Budget Nagellak

Swatch: Essence – Hello Rosy

Ik was op slag verliefd op de Crushed Crystals-nagellakken van Catrice, maar Essence heeft ook niet stilgezeten! Hoewel er in de gewone serie lakjes weinig spannends is bijgekomen, zitten er toch wat interessante kleuren tussen. Eรฉn daarvan is Hello Rosy, een prachtige tint roze met het Sparkle Sand Effect, de Liquid Sand-variant van Essence.

Toen ik mijn nagels begon te lakken met Hello Rosy was ik echt blown away. Wat een geweldige kleur! De combinatie van het warme roze met de rode spikkeltjes zag er echt heel gaaf uit. Vervolgens droogde hij op en kwam het Sparkle Sand Effect tevoorschijn. Hmmm…. Dat was weer wat minder. Hij lijkt het nรจt niet te zijn. Hij had wat meer glitter mogen hebben of juist wat matter mogen zijn, maar hij zit er nu tussenin. Dat neemt niet weg dat het nog steeds een leuke kleur is, en ik denk dat hij met een glanzende topcoat juist heel gaaf kan zijn. Daarmee haal je het zand-effect weg, maar houd je de mooie kleur over. Dat ga ik snel eens proberen!

De substantie is overigens erg prettig. De lak lakt soepel en is na twee laagjes perfect dekkend. De houdbaarheid is helaas minder. Ik heb hem niet lang gedragen, maar na anderhalve dag begon hij al redelijk wat slijtage te vertonen. Met een topcoat is dat waarschijnlijk al gedeeltelijk verholpen, maar dat is natuurlijk alleen een optie als je hem glanzend wil dragen. Het komt er dus op neer dat ik dit lakje een beetje ‘muah’ vind. De kleur krijgt van mij een dikke 10, maar de finish en houdbaarheid hadden nog iets beter gekund.

Essence Hello Rosy kost โ‚ฌ1,59 en maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment dat vanaf nu verkrijgbaar is bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Kleurtje was leuk voor Valentijnsdag, maar jammer van de finish en houdbaarheid. Alsnog blijf ik liquid sand lakjes leuk vinden! ๐Ÿ˜‰

 2. Ik draag hem nu ook ๐Ÿ™‚ Idd na twee dagen al wat gechipte nagels, helaas!

 3. Sharona zegt:

  Ik vind het een prachtige kleur, doet me denken aan frambozenijs ๐Ÿ™‚
  Ik vind de houdbaarheid van de Essence sandstyle lakken ook heel slecht dus denk dat ik ‘m toch oversla!

 4. wauw wat een super mooie kleur! ik ga deze denk ik wel aanschaffen ik vind dit effect zo gaaf!

 5. De kleur is inderdaad mooi

 6. Wat een super mooi lakje! Die moet ik hebben! ๐Ÿ™‚

 7. Wat een mooi lakje! Die kleur en textuur zijn echt schattig! I like it.

 8. Mooi! Echt een prachtige kleur en ik vind dat hij ook mooi overkomt op de nagels.

 9. Wat een tof lakje.
  Leuk de roze textuur met de donkerdere glittertjes.
  Jammer dat het niet zo lang mooi blijft zitten, maar ja voor die prijs kan je je geen buil vallen toch? ๐Ÿ™‚

 10. De kleur is inderdaad prachtig! Ga hem denk ik ook uitproberen, met topcoat ;). Leuke post!

 11. Oeff wat zijn er veel leuke lakjes op dit moment, deze is ook al zo schattig!

 12. Nu ben ik om. Ik ga ‘m kopen als ik ‘m weer zie.
  Houdbaarheid is voor mij geen probleem omdat ik mijn lak zelden langer dan 1 dag op heb.

  1. Haha, zo denk ik ook altijd! Ik laat nagellakken vaak zo’n 2 dagen zitten, dus ik vind het ook nooit echt een groot issue voor mezelf ๐Ÿ˜‰

 13. Wat een leuke lak!

 14. wat een mooie tint zeg!

 15. Wat een lieflijk kleurtje! Erg mooi ๐Ÿ™‚

 16. Leuke combinatie, dat roze met rood ๐Ÿ™‚

 17. Hartstikke leuk, Kimberley/Yara/Meike, maar ga je nu bij elk nagellak-artikel deze nagelsalon promoten (tip: ik kan achter de schermen zien dat deze comments onder verschillende namen bij hetzelfde IP adres vandaan komen en ’toevallig’ allemaal fan zijn van deze salon). Sorry, daar ben ik niet van gediend op mijn website ๐Ÿ™‚

 18. De kleur is super, maar dat matte is echt raar in combinatie met het liquid sand effect….

 19. Oh wauw dit is echt prachtig <3

 20. Preeeetty, ik vind ‘m echt mooi!

 21. Prachtige nagellak, wil deze ook nog steeds hebben!

 22. Wauw, wat een prachtige kleur! Deze moet ik bemachtigen!!

 23. Voor mooie lakjes hoeven we echt niet meer naar Chanel oid te gaan, de goedkopere merken doen het ook super goed ๐Ÿ™‚

 24. Oh deze is super mooi! De sand lakjes van essence zijn erg mooi geworden en uniek qua kleur

 25. Ik heb hem zelf ook, alleen bij mij blijft hij wel langer zitten..

 26. Wauw, wat een prachtig lakje ๐Ÿ™‚

 27. Karlijn zegt:

  Ik draag tegenwoordig al mijn kleuren nagellak over een doorzichtig laagje gellak. Zo blijft alles veel langer zitten.

 28. Ik vind de kleur heel mooi, lekker girly en mooi roze. Jammer dat ie toch wat tegenvalt.

 29. renoeka zegt:

  Hele mooie kleur!! jammer dat ie niet zolang blijft zitten

 30. Ik vind dit echt een ‘Charlotte lakje’ ๐Ÿ˜‰ Wat een mooie kleur en structuur!

 31. Zo mooi! Deze ga ik ook zeker eens halen denk ik!

 32. love deze lak ๐Ÿ˜€

 33. Mooie kleur, alleen jammer van de houdbaarheid ๐Ÿ™‚ x

 34. Heel lief kleurtje!

 35. Mooie kleur!

 36. Ik verwissel toch vaak van kleurtje dus als de houdbaarheid niet wow is vind ik dat niet zo erg

 37. Waar ik zelf altijd mee worstel zijn mijn nagel riemen. Ik druk ze terug maar als ik ze dan weg probeer te halen dan gaat dat eigenlijk bijna niet.. Jouw nagelriemen zien er zo flawless uit, heb je tips?

  1. Het enige wat ik met mijn nagelriemen doe is ze heel veel insmeren met Lush Lemony Flutter en andere nagelriemproducten (zo’n 1-2 keer per dag), en met hoge uitzondering gebruik ik de Avoplex Cuticle Exfoliator van OPI. Ik duw mijn nagelriemen nooit terug en haal ze al helemaal nooit weg/knip ze nooit weg. Smeren is echt het enige wat ik doe!

 38. Wat is deze mooi!

 39. wow ik heb staan twijfelen om deze aan te schaffen maar ik ga zeker terug hij is echt heel mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.