Budget Nagellak

Swatch: Claire’s – Pastel Neons (12553)

Claires Pastel Neons - 4

Toen ik pas langs Claire’s liep besloot ik weer eens binnen te stappen om een kijkje tussen de nagellakken te nemen. Dat doe ik eigenlijk nooit, vooral omdat ik de nagellakken altijd wat saai vond. Deze keer werd ik echter aangenaam verrast en kwam ik een schap vol met interessante kleuren, glitters en texturen tegen. Kijk, dat was nog eens leuk! Aangezien ik geen idee had van de kwaliteit van de lakken, besloot ik me in te houden en me te beperken tot een paar kleuren. Ik koos onder andere Pastel Neons (nr. 12335), een geweldige felle koraalkleur die perfect voor de zomer is.

Claires Pastel Neons - 1

Claires Pastel Neons - 2

Uhm. Wow! Hallo zomer! Het is jammer dat ik jullie niet kan laten zien hoe geweldig deze lak is, want neon-tinten zijn moeilijk op camera vast te leggen. Zo zonde! Maar jullie kunnen van me aannemen dat hij echt heel mooi fel is. Dit is een tint die geweldig bij ietwat gebruinde handen staat, maar zelfs bij mijn lichte huid staat hij mooi. Dit is echt de ultieme zomerkleur!

Ik weet trouwens niet de exacte naam van deze. Op de onderkant staat Pastel Neons (nr. 12553), maar ik dacht even dat dat de naam van de serie was. Toen ik andere lichte neonlakken bekeek zag ik dat die andere namen hadden, dus ik ga er maar even vanuit dat Pastel Neons de naam van deze kleur is. En anders kun je hem nog op het nummer vinden!

Claires Pastel Neons - 3

Ik wist niet wat ik van de kwaliteit van Claire’s moest verwachten, maar ik ben erg positief over deze lak. De lak is een beetje aan de dikke kant, maar hij lakt wel prima. Bovendien dekt hij keurig in twee laagjes! Ook de houdbaarheid is absoluut niet verkeerd. Hij houdt het bij mij zo’n 4 dagen uit zonder te chippen, enkel met wat slijtage langs de randen. Dat is nog eens netjes!

Ik heb deze lak pas een paar weken in huis, maar heb hem al veel gedragen. Neem zeker even een kijkje bij Claire’s, je zult verrast worden!

Claires Pastel Neons 12553 kost €3,50 en is verkrijgbaar bij de winkels van Claire’s. Kijk op de site voor de verkooppunten. Ook kun je de nagellak hier in de webshop vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. lamie lolo zegt:

  Mooie kleur

 2. Wauw, wat een prachtig zomers lakje! Ik ben echt verbaast over de dekking, prachtig! Liefs, Denise

 3. Ah die is mooi zeg!

 4. Wauw wat een mooie kleur, zeg!

 5. Oh wat een mooie peacht kleur!

 6. Ah ik vind hem erg mooi! Echt een kleurtje wat ik veel zou dragen.

 7. Prachtig!

 8. Waaauw it’s so pretty! Echt een geweldige kleur, vooral als je zo’n ‘koraal-verslaafde’ bent als ik… Heel mooi lakje !

 9. Ahh wauw, wat een prachtige kleur! Ik verbaas me over de dekking, ik ken de lakjes van Claire’s als ‘nagellak die 9 vd 10 keer niet goed dekt’. Deze wil ik zeker ook gaan scoren!

 10. Wauw! Super mooie kleur!

 11. Wauw, mooie kleur zeg! Hij is inderdaad echt helemaal summerproof :).

 12. Wat een super mooie kleur nagellak is dit. Als ik hem ooit tegenkom neem ik hem zeker mee. Perfect voor de zomer.

 13. Oh mooie kleur zeg! Lekker zomers.

  Binnenkort toch maar eens de Claire’s bezoeken dan. Daar kom ik eigenlijk niet zo vaak en zit me nu heel hard af te vragen waarom eigenlijk niet:)

 14. wat een prachtige kleur!!!

 15. Wauw, wat een prachtig lakje. De dekking is echt geweldig. En de kleur zo fijn zomers <3 Love it!

 16. Wauw wat een mooi zoet kleurtje!

 17. Wat een prachtige kleur. Ik wist niet dat Claires zo een mooie lakjes had !

 18. Wat een prachtige kleur. Ik wist niet dat Claires zulke mooie lakjes had !

 19. super lief kleurtje 😀

 20. Die ziet er erg fijn uit. Jammer dat ik geen Claire’s in de buurt heb. Misschien een excuus voor een uitstapje?

 21. Nil zegt:

  Super mooi kleurtje! Gezien in één van je video’s en gisteren gelijk gaan kijken bij Claire’s. Maar helaas, enigste kleur die natuurlijk uitverkocht was 🙁

 22. wat een mooie kleur

 23. Leuke kleur!

 24. Echt een prachtige kleur

 25. Oh echt een geweldige kleur!

 26. WOOW wat een ontzettend gave kleur zeg en je hebt zulke mooie nagels <3

 27. Prachtig! Deze wil ik ook wel 😀

 28. wow super mooi kleurtje!
  Wist ik niet van Claires

  Liefs,
  Karlien

 29. Mooi zomers kleurtje en mooie foto’s!

 30. Ik ben echt verliefd op de kleur! Dit is echt het ultieme lakje voor de zomer!

 31. Wat een leuk lakje

 32. Deze ziet er zo gaaf uit!

 33. Wow, niet verwacht dat hij zo mooi zou zijn!

 34. Wat een prachtig kleurtje!

 35. Wat een perfecte kleur voor de zomer!

 36. Mooie kleur 😉

 37. Hij komt momenteel vaak langs op blogs en vind het echt een super mooi kleurtje!

 38. Wat een prachtige kleur.

 39. Wat een beauty! En erg mooi gelakt ook!

 40. Maria zegt:

  Ik heb die lak toevallig nu ook op. Mooi kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.