Budget Nagellak

Swatch: Essence – I Love Magic (Effect Nail Polish)

Ik kan geen genoeg krijgen van mooie glitters! Het liefste zie ik ze in mooie nagellakken, maar speciale topcoats zijn ook altijd handig, zodat ik ze met elke kleur kan combineren. In de Essence Effect Nail Polish-serie zitten een paar interessante topcoat, waaronder de holografische variant I Love Magic (I <3 Magic op het label van het flesje). Je kunt hier allerlei kanten mee op! Ik heb een paar combinaties gemaakt en ga ze aan jullie laten zien.

Essence I <3 Magic Holographic - 1

Als eerste gebruikte ik hem over The Body Shop Mint Cream. Als je ‘m zo ziet lijkt het niet zo spectaculair, maar holografische lakken komen pas echt uit de verf als er fel licht of zonlicht op schijnt.

Essence I <3 Magic Holographic - 3

Ol heb deze foto bewust een klein beetje wazig genomen, zodat je de glitters goed kunt zien. Zo mooi! Mintgroen is een perfecte kleur om bij deze topcoat te gebruiken.

Essence I <3 Magic Holographic - 4

Goud kan ook nog weleens leuk zijn met een holografische topcoat, dus gebruikte ik een laagje van deze topcoat over NYC Full Metal Jacket. Op bovenstaande foto ziet het er wederom niet zo spannend uit, maar in werkelijkheid is hij een stuk mooier.

Essence I <3 Magic Holographic - 5

Wow, best cool toch? Ik vond dit er echt heel gaaf uitzien toen ik deze combinatie een paar dagen droeg.

Essence I heart magic - 1

En dan de laatste combinatie, samen met The Body Shop Oh, Petal. Zuurstokroze is altijd de allerbeste kleur om samen met holografische glitters te gebruiken!

Essence I heart magic - 2

Deze is echt heel gaaf, ik bleef maar naar mijn nagels kijken toen ik deze combinatie droeg.

Essence I <3 Magic Holographic - 2

Voor het mooie hadden de glitters van mijn nog ietsjes grover mogen zijn, maar door dat ze zo fijn zijn kun je ze wel redelijk makkelijk verwijderen zonder al te veel te boenen. De glitters brengen makkelijk aan en op alle foto’s heb ik één laagje van Essence I Love Magic gebruikt. Dit is in elk geval een leuke topcoat die makkelijk te combineren is en vast en zeker van pas zal komen tijdens de feestdagen!

Verkrijgbaarheid
Essence I Love Magic (Effect Nail Polish) kost €1,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. Deze lak vind je trouwens in het tweede Essence-schap. Voor een lijst met filialen kun je hier kijken. Ook kun je deze nagellak in de webshop van Kruidvat vinden.

29 Comments

 • Reply
  Amelie
  29 oktober 2014 at 09:31

  Wat een mooie, speciale topcoat!! *jeukende handjes*

 • Reply
  Melanie
  29 oktober 2014 at 09:33

  Wauw!! Wat een prachtig effect heeft deze topcoat! Deze ga ik sowieso een keer kopen, hij lijkt me perfect voor kerst, feestjes etc

 • Reply
  Daphne
  29 oktober 2014 at 09:36

  Wat een schitterende topcoat!

 • Reply
  Marloes
  29 oktober 2014 at 09:36

  Mooie nagels heb je! En de topcoat is inderdaad erg mooi. Alleen jammer dat ik acryl heb, anders had ik er zeker een gekocht.

  Liefs, Marloes

 • Reply
  Marloes
  29 oktober 2014 at 09:39

  Mooie nagels heb je! De topcoat is inderdaad erg mooi en kan je met veel kleuren combineren. Jammer dat ik acryl heb haha, anders had ik er zeker een gehaald.

  Liefs, Marloes

 • Reply
  Manon
  29 oktober 2014 at 09:44

  Ik laat dit soort topcoats altijd liggen, geen idee waarom, maar wat een mooi effect geeft deze!

 • Reply
  Karen
  29 oktober 2014 at 09:50

  Wat een leuke aanrader! Ik ben dol op holografische lakjes! Dank je!

 • Reply
  Maaike
  29 oktober 2014 at 10:07

  Wauw, heel mooi!

 • Reply
  Desiree
  29 oktober 2014 at 10:38

  Wat een prachtige combinaties!!

 • Reply
  Beautyjuf
  29 oktober 2014 at 10:45

  Wat een prachtige topcoat! Ik vind de combinatie met de mintgroene kleur van The Body Shop erg geslaagd!

 • Reply
  Kimberly
  29 oktober 2014 at 10:55

  Ik vind het echt een hele mooie topcoat! 😀 Mooie combinaties ook zo met die kleuren, deze topcoat in combinatie met het mint lakje is mijn favoriet!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  29 oktober 2014 at 10:59

  Oooh ja, inderdaad heel mooi! Allemaal erg geslaagde combinaties.

 • Reply
  Jana
  29 oktober 2014 at 11:24

  Wow wat een leuk en bijzonder effect 😀 x

 • Reply
  Freya
  29 oktober 2014 at 12:09

  Volgens mij heeft Catrice ooit is een limited edition lakje gehad die er net hetzelfde uitzag! Is nog steeds een grote favoriet van mij maar ik gebruik hem niet vaak omdat ik bang ben dat ie opgaat :p Misschien deze maar eens aanschaffen dan!

 • Reply
  Denise
  29 oktober 2014 at 15:11

  Het ziet er fantastisch uit!

 • Reply
  Bo
  29 oktober 2014 at 16:04

  Wauw het ziet er echt magisch uit. Ik ga deze zeker eens aanschaffen! Vooral op het TBS lakje staat ie gaaf!

 • Reply
  Dionne
  29 oktober 2014 at 16:44

  Ik vind het echt heel gaaf uit zien!

 • Reply
  Mariëlle
  29 oktober 2014 at 16:56

  Ik zou zoiets zelf nooit uitkiezen, maar nu ik hem zo op deze combi’s zie denk ik wauw!

 • Reply
  Nicole
  29 oktober 2014 at 16:56

  Wauw wat mooi!

 • Reply
  Beautydiarynl
  29 oktober 2014 at 17:06

  Ziet er mooi uit! Vooral bij de roze & mint kleurige nagels vind ik hem prachtig staan!

 • Reply
  Marjoleinee
  29 oktober 2014 at 17:23

  Wauw dit ziet er echt super mooi uit! 🙂

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  29 oktober 2014 at 17:45

  oh wow geeft wel een extra leuk resultaat!

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Annabel
  29 oktober 2014 at 18:04

  Heel mooi! Ik hield vroeger nooit zo van glitters, omdat ze toevallig op de basiskleuren die ik er onder uitzocht niet zo goed uitpakten, maar jij combineert ze heel mooi! Ik krijg er zin van om weer lekker aan de slag te gaan met glitters… 🙂

 • Reply
  Emily
  29 oktober 2014 at 18:14

  Leuk! Het staat perfect bij de andere kleurtjes 🙂

 • Reply
  Beau
  29 oktober 2014 at 19:22

  Wat een prachtige budget topper!

 • Reply
  Fiekefairy
  29 oktober 2014 at 19:50

  Wauw, die fijne glittertjes zien er echt mooi uit! Ik heb ook zo’n topcoat van Hema maar dan iets grover, echt gaaf!

 • Reply
  Evelien
  29 oktober 2014 at 21:12

  Ziet er leuk uit! Ik vind het juist wel leuk dat de glitters zo fijn zijn.

 • Reply
  Romy
  8 november 2014 at 23:18

  Heel leuk zoon nagellak die op konijnen word getest ..
  Misschien beter informeren ?
  Onder andere merken zoals Body Shop , Essence , Nivea & Andrelon ..

  • Reply
   Charlotte
   9 november 2014 at 09:22

   Even voor de duidelijkheid, The Body Shop test absoluut niet op dieren (anders zouden ze ook niet het Leaping Bunny-logo mogen voeren of op de lijst van PETA staan). Essence en Catrice claimen proefdiervrij te zijn, Andrélon claimt hun eindproduct niet op dieren te testen en Nivea claimt sinds 30 jaar geen dierproeven meer uit te voeren. Mijn blog is niet cruelty free en dat heb ik ook nooit geclaimd. Daarom ligt bij mijn reviews de nadruk ook niet op of een merk proefdiervrij is of in het verleden (ingrediënten) op dieren heeft getest. Als je daarnaar op zoek bent zijn er nog voldoende andere blogs die daar veel dieper op ingaan.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.