Budget Nagellak

Swatch: Essence – Love Is In The Air

Als we de meteorologische kalender moeten geloven is de herfst vandaag ingegaan, maar het weer lijkt een iets ander schema aan te houden. Ach, gelukkig ziet het ernaar uit dat we toch nog een klein staartje zomer gaan krijgen. De herfst- en wintercollecties zijn al een tijdje geleden binnengekomen, dus laten we vast vooruitblikken met wat nieuwe items. Ik laat vandaag een ietwat zomers lakje uit de nieuwe assortimentsupdate van Essence zien, het kleurtje Love Is In The Air.

Essence Love is in the Air - 1

Essence Love is in the Air - 2

Love Is In The Air is knalgeel, en zoals jullie misschien wel weten: I love geel! Ik baalde een beetje dat Essence Wanna Be Your Sunshine nu uit het assortiment is gehaald, maar stiekem vind ik Love Is In The Air nog wel iets mooier. Hij doet me denken aan Essence Mellow Yellow (een oudje die ook al een tijdje niet meer verkrijgbaar is) en een oudje van Catrice, Bye Bye Birdy. Wellicht niet helemaal een unieke kleur, maar wel ontzettend mooi! Niet te licht, niet te donker, maar gewoon goed. Het is mij wel een raadsel waarom deze kleur in de herfst- en wintercollectie is opgenomen, maar ach…

Essence Love is in the Air - 3

De dekking van gele lakjes is vaak wat tricky, maar deze is perfect. Ik heb op deze foto’s twee laagjes gebruikt en dat is echt meer dan genoeg. Bovendien lakt de lak erg prettig, waardoor je ‘m mooi strak op je nagels kun krijgen.

De houdbaarheid is oké, maar na een dag of twee had ik wel wat kleine barstjes in m’n nagels. Hij was niet gechipt, maar wel gebarsten. Dat heb ik overigens vaak met zulke kleuren, geen idee waar dat aan ligt! Bovendien wordt zo’n lichte kleur geel na een paar dagen altijd wat ‘viezig’, dus dit is een lakje dat je echt maar een dag of drie zal kunnen dragen. Maar dat hoeft geen probleem te zijn natuurlijk, de geweldige kleur maakt al heel veel goed. Dit is één van de mooiste gele lakken die ik sinds tijden heb gezien. Ik ben fan!

Essence Love Is In The Air kost €1,69 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

RelatedPost

26 Comments

 • Reply
  Denise
  1 september 2014 at 20:51

  Wat een fantastische kleur en een heerlijke prijs!

 • Reply
  karin
  1 september 2014 at 20:51

  Wanna be your sunshine heb ik zaterdag voor 50 cent uit een voordeelbak bij kruidvat gehaald. Lagen er nog best wat in. Is misschien een tip. Was in Arnhem in ieder geval.
  Deze is ook mooi!

 • Reply
  Dionne
  1 september 2014 at 20:52

  Wat een leuk lakje!

 • Reply
  Nesrin Daily Cup Of Bla Bla Bla
  1 september 2014 at 20:52

  It’s official: ik ben verkocht! Ik vind Essence nagellak sowieso top en dit kleurtje (vreemd herfst/winter collectie plaatsing) is stunning!

 • Reply
  pamela
  1 september 2014 at 20:54

  wat een leuk kleurtje! gelukkig dekt hij zo fijn. misschien ga ik deze nog eens kopen.

 • Reply
  Wendy
  1 september 2014 at 20:54

  Leuke kleur (voor de lente)! Ik denk dat ik toch de wat donkere kleuren op ga zoeken voor de herfst.

 • Reply
  Daniëlle Springer
  1 september 2014 at 21:05

  Dit vind ik wel een erg leuke gele lak en wat een prachtige foto’s!

 • Reply
  Donna Luisa
  1 september 2014 at 21:52

  Prachtige kleur en wat heb je mooie nagels!

 • Reply
  Joyce
  1 september 2014 at 22:16

  Wat een supermooie kleur! Ik was al op zoek naar een mooie gele kleur en ik denk dat dit ‘m gaat worden 😀

 • Reply
  Dana
  1 september 2014 at 22:20

  Wat een schattig kleurtje! Jouw swatch foto’s zijn altijd zo mooi!!

 • Reply
  Beautyjuf
  1 september 2014 at 22:20

  Haha, een gele nagellak die ‘Love Is In The Air?’ genoemd wordt. Gek! Ik denk dan eerder aan roze of rood. Ik vind het een hele mooie gele kleur! Jammer dat ‘ie barst. Ik had dat een tijdje geleden ook met een nagellak van Bourjois.

 • Reply
  Cheyenne
  2 september 2014 at 06:31

  Wat een mooie kleur! Ik vind het toch ook echt wel een zomer kleurtje haha!

 • Reply
  charile
  2 september 2014 at 07:06

  Wauw!

 • Reply
  Desmain
  2 september 2014 at 07:08

  Wat een leuk en vrolijk kleurtje!

 • Reply
  nenacecilia
  2 september 2014 at 09:37

  Die kleur is echt geweldig!

 • Reply
  Ellis
  2 september 2014 at 09:54

  Ik vind hem echt erg mooi! Meteen zin om mijn nagels geel te lakken 🙂

 • Reply
  Ruby
  2 september 2014 at 10:05

  Wat een ontzettend mooie kleur. Word je echt heel vrolijk van 🙂

  Liefs

 • Reply
  beautydiarynl
  2 september 2014 at 14:55

  Tof kleurtje!

 • Reply
  Isabella
  2 september 2014 at 16:56

  Ahh echt een heel mooie kleur!:)

 • Reply
  Annette
  2 september 2014 at 19:38

  Wat een mooie kleur maar heel vreemd dat deze nu uitkomt. Denk wel dat ik hem wil aanschaffen maar bewaar hem dan maar tot het voorjaar. vind ik zelf iets beter passen.

 • Reply
  Idhuna
  2 september 2014 at 20:53

  Hele gave kleur!

 • Reply
  Tessa
  2 september 2014 at 21:10

  Wat een gaaf kleurtje!

 • Reply
  Roos
  2 september 2014 at 22:14

  Die ga ik dus kopen, ben al zo lang op zoek naar een goede gele kleur.

 • Reply
  Mariska
  3 september 2014 at 11:13

  Klopt geel wordt altijd een beetje viezig dat is bij wit ook het geval! Mooie kleur dat wel!

 • Reply
  Anne Solveig
  5 september 2014 at 13:40

  Ik vind geel zo’n gave nagellak kleur!

 • Reply
  derya
  19 oktober 2014 at 13:33

  hey ik vind nagellak heel top ik doe het ook altijd aan in verschillende kleuren die bij met outfit passen maar ik heb 1 probleem ik bijt aan men nagels ik kan er gewoon niet mee stoppen heb je een paar tips voor me

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.