Nagellak

Swatch: Essence Colour³ – Midnight Date

Onlangs liet ik jullie een aantal van de Essence Colour³-lakjes zien uit de Season of Extremes-collectie. Ik zei toen dat ik niet zo heel enthousiast was over de lakjes, omdat ik wist dat Essence mooiere combinaties kon maken. Toen het vaste assortiment een paar maanden geleden vernieuwd werd zijn er een aantal Coulor³-lakjes aan het vaste assortiment toegevoegd. Midnight Date is daar een van en is wat mij betreft ook meteen een van de interessantste combinaties uit de serie!

Midnight Date is het eerste lakje van dit duo en dient als basiskleur. Het is een mooie diepdonkerblauwe tint met een zichtbare blauwe shimmer. Deze is op zichzelf ook erg mooi en vrij uniek! Twee laagjes zijn voldoende en hij lakt prima.

En dan de topcoat, City That Never Sleeps! Hoewel Essence meent dat je beide lakjes zowel kan combineren als op zichzelf zou kunnen gebruiken, vind ik dat City That Never Sleeps daar niet zo geschikt voor is. Hij is namelijk niet heel dekkend, dus hij pakt het mooiste uit wanneer je hem over Midnight Date (zoals ik heb gedaan) of een andere lak aanbrengt. Zie ik daar flakies? Jazeker! Ze zijn klein, maar ze zijn er wel! Een mooie combinatie die het overigens ook erg goed zou zijn onder een matte topcoat.

De Essence Colour³-lakjes maken onderdeel uit van het vaste assortiment en staan in het reguliere schap. Ze zijn dus bij alle filialen die Essence verkopen te vinden! De Colour³-nagellakken kosten €2,79 per stuk en Essence is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Dit blijf ik echt een mooie nagellak vinden , zowel alleen als combinatie.

 2. super mooi effect! ik ga deze zeker aanschaffen! 😉 x

 3. Die combinatie vind ik denk ik het mooist! Nouja, ik weet ’t eigenlijk ook niet. Ik vind deze in ieder geval mooi!

 4. Heel mooi geswatched! Heb de lak zelf ook, hij is erg mooi!

 5. Wat een mooie combinatie 🙂

 6. Ziet er mooi uit 😀 x

 7. Leuk ! Geeft een heel mooi effect !

 8. Wat een mooierd!

 9. Wat gaaf! 🙂 Ik heb er een van de nudes, heel handig om mee te nemen op vakantie! Je hebt meteen de mogelijkheid om een aantal verschillende manicures te doen! 🙂

 10. Lotte zegt:

  Ziet er mooi uit ! Ik moet alleen jammergenoeg wachten tot zaterdag totdat ik hem aan kan schaffen, zit op het moment op een vakantiebestemming zónder kruidvat ….

 11. Ik vind hem erg mooi! Ik heb zelf alleen niet zo vaak donkere kleuren op!

 12. Daisy zegt:

  super mooi! ik heb van essence blue addicted en die is 1,30. hij lijkt welk erg op deze lak maar dan niet echt flakie.

 13. deze heb ik ook, super mooi is ie 😀

 14. Hij is echt supermooi! Ik zag jou trouwens gister bij de body shop met een vriendin 🙂 Ik had de sweet lemon gekocht, eigenlijk had ik even hoi moeten zeggen, maar ik was denk ik te verlegen xd.
  x Ella

 15. Mooie combinatie! Ik heb alleen helemaal niets met de nail3 lakjes van Essence. Het lijkt me een beetje onhandig.. 🙂

 16. Absoluut een pracht van een lakje! Ik vindt de kleur juist precies, mooi!

 17. Ik ben echt dol op de duo/trio lakjes van essence 🙂

 18. Het is wel een mooie combi, alleen is het voor mij net wat te donker, zou deze zelf niet zo snel dragen.

 19. Wat een mooi lakje!

 20. Ik vind ze prachtig. Deze is toevallig ook mijn favoriet!

 21. Nicole zegt:

  Wauw, prachtig! Je kan ook echt super netjes lakken!

 22. Mooie combinatie! 😀

 23. Karin zegt:

  Mooi lakje!!
  Ik zag laatst bij het Kruidvat een heel deel van de LE collectie color3 lakjes in de €1,- bak liggen.. Vond ze er ook niet heel aantrekkelijk uitzien, kon ze met gemak laten liggen!xx

 24. Hij is wel erg apart moet ik zeggen, wel mooi!

 25. Wow, erg mooie lak. Ik heb zelf de paarse, die is ook erg mooi!

 26. Vind hem echt tof!!

 27. mooie foto’s! heb het lakje ook, heel mooi!

 28. Pretteeeeh!!! Hele mooie combi, die eerste nagellak op zich is al een plaatje!

 29. wauw, supermooie nagellak die ga ik zeker kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.