Budget Nagellak

Swatch: Essence – A Hint of Love

Essence A Hint of Love 3

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste assortimentsupdates van Essence en Catrice wat saai vond. Ik was uiteraard dol op de Liquid Sand-achtige lakken, maar verder vond ik het niet heel vernieuwend. Toen de nieuwe producten net in de winkel lagen heb er wat van gekocht en onlangs kwam ik wat nagellakken tegen die ik hier nog niet heb laten zien. Eén daarvan is Essence A Hint of Love, een prachtige donkerroze lak. Ik snap niet dat ik deze nog niet eerder heb geprobeerd! Yep, deze is echt bizar mooi. Kijk mee!

Essence A Hint of Love 4

Essence A Hint of Love 1

Het is misschien op de foto’s niet helemaal goed te zien (op de foto van het flesje wel!), maar dit is een geweldige donkerroze lak met daarin roze en gouden glitters. Prachtig gewoon! Het is een hele chique kleur die bovendien extreem glanzend is. Je zou denken dat ik er een soort gel-topcoat over heb aangebracht, maar dit is gewoon hoe de lak van zichzelf glanst. Hij zit in de hoek van Essence Glamorous Life, een lak die helaas al uit het assortiment is. Daarnaast komt Catrice Miami pINK ook heel dicht in de buurt, maar die heeft een iets koelere ondertoon en is wat lichter.

Essence A Hint of Love 2

De substantie van deze lak is echt per-fect. Yep, perfect met een streepje ertussen om de perfectie te benadrukken. Hij lakt ontzettend soepel, netjes en is bovendien zeer dekkend. Ik vond het bijna niet nodig om een tweede laag aan te brengen, maar besloot het wel te doen om de kleur nog iets intenser te maken. En die glans! Die was zelfs met één laagje al zo mooi.

Zulke kleuren vind ik vaak wat aan de saaie kant, maar de roze en zilveren glitters geven deze lak heel veel diepte. Dat maakt hem heel speciaal! Bovendien leent deze kleur zich geweldig goed voor combinaties met allerlei glitterlakken. Zo weet ik zeker dat hij mooie combinaties kan vormen met een lak als L’Oreal Confettis, NYC Top of the Gold Top Coat of iets als Let It Glitter After Party. Mogelijkheden genoeg! Het is in elk geval een prachtige basislak om in je collectie te hebben.

Essence A Hint of Love kost €1,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. Deze nagellak zit op dit moment in de vaste collectie van Essence.

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Oehh wauw, deze kleur is inderdaad echt prachtig!

 2. WAUW, super mooie lak! Dat ik hem nooit eerder heb gezien, want in het flesje ziet het er ook al goed uit! 🙂

 3. Wat een prachtige kleur nagellak en ik ken dit kleurtje niet.
  Je hebt je nagels er heel mooi mee gelakt 😉

  Xoxo

 4. Jij lakt je nagels altijd zo mooi!
  Als ik mijn nagels lak duurt het heel erg lang tot dat het opgedroogd is en dan zit er in mijn lak zulke gaten omdat ik dan niet lang genoeg gewacht heb.

  Ik ben niet zo een fan van rode nagellak maar deze kleur is leuk.
  Ik zal deze nagellak niet dragen maar bij andere vind ik hem wel mooi.

 5. Deze is wel heel erg schattig 🙂

 6. Wauw, echt een heel mooi chique,elegant en feestelijk lakje. Love it <3

 7. Prachtig lakje!

 8. Dit is niet zo mijn kleur 🙂

 9. Heel tof lakje!

 10. wat een mooi lakje!
  Staat echt heel mooi op je nagels

  Liefs
  Karlien

 11. de kleur is echt super mooi!!

 12. hij is pretty 😀

 13. Wauw! Wat een prachtig lakje! <3

 14. Een mooi kersenrood lakje! Niet meteen zomers misschien, maar toch erg leuk.

 15. Schitterend kleurtje!

 16. Wat een mooie kleur, ik vind het zeer goed passen bij de winter en de kerstperiode 🙂

 17. Wat een onwijs mooi kleurtje. Toch maar eens wat beter in het essence schap gaan kijken de volgende keer, op een of andere manier sla ik die nagellakken meestal over.

 18. Oh, wow, het is echt een mooie kleur!

 19. Ik vind het echt heel erg mooi!

 20. Prachtig lakje!!

 21. Wat een mooie lak.

 22. Wat een mooi bijzonder kleurtje zeg!

 23. Ah, wauw wat een mooie kleur! Is de lak er ook een beetje gemakkelijk af te halen? Ik heb altijd iets tegen glitters omdat je die nooit eraf krijgt 😉

  1. Ja hoor, dat gaat bij deze heel makkelijk! De glitters zijn heel fijn, dus je hoeft niet echt te boenen. Hij verwijdert net zo makkelijk als een gewone crèmelak. 😀

 24. Wat een mooie kleur

 25. Wauw, ik vind het een prachtige kleur!

 26. Ik heb deze ook. Mooi lakje en lekker budget.

 27. Mooi kleurtje! De glans is ook ontzettend mooi zeg!

 28. Nooit zien staan gewoon! Wat een mooierd!

 29. Thammy zegt:

  Wow, wat staat ie mooi bij je porseleinen huidskleur! Prachtig!

 30. Hele mooie kleur nagellak! Moet zeggen dat jij ook echt super mooie foto’s maakt als je nagellak swatches hebt. Ben heel erg benieuwd hoe je dat zo mooi krijgt?

  1. Dank je! Tja, het is een combinatie van een goede camera, goede lens en goede belichting. En heel veel oefenen 😉

 31. wat een mooie kleur!

 32. Bianca zegt:

  PRACHTIG !!

 33. Wauw, wat een mooie lak!!

 34. Wauw deze is heel erg mooi!

 35. Erg mooie kleur!

 36. Oh wauw, hij ziet er echt super mooi uit!

 37. Debbie zegt:

  Oeh pretty! Even tussendoor ik vond ‘DE’ pinkypolish nagellak in het essence schap, hij heet ‘free hugs’ zo mooi roze.

 38. Mooi !

 39. Reini zegt:

  Haha ik heb hem toevallig nu op mn tenen!
  Hij is zo mooooooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.