Nagellak

Swatch: Essence – Crazy Me

Essence - Crazy Me
Essence – Crazy Me

Dit lakje zagen jullie al even voorbij komen in het artikel waar ik donkergroene nagellakjes vergeleek. We zagen daar al dat deze lak geen dupe is voor OPI Jade Is The New Black, maar dat hij wel erg lijkt op Catrice I Sea You. Crazy Me Komt uit de Crazy About Colour-collectie. In deze collectie zaten een paar lakjes, namelijk deze, een roze en een paarse. Deze leek mij erg interessant, dus ik heb alleen deze meegenomen.

Normaal heb ik nooit zoveel problemen met Essence-lakjes, maar deze vond ik zo vervelend! Het kwastje is supersmal en de nagellak was heel erg streperig. Ik heb echt m’n best moeten doen om ‘m netjes te lakken, maar het was behoorlijk lastig. Uiteindelijk heb ik twee laagjes aangebracht en is er niks meer van het streperige te zien. De kleur vind ik gelukkig wel weer heel leuk, maar aangezien ik al I Sea You heb, voegt deze niet heel veel toe.

De Essence Crazy About Colour-collectie is LE en ligt nu in de winkel. Deze nagellak kost €1,75.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Ik vind het eeen supermooi kleurtje! Maar ik heb I sea you van Catrice al! 🙂

 2. het streperige heb je dan heel goed weg kunnen werken! ziet er mooi uit 🙂

 3. Wauw, love it! 🙂

 4. As zegt:

  Leuk, ga ‘m toch kopen ondanks het vervelende kwastje, heb I Sea You namelijk nog niet en die is ook nergens meer te krijgen hier.

 5. Mooi kleurtje. 🙂

 6. Ik heb I Sea you, maar deze ligt bij ons al niet meer in de winkel (To the beach nu)

  x Martine

 7. Sanne zegt:

  bij ons liggen zowel deze collectie als to the beach er nu… :p
  De roze van deze is echt mooi, bijna rood op je nagels!
  Wordt een beetje gek van de mint en groen trend momenteel haha :p

 8. Het is eigenlijk de eerste keer dat ik hier kom, ik word helemaal hebberig van al die mooie swatches zeg! Leuke sit

  I will be back haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.