Nagellak

Swatch: Essence – Makes Me Weak

Een tijdje geleden liet ik jullie Catrice Apropos Apricot zien, een nieuw abrikoos-kleurig lakje van Catrice. Ik vond de kleur toen ontzettend mooi, maar de dekking bleef me irriteren. Zelfs na drie laagjes was hij nog niet helemaal dekkend! Een paar weken geleden kwam ik Essence Makes Me Weak tegen, een iets lichtere versie van deze kleur. Aangezien de Multi Dimension-lakjes over het algemeen erg fijn zijn besloot ik deze te proberen. Zou het een fijn alternatief zijn?

Makes Me Weak is een geweldig alternatief! De kleur is fris en heerlijk zomers. Hij lakt erg fijn en daarnaast had ik voor dit lakje slechts twee laagjes nodig om hem helemaal dekkend te krijgen, een stuk beter dan Apropos Apricot! Ik kan me voorstellen dat jullie graag het verschil tussen deze twee lakjes willen zien, dus heb ik ze ook eventjes naast elkaar geswatched:

Makes Me Weak | Apropos Apricot |Makes Me Weak | Apropos Apricot

Op deze foto heb ik twee laagjes Makes Me Weak gebruikt en drie laagjes Apropos Apricot. De kleuren zijn eigenlijk niet vergelijkbaar, aangezien Apropos Apricot een stuk donkerder en warmer is dan Makes Me Weak. Toch zou ik in de zomer sneller voor Makes Me Weak kiezen, vooral omdat het een iets frissere kleur is die gewoon prima bij de zomermaanden past. Welke zou jij kiezen?

Essence Makes Me Weak kost €1,79 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. Dit lakje is onderdeel van de Multi Dimension-lijn en is dus alleen maar verkrijgbaar bij de filialen met een extra Essence-schap. Een lijst van deze filialen vind je in dit artikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

44 reacties

 1. Wauw! Wat een mooie kleur! Die moet ik hebben voor de zomer!

 2. Lina zegt:

  Wauw! Makes me weak is heel mooi! Zo even in de stad een kijkje nemen :]

 3. Karen zegt:

  Ik heb dit lakje zelf ook en ik ben er verliefd op <3

 4. Wat een mooie lakje, ik vind hem echt geweldig voor in de zomer:D

 5. Mooi peachy kleurtje zeg!

 6. Mooi kleurtje zeg! 😀

 7. Ik vind deze zelfs veel mooier!!! Het is echt een prechtig kleurtje, maar ik irriteer me ook aan de dekking van Apropos Abricot.

 8. Christianne zegt:

  Leuk kleurtje! Ik vind dat je nagels op deze foto een heel mooie lengte hebben 🙂

  1. Ik vind je nagels hier ook erg mooi. Voor mij de perfecte lengte. Qua kleur vind ik deze een stuk mooier dan die van Catrice. Inderdaad veel frisser!

 9. Die moet ik ook halen!

 10. Ik vind persoonlijk Makes me Weak wel mooier!

 11. mooi kleurtje zeg!

 12. Florie zegt:

  leuk kleurtje! maar ik vind Apropos Apricot toch iets mooier

 13. Mooi kleurtje zeg 😀

 14. Karen zegt:

  Ik wou trouwens even zeggen dat ik je nagels op dit vermaat veel mooier vind (: puur mijn eigen mening natuurlijk en echt heel leuk dat je meerdere foto’s van een lakje in een artikel zet, dat is nog duidelijker.

 15. Echt een mooi kleurtje! Toch maar even langs de kruidvat langswippen vandaag!

 16. Wat een onwijs mooi kleurtje, het is me nog nooit opgevallen in het nagellak schap, maar ik vind hem nog mooier dan Apropos Abricot!

 17. Leuk kleurtje! Ik heb de apropos apricot, en ben daar ook wel tevreden mee. Die is net wat meer oranje. Maar deze vind ik toch ook wel heel leuk!

 18. Romy zegt:

  ik ga makes me weak halen!

 19. Makes Me Weak van Essence is veel mooier dan Apricot van Catrice.
  3 laagjes is echt belachelijk namelijk.

  1. De kleur van Catrice vind ik ook niet echt “mooi”

 20. Super mooi (: als ik weer in de kruidvat ben ga ik zeker is kijken.

 21. Heel mooi kleurtje!

 22. Ik vind de Makes Me Weak een mooiere kleur, ik vind die andere alweer té oranje worden.

 23. Mooi kleurtje! =D

 24. Wat een leuk kleurtje! En jou nagels zijn echt zoooo mooii!! 😀

 25. martina zegt:

  hey wat verrassend !!
  ik heb die van catrice,, nooit opgehad ivm dekking
  maar vind makes me weak veeeeeeeeeel mooier

 26. Wauw, makes me weak is echt een prachtig kleurtje. <3 Apropos Apricot heb ik zelf ook maar ik ben er eerlijk gezegd ook niet zo tevreden over.

 27. Prachtig kleurtje, wauw! De dekking van het lakje van Catrice stoort mij ook echt enorm

 28. Ik heb die van Catrice ook, ik vind hem erg mooi. Ik heb ook nog een oranje lakje van Essence: What do you think. Die is iets feller dan makes me weak. Ik vind oranje nagellak echt superhip!

 29. omg wat een mooie lakje 😀

 30. Ooooo leeeuk kleurtje zegg!!

 31. mooi lakje 😀
  x

 32. Elien zegt:

  de Apropos Apricot is idd mooier!!

 33. Mooi kleurtje! Ik twijfel nog over dit kleurtje bij mijn lichte huidskleur, maar ga ‘m nog wel halen denk ik!

 34. Prachtig kleurtje!

 35. RIOT zegt:

  Dat kleurtje heb ik toevallig vorige week gekocht!
  Hij bevalt mij ook prima.

  Ps: wat zijn jou swatches echt buitengewoon netjes, supermooi!

  X

 36. Mooie kleur! 🙂

 37. ik geef geloof ik toch ook de voorkeur aan makes me weak!

 38. Wat een leuk zomers kleurtje!

 39. Wauw, wat een prachtige kleur! Ga ik mezelf op trakteren binnenkort denk ik 😉

 40. Makes me weak ziet er eigenlijk beter uit dan Apropos Apricot 🙂 Leuk kleurtje

 41. Jessie zegt:

  heb hem ook, alleen bij mij lakt ie echt niet fijn, heel dik en stroperig. heel jammer want het is echt een super mooi kleurtje!

 42. Ik vind deze mooier dan die van Catrice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.