Nagellak

Swatch: Dior – Spring Ball

Aangezien ik de afgelopen tijd vooral budget-merken heb behandeld op Pinky Polish is het weer eens tijd voor wat heerlijke luxe. Mijn oude favoriet Chanel heeft me echter de afgelopen maanden ernstig in de steek gelaten en is met weinig spannende nagelakken uitgekomen. Ik had nooit veel aandacht voor Dior, maar de huidige collectie is zo geweldig dat ik op slag verliefd ben geworden. Move over Chanel, hallo Dior! Spring Ball is één van de nieuwe lakken die tijdens de lancering van de nieuwe Dior Addict Lipgloss is uitgekomen. En hij is mooi!

Ik heb eigenlijk nooit echt op de lakken van Dior gelet, omdat ik ze nooit heel erg bijzonder vond. De finishes zijn meestal crème en wat braaf, terwijl ik juist dol ben op een beetje glitter! De nieuwe lakken zijn mij op het lijf geschreven, want ze bevatten allemaal een mooie shimmer en zijn verkrijgbaar in mijn favoriete kleuren (koraal en roze, hoera!). Moet je die mooie glitters eens zien! Daar word je toch meteen vrolijk van?

Spring Ball is een prachtige kleur koraal die precies een goede balans van roze en oranje ondertonen heeft. Precies zoals ik mijn koraaltinten graag heb. De shimmer van de lak blijft ook op de nagels goed zichtbaar en bevat een combinatie van gouden en roze glitters. Pretty pretty! Laat de zomermaanden maar komen, want met deze lak ben ik er helemaal klaar voor.

Dit was de eerste keer dat ik een nagellak van Dior uitprobeerde en ik ben erg tevreden. De substantie is prettig en de lak is na twee laagjes perfect dekkend. Wat me ook opviel is dat de nagellak erg snel droogde. Normaal let ik daar niet zo op (lang leve sneldrogende topcoats), maar bij Spring Ball viel het me in het bijzonder op. Een goede eerste indruk dus! Ik was overigens zo tevreden met Spring Ball dat ik de volgende dag meteen naar de parfumerie ben gegaan en ook nog de kleur Princess uit dezelfde collectie heb gekocht. Die heb ik al op de foto gezet voor jullie en die komt binnenkort ook online!

Dior Spring Ball kost €24,00 en is tijdelijk verkrijgbaar. Dior is te koop bij parfumerieën zoals ICI Paris XL, Douglas en counters in De Bijenkorf.

Dit vind je misschien ook leuk...

67 reacties

 1. Wauw prachtig kleurtje!

 2. Prachtig kleurtje!!
  Eefje

 3. Mooi kleurtje! Ik ben helemaal verliefd geworden op de kleur Diablotine uit de nieuwe collectie. En daar hebben ze ook nog een matching lippenstift en gloss van die ik ook graag wil 🙂

 4. echt een fantastische kleur! staat torenhoog op mijn wishlist

 5. Wow die is heel erg mooi!

 6. Wauw, wat een prachtig kleurtje zeg! Staat ook echt heel mooi bij je huidskleur
  En erg mooie foto’s weer!

 7. Wauw wat een prachtig kleurtje!

 8. Die kleur roept echt om de lente! Gorgeous 😀

 9. Heel bijzonder kleurtje!

 10. Wauw wat een prachtige kleur

 11. Wauw mooi!

 12. Wat een geweldige kleur! Love it

 13. Wow, wat een prachtig lakje! Vind hem wel een beetje (te) duur, maar ik ga op jacht naar een dupe 😛

 14. Heel mooi kleurtje voor de lente!

 15. Aah hij is heel erg mooi, perfect voor de lente en de zomer!

 16. Joanne zegt:

  Aaah zo duur maar zo mooooi! Ik en mijn koraalverslaving kunnen dit toch niet weerstaan…

 17. Prachtig!

 18. Heel erg leuk kleurtje!

 19. Wauw wat een mooi kleurtje!

 20. Dat is wel een tof kleurtje inderdaad!

 21. Kimmetje zegt:

  Prachtig! Staat je goed

 22. Wat een prachtig kleurtje!

 23. echt een lief kleurtje 😀

 24. Erg mooi lakje! Ik heb ook een paar lakjes van Dior maar moet zeggen dat het bij mij snel ging chippen, heb jij hier geen last van?

  1. Nee, gelukkig niet! Ik heb ‘m zo’n 5 dagen gedragen (wel met de Dior Gel Top Coat) en toen was er wel heel veel tipwear, maar het chippen was beperkt gebleven tot twee vingers en gebeurde pas na een paar dagen. Viel me best mee!

 25. Wat een mooie nagellak! <3

 26. Wat is ie ontzettend lief, ben dol op shimmer!

 27. Heel mooi lakje! Perfect voor de lente.

 28. Ik ben verliefd.. WAUWIE <3

 29. Wat een mooi kleurtje!

 30. Hmm, lekker leuk lief kleurtje!

 31. Leuk artikel, jammer dat die zo duur want hij is wel super mooi xx

 32. Oh my, wat den prachtkleurtje! Maar ik vind €24,- wel heel erg duur…

 33. Nabila zegt:

  Mooi

 34. Stephanie zegt:

  Zo’n mooi lakje, maar zo duur helaas :(. Hoop dat er snel een dupe wordt gevonden!

 35. Prachtig kleurtje!

 36. Geweldig mooie kleur 😀 x

 37. wauwwwww wat een mooi kleurtje !

 38. Hij staat al even op mijn wishlist, ik MOET ‘m echt hebben, zo mooi!

 39. Super mooi lakje! Wel duur €24,- voor een lakje

 40. Heel mooi lakje! Perfect voor de lente/zomer!

 41. wat een heel mooi lakje! 🙂 x

 42. Heb ook nog nooit een nagellakje van Dior geprobeerd. Deze ziet er echt heel mooi uit! Schattig kleurtje! 🙂

 43. Wauw echt een prachtige kleur!

 44. Hij is errrrg pretty en ook helemaal mijn kleurtje, zo koraal met glitters. Maar ik had met mijzelf afgesproken om bij nagellak nooit over de twintig euro te gaan….

 45. wauw dit is echt een super mooie kleur!

 46. Wauw mooi lakje voor de zomer! Jammer van de prijs 🙁

 47. Wat een prachtige kleur is dit zeg.

 48. sammy zegt:

  jammer dat ie zo duur is, dat heb ik er echt niet voor over maar hij is wel echt super mooi!!

  zou je misschien een keer een filmpje willen maken van je nagellakstash?

 49. Wat een leuk kleurtje

 50. Wat een supermooie kleur! Wauwie!

 51. Wauw, mooi kleurtje zeg! Heel leuk voor de zomer!:)

 52. Prachtige kleur!

 53. Oh, wat een mooie kleur! Echt heel zomers!

 54. Wat een prachtige kleur 🙂 Helemaal lente- én zomerproof!

 55. Hele mooie kleur! De shimmer is heel schattig

 56. hele mooie kleur! heb zelf diablotine uit deze collectie gekocht 🙂

 57. WOOOW zegt:

  HIJ IS SUPER MOOI!!!!.

 58. Melanie zegt:

  Een erg mooie kleur!!! Inderdaad super mooi koraalachtig met een hele mooie shimmer! Die moet ik maar eens gaan halen!

 59. Jammer dat hij zo duur is, want de kleur is echt prach-tig!

  Liefs,
  Joliefie

 60. Gaby zegt:

  Mooie kleur! Alhoewel ik €24 best aan de prijs vind voor een lakje zou ik deze best wel willen kopen. ^^
  Trouwens Charlotte, ken je de kleur ‘Pink me I’m good’ van OPI? Ik vind deze kleur helemaal geweldig maar ik kan ‘m nergens vinden. Was dat een limited edtion?

 61. Heel mooi lakje 🙂

 62. WAUW! Geweldige blog heb je zeg, ik ga je gelijk followen op Bloglovin!

 63. WAUW! Geweldige blog heb je zeg!

 64. Monique zegt:

  Wauw!! Super mooi! Hoe lang blijft hij zitten…?

 65. mooi kleurtje hoor..

 66. Sophia zegt:

  Wat een lief kleurtje 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.