Budget Nagellak

Swatch: Essence – Blue Bubble Di Blue (The Gel Nail Polish)

Ik liet even geleden al de vrolijke kleur Essence Play With My Mint, een lakje dat me een instant zomergevoel geeft. Een tint in dezelfde sferen is Essence Blue Bubble Di Blue, een lichtblauwe variant. Deze kleur is ook ontzettend vrolijk, maar dan net even wat anders. Kijk mee!

Essence Blue Bubble Di Blue - 1 van 4

Essence Blue Bubble Di Blue - 2 van 4

Lichtblauw is zo’n kleur die ik vrij regelmatig koop, maar niet zo vaak draag. Wat zonde eigenlijk! En dat terwijl ik het wel een mooie tint vind en er regelmatig complimentjes over krijg als ik het weer draag. Essence Blue Bubble Di Blue had ik op basis van het flesje iets lichter verwacht, maar hij is nog behoorlijk fel. Het is meer een medium-tint lichtblauw dan echt babyblauw.

Essence Blue Bubble Di Blue - 3 van 4

Qua dekking en substantie ben ik erg tevreden met deze nagellak! Zoals je kunt zien lakt hij netjes en strak. Bovendien heb je maar twee laagjes nodig, dus dat is ook mooi meegenomen. Wat de houdbaarheid betreft kan ik je vooral aanraden om wel de Essence The Gel Nail Polish top- en basecoat erbij te gebruiken. Die kosten misschien even wat extra (niet veel meer dan €2 per stuk!), maar deze nagellakken blijven daarmee wel een heel stuk beter zitten. Daar zijn ze immers op gemaakt! Oh, nog een kleine tip: deze week zijn de Essence The Gel Nail Polish lakjes afgeprijsd naar €1,00 per stuk bij Kruidvat. Een prima excuus om nog een paar leuke kleurtjes in te slaan!

Essence Blue Bubble Di Blue – €1,59 (8 ml)
Kruidvat

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Ah! Wat een mooi kleurtje!! Ik houd wel van dat licht/baby blauwe.. Echter kies ik vaak ook, voor mij, de wat standaard kleuren nagellak.. Misschien toch een keer weer zulke kleurtjes erbij pakken!

 2. Superlief kleurtje! Goede tip, dan ga ik vandaag gauw even bij het Kruidvat langs!

 3. Super leuk kleurtje! Ik vind deze nagellakjes in combinatie met de basecoat en topcoat heel fijn!

 4. Wat een mooi fleurig kleurtje. Jammer dan ik op mijn werk geen nagellak kan dragen anders had ik deze zeker gaan halen.

 5. Wat een lief kleurtje! Deze tinten draag ik ook vrij weinig. Momenteel zijn de lakjes van Essence in de aanbieding bij Kruidvat. Ik denk dat ik wel even een kijkje ga nemen naar deze 😉

 6. Prachtige kleur <3! Ik ben echt fan van die lichtblauwe kleurtjes!

 7. wauw halen halen wat een mooi kleurtje!

 8. Wat een mooie kleur!

 9. Heel mooi kleurtje!

 10. Wat een ontzettend tof kleurtje!

 11. Lekker fruitig & zomers kleurtje! <3

 12. Wat een mooi kleurtje, het doet mij zo aan de zomer denken. Voor die prijs kan je het ook niet laten liggen 🙂

 13. Oeh wat een prachtig kleurtje zeg! Heel zomers!

 14. Wat een mooi kleurtje! Licht blauwe lakjes zijn vaak mooi! Draag ze graag!

 15. Wat een super leuk en lief kleurtje!

 16. Wat een mooie kleur! En zo te zien lakt het ook wel makkelijk!

 17. Prachtige foto’s, maar echt!!! Superkleurtje!

 18. ~Leuke kleur! Hoe doe je die fotos zo mooi maken van dichtbij, lukt mij echt nooit 🙁

  1. Een goede macrolens 🙂

 19. Wat een leuk fris kleurtje! Ligt het aan mij of zijn je nagels een stuk korter. Of komt het misschien door het kleurtje 😉

  1. Klopt, is omdat ze het laatste jaar niet in topconditie zijn (stress heeft nogal een impact op je nagels), dus ik houd ze nu even kort om ze zo sterk mogelijk te houden.

 20. Mooie kleur!

 21. Echt een hele frisse zomerse blauwe kleur, I kinda like it!

 22. Wauw, wat een mooie kleur! <3

 23. Ik hou van dit soort kleurtjes, ik ga zeker kijken of ik deze ook kan scoren haha!

 24. oh wat een vrolijk en fris kleurtje

  liefs
  Karlien

 25. Wat een schattig kleurtje! Love it! X

 26. Wat een prachtige kleur blauw, heel lief!

 27. Super mooi kleurtje!

 28. Het is inderdaad echt een heel erg mooi, vrolijk, fris zomerkleurtje!

 29. Lekker fris!

 30. Ik vind het een erg leuk kleurtje!

 31. Linde zegt:

  Wat een ontzettend gave kleur!

 32. Hele gave kleur, lekker zomers!
  xx Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.