Budget Nagellak

Swatch: Essence – Indian Summer

Ik was al een tijdje op jacht naar de nieuwe lakjes van Essence, maar het duurde een hele tijd voordat ze eindelijk in de winkels lagen. Toen ik ze eindelijk had gevonden was ik niet echt onder de indruk van het aanbod. Er zaten best aardige kleuren tussen, maar ècht spannend kon ik het niet noemen. Echter was ik wel benieuwd naar de nieuwe substantie, dus besloot ik om het vrolijke roze lakje Indian Summer toch maar een kans te geven. Zijn ze echt verbeterd?

Essence Indian Summer - 1 van 4

Essence Indian Summer - 2 van 4

De kleur is mooi, maar niet heel erg uniek. Ik had gehoopt dat hij net zo fel als Catrice A Gallon of Melon zou zijn, maar hij is een stuk fltetser. En dat is jammer, want het maakt hem een beetje saai. Het is een kleur die je op dit moment vrij veel ziet, maar dit is niet de mooiste versie die momenteel verkrijgbaar is.

Essence Indian Summer - 3 van 4

Qua substantie vind ik hem niet slecht, want hij lakt prettig en zit er na twee laagjes keurig op. Over de houdbaarheid ben ik stukken minder te spreken. Na een dag of drie zag hij er echt niet meer uit en moest hij gewoon van mijn nagels. Nou moet ik er wel bij zeggen dat deze serie nagellak bedoeld is om gebruikt te worden met de speciale base- en topcoat uit deze serie. Die combinatie zal er waarschijnlijk wel voor zorgen dat het lakje een stuk beter zal blijven zitten, maar het is toch zonde dat de lak in combinatie met een andere base- en topcoat zo slecht houdt. Houd daar dus rekening mee als je een lakje uit deze serie koopt!

Essence – Indian Summer (8 ml) – €1,69

Kruidvat

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Mooie zalmkleurige nagellak!

 2. Het is inderdaad niet zo’n vernieuwend kleurtje, lijkt heel erg op tart deco van Essie. Jammer dat de kwaliteit ‘los’ zo tegenvalt.

 3. Het is een prachtig kleuren. Wel jammer dat hij niet zo goed blijft zitten…

 4. Het is absoluut een kleurtje dat ik leuk vind, maar je ziet het wel vaker voorbij komen. Ik ben zelf ook helemaal niet te spreken over de houdbaarheid van Essence lakjes helaas! De reden ook dat ik ze niet meer koop, hihi :).

 5. colinda zegt:

  Zelfs met de bijpassende base en topcoat blijft ie slecht zitten! Echt heel slecht en jammer.

 6. Wauw mooie en verzorgde look, ik snap dat je het niet méga spannend vindt, daar heb je gelijk in. Maar toch wel een heel mooi basis lakje die je nagels mooi doet ogen voor die prijs 🙂

 7. Jammer dat de houdbaarheid je iets minder goed is bevallen. Ondanks vind ik de kleur echt perfect voor de lente <3

 8. Prachtige lak

 9. Wat een prachtige kleur. Wel enorm jammer dat de houdbaarheid je tegenvalt!

 10. Dat lijkt mij een leuk lentekleurtje

 11. Lief kleurtje, maar jammer dat de kwaliteit beter kan.

 12. Wat een mooi kleurtje voor de lente alleen jammer van de kwaliteit natuurlijk

 13. Jammer van de houdbaarheid. De kleur is wel erg mooi!

 14. Inderdaad jammer van de houdbaarheid, maar je betaalt er dan ook niet echt veel voor. Op zich wil ik eigenlijk toch nooit langer dan 2 dagen dezelfde nagellak op mijn nagels.

 15. Ik vind het een mooi kleurtje maar het is wel jammer dat hij er zo snel afgaat als je niet de base en topcoat erbij gebruikt

 16. Ik vind ’t een mooie kleur! Ik hou van dit soort tinten.

 17. Oeh, wat een mooi kleurtje!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.