

Claire’s Music Festival kosten €2,99 en is verkrijgbaar bij de winkels van Claire’s (kijk op de site voor verkooppunten). Ook kun je ‘m hier in de webshop vinden.

RelatedPost

25 Comments

 • Reply
  Anneloes
  7 augustus 2014 at 06:06

  Wauw, wat een mooi kleurtje! Ik wist niet dat ze bij Claire’s ook zo’n fijne nagellak verkopen.

 • Reply
  chucky1012
  7 augustus 2014 at 08:38

  Prachtig ik ben in love op dit kleurtje 😉

 • Reply
  femketje
  7 augustus 2014 at 09:09

  Gorgeous kleurtje!

 • Reply
  Anne Solveig
  7 augustus 2014 at 09:12

  Ik vind koraal echt de mooiste kleuren nagellak, zo ook deze!

 • Reply
  Charile
  7 augustus 2014 at 09:14

  Klinkt goed!

 • Reply
  Suzanne
  7 augustus 2014 at 09:23

  Wauw, supermooie lak!

 • Reply
  Beau
  7 augustus 2014 at 09:29

  Mooi kleurtje! Ben pas nog bij de Claire’s geweest, alleen heb geen nagellak gekocht..

 • Reply
  Idhuna
  7 augustus 2014 at 09:33

  Mooie kleur! Ik had al in je favorieten video met todaysbeauty gezien dat dit je favoriete lakje was. Mooie foto’s!

 • Reply
  Vicky
  7 augustus 2014 at 09:35

  Leuk kleurtje. Ik heb ooit eens een oogschaduwpalletje gekocht bij Claire’s en deze is lange tijd mijn favoriet geweest.

 • Reply
  Denise
  7 augustus 2014 at 09:48

  Je swatches zijn zo perfect, wauw! Prachtige kleur! <3

 • Reply
  marjolein
  7 augustus 2014 at 09:53

  De sale begint volgende week! Was vsn de week bij claire’s en verkoopster liet per ongeluk vallen dat ze nu alles aan het scannen zijn voor de sale die volgende week begint. Ook sommige lakjes gaan eruit 🙂 Aangezien deze prachtig is en ik maandag gelijk ga kijken hoop ik dat deze ook tussen de sale items zit. Iig gaan ook alle zonnebrillen in de sale.

 • Reply
  Miranda
  7 augustus 2014 at 10:18

  Wauw wat een geweldige kleur.

 • Reply
  Celia
  7 augustus 2014 at 10:27

  Mooie lak! Ik hou echt van dit soort kleurtjes!

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  7 augustus 2014 at 10:51

  oh wat een prachtige kleur! Wist ik niet van Clair’s

  Liefs
  Karlien

 • Reply
  Donna Luisa
  7 augustus 2014 at 10:55

  Wat een onwijs schattige kleur, echt heel mooi! x

 • Reply
  Laura
  7 augustus 2014 at 11:18

  Geweldig kleurtje! Ik heb ook een aantal lakjes van Claire’s en vind ze echt fijn!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  7 augustus 2014 at 12:03

  Ik vind ‘t echt een heel tof kleurtje, zeker iets voor mij!

 • Reply
  Sanne
  7 augustus 2014 at 13:17

  Nou die Claires weten dus wel hoe je nagellak maakt geweldig

 • Reply
  Daniëlle Springer
  7 augustus 2014 at 14:11

  Ik hou van zulk soort kleurtjes!

 • Reply
  Manon
  7 augustus 2014 at 16:49

  Prachtige kleur!

 • Reply
  Jana
  7 augustus 2014 at 19:45

  verrassend mooie kleur 😀 x

 • Reply
  Sanne
  7 augustus 2014 at 20:16

  Je hebt zulke prachtige nagels! En de kleur ziet er fantastisch uit

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  7 augustus 2014 at 20:55

  Prachtige kleur!

 • Reply
  Talita
  8 augustus 2014 at 10:47

  Wat een mooi kleurtje !
  Daardoor lijken je handen ook gelijk twee keer zo bruin!
  Liefs

 • Reply
  nenacecilia
  8 augustus 2014 at 12:00

  Héél mooie kleur!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.