Nagellak

Swatch: Essence – Cut Off The Beige (You Rock!)

Dit is alweer het laatste lakje dat ik voor jullie heb uit de You Rock!-collectie. Ik hoor inmiddels al flink wat geluiden dat de nagellakken hier en daar al zijn uitverkocht, maar ik weet dat sommige filialen de collectie zelfs nog niet eens hebben staan, dus misschien heb je nog geluk en kan je ze alsnog vinden. Dit is mijn favoriete lakje uit deze Limited Edition-collectie, namelijk Cut Off The Beige.

Ik ben echt dol op taupe-achtige lakjes. Als ik niet weet welke lak ik moet kiezen grijp ik meestal naar Chanel Particulière of Catrice Absolutely Chinchilly, omdat dat kleuren zijn die altijd goed staan. Cut Off The Beige is ook z’n makkelijke kleur, maar dan met net een beetje extra. In dit lakje zitten namelijk prachtige shimmers! Vaak zie je die shimmers op je nagels niet meer terug, maar zoals jullie kunnen zien blijven ze bij dit lakje heel duidelijk zichtbaar.

Net als de andere nagellakken uit de You Rock!-collectie is ook Cut Off The Beige kwalitatief dik in orde. Hij lakt soepel, droogt snel en is na twee laagjes perfect dekkend. Ik ben fan en ik vrees dat dit één van mijn nieuwe go-to-lakjes gaat worden!

Essence Cut Off The Beige kost €1,49 en maakt deel uit van de tijdelijke You Rock!-collectie. Essence is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Mooi kleurtje! Heel veilig maar wel mooi met de shimmer erin!

 2. Oh ik vind dit echt een mooie kleurtje, de shimmer maakt het erg mooi.

 3. Deze is mooi zeg, had ik niet verwacht! 😀

 4. Hij is op de nagels echt veel mooier dan in het potje!

 5. Aranka zegt:

  Ik heb hem ook en vind hem echt prachtig!

 6. Christianne zegt:

  Erg mooi! Lijkt deze erg op Catrice Clay-Ton My Hero?

  1. Ze lijken zeker op elkaar, maar de shimmer in Cut Off The Beige is koeler van kleur (die van Clay-Ton My Hero is meer goud-achtig), maar de basis-kleur is vergelijkbaar.

 7. Heel mooi!

 8. Cut off the beige is erg mooi! Ik heb het gevoel dat ie veel lijkt op Clay-ton, my hero.

 9. Ik wist helemaal niet dat dit lakje zo mooi was! Ik vond hem er zo saai uitzien in de winkel.

 10. Divaofgeneva88 zegt:

  Prachtig kleurtje! Ik draag deze sinds ik hem heb ook vaak! Het kleurtje kan al snel overal bij!

 11. Florie zegt:

  doet me heel erg denken aan Clay-Ton My Hero

 12. deze heb ik ook, vind 'm erg mooi!

 13. Juul zegt:

  Mooi lakje!

 14. watevahdude zegt:

  Erg leuk is die he!! heb hem zelf ook gehaaald!

 15. Nynke zegt:

  Mooi!
  Ik heb hem ook liggen, maar nog niet gedragen..

 16. beautyandso zegt:

  Helaas kan ik deze in geen enkele kruidvat filiaal meer vinden. En ik wil graag alle kleurtjes uit de collectie 🙁 ik vind het een mooi lakje! Mooie kleur!

 17. Die is echt heel mooi, jammer dat ze ‘m hier niet meer hadden!

 18. Marly zegt:

  Heel mooi kleurtje! Ik vind alleen wel, dat is eigenlijk bij alle nagellakswatches zo, dat je zo ver van je nagelriemen af lakt. Dat is misschien het beste voor je nagels, maar ik vind het niet zo mooi. #justsaying

 19. erg mooi lakje 😀

 20. Ik vind het echt een super mooie kleur!

 21. Ilse zegt:

  Hee!
  Kan je ook een keer in een filmpje laten zien hóé jij je nagels lakt?
  Want jij houd altijd zo'n perfect rond randje bij je nagelriem over… dat lukt mij nooit (ik ga er altijd overheen)
  Ik zou dat echt tof vinden!

  xx

  1. Daar heb ik onlangs een filmpje over gemaakt 🙂 Even zoeken op 'nagels lakken' en dan kan je 'm vast vinden.

 22. Sara zegt:

  Heel mooi kleurtje! Doet me ook erg denken aan Clay-ton my hero zoals hier nog enkele hebben gezegd :).

  En ik vind jouw nagels zo mooi 😮

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.