Nagellak

Swatch: Dior – Princess

Vorige week verteld ik jullie dat ik de lakken van Dior helemaal opnieuw heb ontdekt en spontaan verliefd was geworden op Spring Ball en Princess. Spring Ball heb ik al aan jullie laten zien, maar Princess mag natuurlijk niet uitblijven. Een musthave voor iedereen die van roze nagellak houdt!

Ik was bij deze lakken vooral erg onder de indruk van de prachtige shimmer die ze bevatten. Dat maakt ze zo speciaal! De glitters van Princess zijn iets minder complex dan van Spring Ball, maar de roze glitters geven de lak een geweldig effect.

Toen ik Princess in het flesje zag was ik nog even bang dat de tint te koel voor mijn smaak zou zijn (dat heb ik nogal vaak met roze lakken!), maar hij is perfect! Hij heeft precies genoeg warmte waardoor hij mooi bij mijn ondertoon past en ik denk dat hij ook bij wat koelere ondertonen zal staan. Erg mooi!

Princess lakt net zo prettig als Spring Ball en is na twee laagjes perfect dekkend. Hij is voor het mooie iets aan de dikke kant, maar dat is volgens mij onvermijdelijk bij zulke lakken met shimmer. Ik kreeg bij het vorige artikel nog wat vragen over de houdbaarheid en daar ben ik best positief over. Ik heb zowel Princess als Spring Ball een langere tijd gedragen met de nieuwe Dior Gel Top Coat en ze bleven allebei zo’n 4-5 dagen zitten. Dat verschilt natuurlijk wel per persoon, maar bij mij houden lakken het vaak niet meer dan 3 dagen uit, dus ik vind het best netjes.

De Dior-lakken zijn helaas wel flink aan de prijs (€24,00 per stuk), maar deze zijn wel uitzonderlijk mooi. Als je bereid bent zo’n bedrag aan een nagellak uit te geven kan ik je ze van harte aanbevelen. Uiteraard houd ik mijn ogen wel open voor mooie dupes, dus als ik een budgetversie van een van deze twee gevonden heb zal ik het zeker laten weten.

Dior Princess kost €24,00 en is tijdelijk verkrijgbaar. Dior is te koop bij parfumerieën zoals ICI Paris XL, Douglas en counters in De Bijenkorf.

Dit vind je misschien ook leuk...

48 reacties

 1. Esther zegt:

  wauw

 2. Marjolein zegt:

  Je swatches zijn altijd zo netjes!

 3. Alweer zo’n mooie nagellak! De kleur vind ik echt prachtig! Volgens mij is dit echt zo’n kleur die iedereen mooi staat.

 4. super lief kleurtje 😀

 5. Hele mooie kleur!

 6. Prachtig lakje!!
  Eefje

 7. Hele mooie kleur! Als ik ooit een high end nagellak zou kopen dan zou het zo’n kleur zijn! Ben benieuwd als je dupes vind 🙂

 8. Heel mooi kleurtje!

 9. Lief kleurtje 😀 x

 10. Die is echt heel mooi, wauw!

 11. Wow, I’m in love! Wat een lief kleurtje 🙂

 12. wauw wat een prachtig kleur!

 13. Mooi! Lief en girly kleurtje

 14. wat een superlief kleurtje!

 15. Wauw prachtig lakje!

 16. Wat een prachtige kleur!

 17. Wat een mooie kleur! Jammer dat hij zo duur is 🙁

 18. Wauw super mooi <3

 19. Els zegt:

  Oh, hebben NU

 20. Wauwie! I’m impressed!

 21. Super lief lakje!

 22. Ontzettend mooi kleurtje!

 23. Dit kleurtje vind ik echt super mooi!

 24. Ingrid zegt:

  1 woord: Prachtig !

 25. Wat een geweldig lakje, heerlijk! <3

 26. Wat een lieve kleur! Heel mooi met die shimmer 🙂

 27. Wauw hij is echt prachtig zeg!

 28. Wat een prachtig kleurtje zeg, mooi met die shimmer erin!

 29. Wauw! Echt een prachtig lakje!

 30. Prachtige kleur!

 31. Oeh wauw wat is deze mooi!

 32. Echt prachtig! De kleur, de subtiele shimmer, waauw.

 33. lief kleurtje! Vooral de shimmers erin zijn mooi

 34. Erg mooi kleurtje! Heel erg lief en subtiel.

 35. een prachtige kleur! 🙂 xx

 36. Cynthia zegt:

  Mooie kleur nagellak! Hoe krijg jij je nagels in die vorm gevijld? of knip je ze zo recht af? met de hoeken iets gevijld?

  1. Ik vijl ze altijd als ik nog nagellak op heb (het liefste een donkere kleur), zodat ik goed de vorm van m’n nagels kan zien. Ik vijl ze vrij recht, maar ik maak de hoekjes ietsjes ronder 🙂

   1. Cynthia zegt:

    dankjewel voor je antwoord! ik ga het ook zo proberen!
    ontzettend leuke site heb je trouwens, ik kijk elke dag of er nieuwe stukjes staan! ook sta je standaard in mijn bladwijzerbalk! ga zo door!

 37. Prachtig <3

 38. Oh wauw, prachtig!

 39. Wat een prachtig kleurtje!!!!

 40. Prachtig lakje!

 41. Wow die is echt heel erg mooi 🙂

 42. Wat een lief kleurtje! Zelf vind ik het best duur, maar zo’n Dior lakje staat dan wel weer mooi in je stash!

 43. Een super mooi lakje

 44. wauw ! Wat een mooie lak!

 45. Heel mooi en zomers is deze!

 46. Wat een praaltje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.