Budget Nagellak

Swatch: Essence – I’m Bluetiful

De nieuwe serie Essence-lakjes ligt inmiddels alweer een tijdje in de winkels, maar ik heb lang nog niet genoeg van de mooie herfstkleuren laten zien. Toen ik onlangs wat van mijn ‘nog-te-swatchen’ nagellakken uitprobeerde was ik vooral heel erg onder de indruk van Essence I’m Bluetiful. Wat een prachtige nagellak is dit! Ik ben niet echt een groot liefhebber van blauwe nagellak, maar voor deze maak ik graag een uitzondering.

I’m Bluetiful is een mooie tint die in het Engels nog wel omschreven wordt als periwinkle. Toen ik ‘m uitprobeerde moest ik ook meteen denken aan mijn allereerste China Glaze lakje, Secret Peri-wink-le. Deze lijkt (althans in mijn beleving) een vergelijkbare tint te hebben, maar dan ook met mooie zilveren glitters. De blauwe kleur is al bijzonder en de glitters maken hem helemaal speciaal. Eigenlijk is het net een soort sterrenhemel!

Vanwege de finish van deze lak had ik eigenlijk verwacht dat hij heel slecht zou dekken, maar niets is minder waar! I’m Bluetiful dekt nagenoeg perfect in één laagje, al heb ik voor de foto’s nog een tweede gebruikt. Wel is de lak wat dik en stroperig, maar dat heb ik al vaker gezien bij vergelijkbare finishes. Het is in elk geval niet storend en het is makkelijk om de nagellak mooi aan te brengen.

Wat een mooie kleur is dit! Ik denk wel dat andere merken vergelijkbare kleuren hebben, maar voor €1,59 is dit een bijzonder lakje. Nog een kleine tip: met een holografische topcoat zoals Essence Hello Holo is hij helemaal geweldig en schittert hij van je nagels af!

Essence I’m Bluetiful kost €1,59 en is deel van het vaste assortiment. Deze kleur is verkrijgbaar bij de filialen van Kruidvat met een tweede Essence-schap.

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. echt zo’n pretty lakje 😀

 2. Die glittertjes erin maken ‘m zo cute! like it 😀

 3. Wauw wat een prachtige nagellak met een bijzondere finish zeg! Had ik niet gedacht 😀

 4. Wat een mooie nagellak, vooral zo met de glitters erbij in 😀

 5. Heb hem ook en vind m erg leuk!

 6. Wat een gaaf lakje! Ik vind de lakken van Essence echt verbeterd sinds die nieuwe flesjes!

 7. Mooi lakje is het!

 8. Mooi kleurtje!!

 9. Hmmmm. Ik had me voorgenomen om geen Essence meer te kopen (op de topcoats na), maar dan zie ik hier weer een mooi kleurtje en dan wil ik toch heel graag mijn afspraak breken.

 10. Ik vind het een mooie lak, maar ik zelf draag ook nooit blauwe nagellak.

 11. Superleuk kleurtje, maar blauw draag ik vaker niet dan wel

 12. Wat een mooi kleurtje!

 13. Marloes zegt:

  Pretty! Een hoog hebben-gehalte <3

 14. Deze staat ook nog op mijn to-swatch lijstje, mooi lakje!

 15. wat een mooi lakje!

 16. Wat een mooi kleurtje! 🙂

 17. Wauw! Deze ga ik echt wel halen!
  Ook al ben ik niet zo te spreken over Essence kwaliteit, aangezien ze erg stroperig zijn, maar met wat Thinner erbij zal ’t vast meevallen.
  Ik ken de nieuwe formule Essence nagellakjes nog niet, maar zijn ze net zoals de oude?

  1. Ik vind ze redelijk normaal, al heb ik het idee dat sommige tinten iets dikker zijn. Dat zou ook door het niewe dikke kwastje kunnen komen!

 18. Super mooi kleurtje!

 19. Prachtige kleur 😀 x

 20. de glitter vind ik erg mooi, maar de kleur is helaas neit helemaal mijn smaak..

 21. Like! wat een mooie kleur! Dat had ik helemaal niet verwacht. Zelf had ik deze lak nog niet meegenomen, maar ik ga em toch nog maar halen denk ik 🙂

 22. wauw, deze kleur is echt zo pretty, maar helaas kan ik ‘m nergens vinden. Ik heb al in zo’n vijf verschillende Kruidvats gekeken, maar hij stond er niet tussen… Ook in die met een extra schap! Ik wil ‘m echt zo graag, alleen al om die naam haha.

 23. Wat een leuk kleurtje!

 24. Nicole zegt:

  Hij is Bluetiful!

 25. Mooie kleur, maar ik zou hem niet per se kopen.

 26. waaauww wat een prachtig lakje! 😀

 27. Wauww! Dit is echt een heel erg mooi lakje zeg. De kleur is mooi en die glitters zijn echt prachtig.

 28. super mooi! hebbenhebbenhebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.