Nagellak

Swatch: Essence – Chirp, Chirp! (NATvenTURista)

Wat vind ik de Essence NATvenTURista-collectie toch geweldig! Eerder zagen jullie de prachtige Limited Edition Gel Eyeliners voorbij komen, maar ook de nagellakjes zijn absoluut de moeite waard. Ik bijt in dit artikel het spits af met het bijzondere lakjes Chirp, Chirp!

Dit is echt zo’n kleurtje waar ik meteen dol op ben. Zo’n tint is gewoon altijd goed! Het staat overal bij en is lekker classy. Chirp Chirp is overigens nog net even wat anders, want hij heeft namelijk prachtige paarse shimmer! Die zie je op bovenstaande foto’s niet zitten, maar in het zonlicht en met een flits zijn ze prima te zien:

Erg bijzonder, nietwaar? Helaas is de dekking van Chirp, Chirp! niet echt indrukwekkend en ik had dan ook drie flinke laagjes nodig om ‘m mooi te laten dekken. Gelukkig is de lak niet al te stroperig, dus was het geen probleem om de laagjes over elkaar aan te brengen.

Chirp, Chirp! is absoluut een uniek kleurtje en past helemaal in mijn straatje. Ik kan me voorstellen dat sommige meiden ‘m wat saai vinden, maar de mooie paarse shimmer maakt ‘m net even wat specialer!

Essence Chirp, Chirp! kost €1,79 en maakt deel uit van de tijdelijke NATvenTURista-collectie. Essence is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Mooi kleurtje! Misschien had ik er gisteren toen ik ging winkelen en het schap vol lag wat langer bij stil moeten staan…

 2. Hij lijkt wel heel erg fijn! Ik heb ‘m alleen laatst niet meegenomen omdat ik nog geen swatches had gezien en ik het kleurtje op het eerste gezicht niet heel erg bijzonder vond. Nu nog steeds niet echt, eerlijk gezegd.

 3. Leuk! Deze heb ik ook!

 4. hij lijkt bij jou veel lichter dan op andere swatches! maar wel mooi 🙂

 5. Wauw, mooi! Meestal houd ik meer van de fellere kleurtjes, maar deze lak trekt zeker mijn aandacht. Nu maar hopen dat de collectie hier ook snel in Kruidvat verkrijgbaar is, want tot gisteren was die er nog niet…

 6. Leuke naam en bijzonder zo met die paarse shimmer. Toch skip ik ‘m denk ik, want ik vind de kleur niet zo mooi

 7. Hij is voor mij iets te licht, ik heb een wat rozige tint in mijn huid en zo’n nude kleurtje maakt het dat m’n handen erg dood lijken als ik zoiets op m’n nagels draag haha. Ik heb wel een ander kleurtje van deze collectie gekocht en die vind ik gelukkig wel goed staan da’s barefoot through the moss, ook zo’n lief zacht tintje met shimmer. <3

 8. Wat een mooi lakje. Echt heel mooi subtiel maar toch bijzonder. Daar houd ik wel van. 🙂

 9. wel een mooi lakje maar niet echt mijn favoriete kleur >.<

 10. mooi kleurtje hoor

 11. ziet er goed uit, op de een of andere manier trekt deze collectie mij niet;(

 12. Jolien zegt:

  heel leuk lakje, wil ik ook wel hebben.
  Wat heb je toch mooie nagels!! Ik doe erg mijn best met nagelriemolie etc etc maar het is nog lang niet zo mooi als ik wou willen…..

 13. Nice! ik moet eerlijk zeggen dat ik er normaal gezien aan voorbij loop (de essence collecties) maar vind deze toch wel de moeite x

 14. Mooi kleurtje! Maar ik ben blij dat ik hem niet gekocht hebt, vanwege de dekking!

 15. ik heb hem ook, erg mooie kleur 😀

 16. jennifer zegt:

  ik moet hem hebben!:D

 17. Mooi, zacht kleurtje!

 18. Bij jou staat hij best mooi maar ik zou die kleur zelf nooit kopen.

 19. nikita zegt:

  erg uniek is ‘ie zeker niet! Herome heeft ‘m zeker al meer als een jaar in de collectie en dekt na 1 laagje al.

 20. Mooie kleur, en toch niet te opvallend

 21. Apart kleurtje maar wel erg mooi!

 22. Super mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.