Nagellak

Swatch: Collistar – Red Confetti (Sequin Effect)

Collistar Sequin Effect 644 - 3Toen ik onlangs bij de DA aan de Leidsestraat in Amsterdam aan het snuffelen was, kwam ik een paar interessante topcoats van Collistar tegen. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit nagellak van Collistar heb geprobeerd, maar deze glitterlakken waren mij op het lijf geschreven! Ik besloot me in te houden en er eentje uit te kiezen. Ik was vooral benieuwd naar de Collistar Nail Lacquer & Top Coat Sequin Effect in de kleur Red Confetti, dus die ging mee naar huis!

Collistar Sequin Effect 644 - 4

De naam ‘Red Confetti’ lijkt wat gek gekozen, omdat de glitters toch echt roze zijn. Er is trouwens ook een ‘Pink Confetti’, maar die is veel lichter van kleur en lang niet zo vrolijk als deze. In deze lak vind je een heleboel zeer fijne roze glitters, wat grovere blauwe, gele en turkooize glitters en als laatste nog wat verdwaalde grovere roze, blauwe en zilveren glitters. In tegenstelling tot veel vergelijkbare topcoats zijn de glitters van deze lak mat en niet metallic. Dat maakt de lak extra bijzonder!

Collistar Sequin Effect 644 - 5

Collistar Sequin Effect 644 - 6

Ik probeerde hem als eerste over een beige lak, namelijk Models Own Naked Glow. Deze laat ik binnenkort nog wat uitgebreider zien! Het effect van Red Confetti op deze lak is geweldig en de glitters komen mooi uit. Nu zien je ook goed hoeveel fijne roze glittertjes er eigenlijk in de lak verstopt zitten. Overigens komen de grove glitters wat moeizamer van het kwastje, dus vandaar dat er wat weinig op mijn nagels zitten.

Collistar Sequin Effect 644 - 1

Collistar Sequin Effect 644 - 2

De tweede combinatie die ik probeerde was met Essence A Hint Of Love. Deze lak heeft van zichzelf al fijne shimmers, waardoor het geheel wat meer diepte krijgt. Dit is ook al zo leuk! Opvallend is dat de roze glitters nog steeds zichtbaar zijn, maar bijna bij de basislak lijken te horen. Dat geeft een bijzonder effect! Overigens zie je op mijn pink een kaal plekje, wat ontstond toen ik de glitterlak aanbracht. Op de een of andere manier lijkt hij andere lakken als het ware wat ‘op te lossen’, waardoor de (vrijwel droge!) lak ineens gaat verplaatsen. Dat heb ik bij meerdere nagellakken in combinatie met deze topcoat gehad. Dat is dan weer een beetje jammer, maar als je heel voorzichtig lakt heb je er redelijk weinig last van.

Ik ben vooral fan van de eerste combinatie! Zoals ik gisteren al even op Instagram liet zien heb ik nu iets vergelijkbaars op mijn nagels, maar dan met Barry M Lychee als basis. Het geheel is subtiel en ingetogen, maar toch met een wat extra’s. Daar houd ik van! Ik denk dat ik deze nog wel even op mijn nagels laat zitten. Overigens zijn deze topcoats voor een luxe merk als Collistar niet heel prijzig. Ze kosten €7,50 voor een flesje van 6 ml (wat overigens wel wat aan de kleine kant is), dus dat is best netjes.

Collistar Red Confetti kost €7,50 en is verkrijgbaar bij luxe drogisterijen en parfumerieën.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Wat een feestelijk effect! Vooral de eerste combinatie is prachtig inderdaad, wauw.

 2. Hele mooie combi’s! Zelf heb ik nog niet echt een glitter topcoat in mijn stash en deze is wel weg leuk! 🙂

  1. *erg

 3. super mooi!!!

 4. Deze vind ik op de een of andere manier niet zo bijzonder. Terwijl ik hek op dit soort glitters ben:)

  In de tweede combinatie vind ik hem het mooist:)

 5. Dit is wel een heel feestelijk lakje! Vooral in combinatie met de beige lak vind ik hem te gek.

 6. Vooral bij een witte lak vind ik hem echt tof!

 7. Wat een gave combi met beide basislakken! Leuk glitter nagellak 🙂

 8. Wauw, vooral in combinatie met het rode lakje vind ik het heel erg mooi. Prachtig feestelijk lakjje, waar je volgens mij niet anders dan vrolijk van kan worden!

 9. Hij is gaaf 😀

 10. Die ziet er echt heel tof uit!

 11. Prachtig!

 12. Leuke combinaties.
  Liefs, xxx

 13. Supermooi effect, wauw!

 14. Ah dit ziet er echt gaaf uit! Ik vind de vorm van je nagels echt prachtig <3

 15. Over die rode lak is hij vooral echt heel leuk!

 16. Wat ziet dat er leuk uit! 🙂

 17. Wat een prachtige topcoat! Ik vind vooral de eerste combinatie super mooi!

 18. Heel mooi gedaan door te combineren 🙂
  Vooral die eerste combinatie is tof

  Liefs
  Karlien

 19. Vooral op Naked Glow vind ik hem heel erg mooi, komt lekker speels over zo. Hij doet me een beetje denken aan It’s a Trap-eze van China Glaze, ook zo’n party lakje!

 20. Vooral de tweede combinatie vind ik erg geslaagd!

 21. Ik zag hem gisteren op je Instagram, ik was meteen verliefd! Echt een prachtige topcoat. Ik wil hem ook! <3

 22. Wauw deze is echt heel erg mooi

 23. Oh, hij is mooi!

 24. De 2e combinatie vind ik super geslaagd! Mooi gedaan 🙂

 25. Wauw wat een mooie topcoat!! Ik vind de eerste combi zo leuk!

 26. Wauw, dit is echt prachtig!

 27. Speciale lak! Heel mooi, maar voor mij hadden de grote paarse stukjes eruit gemogen 🙂

 28. Oeh, ik vind juist die tweede combinatie heel mooi.

 29. Die eerste combinatie vind ik helemaal geslaagd! 🙂

 30. Wauw, dat ziet er prachtig uit 😉

 31. Wauw, de tweede combinatie is ook heel gaaf!

 32. Wat een mooie glitter top coat! Die eerste combinatie <3

 33. Leuke topcoat! Ik vind beide combinaties wel tof 🙂

 34. Ik ben zo jaloers op al jou lakjes. Stuk voor stuk zijn ze echt prachtig !

 35. Ik vind dit lakje van Collistar super mooi! Wij hebben hem ook op ’t werk staan en dankzij jouw foto’s ben ik wel van plan hem te gaan kopen!x

 36. Heel gaaf! Vooral op die beige nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.