Nagellak

Swatch: Essence – Mellow Yellow

Het zal jullie vast en zeker niet ontgaan zijn dat geel de nagellak-kleur van dit moment is. Jullie hebben inmiddels al heel wat gele lakjes voorbij zien komen, maar dé gele nagellak van dit moment is natuurlijk Chanel Mimosa. Ik vind dit lakje geweldig, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ‘m nauwelijks draag. Mimosa dekt namelijk vrij slecht (heeft minstens drie laagjes nodig) en daarnaast ben ik er gewoon zuinig op, aangezien het een Limited Edition-lakje is. Ook draag ik ‘m weinig omdat ik een lakje heb gevonden die ik nóg mooier vind. Essence Mellow Yellow komt uit de Colour & Go-lijn en is mijn grote favoriet van dit moment. Ik heb ‘m nu en paar weken en het is nu al één van de meest gedragen lakjes uit mijn stash!

Essence Mellow Yellow is qua kleur behoorlijk anders dan Mimosa (zoals in dit artikel te zien was), maar dat maakt hem er niet minder mooi op. Wanneer ik dit lakje draag krijg ik zo veel complimenten! Het is gewoon een fijn kleurtje dat makkelijk te combineren is.

Natuurlijk is de kleur erg mooi, maar dit lakje lakt ook nog eens ontzettend fijn! Je hebt slechts twee laagjes nodig om ‘m mooi dekkend te krijgen, iets wat redelijk uitzonderlijk is voor een dergelijke kleur. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ‘m een beetje stroperig vind, maar ik heb ‘m verdund met een beetje nagellakverdunner en nu lakt hij gewoon prima. Droogtijd en houdbaarheid zijn ook dik in orde, dus dit is wat mij betreft een echte aanrader voor deze zomer!

Essence Mellow Yellow kost €1,29 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Florianne zegt:

  Oeh wauw die is mooi! Ik vind hem zelf eigenlijk mooier dan mimosa. Zelf heb ik bye bye birdy van catrice, ook mooi, maar mellow yellow lijkt me toch iets mooier. Dat is iets zachter geel.

 2. Klinkt super! Hier in de Kruidvat is ‘ie uitverkocht, wou ‘m ook wel eens proberen eigenlijk.

 3. Vind hem wel mooi 🙂

 4. Ik heb hem zelf ook gekocht een poosje terug en vind het een heerlijk zomers kleurtje…

 5. aniek zegt:

  ik heb hem ook maar hij is heel erg dik bij mij. dat heb ik vaak met essence lakjes!

 6. Ik vind het een erg leuk kleurtje!

 7. Ik vind dit wel een erg mooi lakje, geel is normaal niet zo mijn kleur.

 8. Ik heb hem ook!
  Vind het echt een fijn lakje ^-^

 9. Die is vast heel mooi met de nieuwe tutorial van cutepolish op youtube:
  http://www.youtube.com/user/cutepolish#p/u/0/MIzNTNZqZDU

  Lekker fris kleurtje voor de zomer verder!

 10. ik heb hem zelf ook 🙂 echt een mooie kleur
  x

 11. Echt een prachtig kleurtje! Ik vind lichtgele nagellak erg leuk. Er is een soortgelijk lakje van China Glaze onderweg 🙂

 12. Jessica zegt:

  Ik heb hem laatst ook gekocht! Echt mijn favo lakje van dit moment moet ik zeggen!

 13. Mooi kleurtje! Ik denk dat ik die binnenkort ga kopen :)! X

 14. echt een super cute en vrolijk lakje 😀

 15. Deze staat naast enkele andere lakjes van Essence op m’n verlanglijstje. 🙂

 16. Nee, ik ga niet voor geel. Geel vind ik ook geen mooie kleur.

 17. Deze heb ik ook! Vind het een super kleurtje en erg fijn lakken!

 18. Ik vind hem mooi maar bij mij lakt ie vreselijk! 🙁

 19. Mooi kleurtje! lekker zomers 🙂

 20. kay zegt:

  Ik heb nu een gele van de etos op…

 21. die is zo nice ;D

 22. Marion zegt:

  Ik heb bijna alle kleurtjes van Essence. Sommigen zijn iets te dik om lekker mee te werken. Nu lees ik nagellakverdunner…. waar kun je dat krijgen? Wist niet dat het bestond!

 23. Ik vind het een heel mooi lakje, en heb hem zelf ook al geprobeerd. Hij lakt inderdaad heel fijn!

 24. Loes zegt:

  Ik vind het altijd leuk als ik een artikel lees over het lakje wat ik op het moment op mijn nagels heb haha. Nu mellow yellow dus and I love it!

 25. Elien zegt:

  ik heb die van Catrice (:

 26. Heb hem een paar dagen geleden gekocht.

  Hij ziet er heel erg mooi uit!

 27. I like it! Hij ziet er lekker creamy uit 🙂

 28. Hele leuke kleur ! Op het eerste zicht een niet echt evidente kleur maar best wel draagbaar als het bij je huidskleur past. Ik zie bv heel graag nude kleuren maar als ik die draag heb ik net van die zombiehandjes 🙂 Felle kleuren gaan me beter af dus deze ga ik misschien ook eens proberen.

 29. Echt een mooie zacht gele kleur 🙂

 30. Ik heb hem ook en ik vind het een geweldige kleur! Vroeger zei ik altijd dat geel de enige kleur was die ik nooit op mijn nagels zou dragen en moet je nu zien 😛

 31. Ik heb deze al een paar keer in mijn hand gehad, maar ik koop hem steeds niet. Geen idee waarom nier, terwijl ik het zo mooi kleurtje vind.

 32. Lovely kleurtjee(L)

 33. Roos zegt:

  ik ben al een tijdje niet meer naar de Kruidvat geweest en heb inmiddels een behoorlijk verlanglijstje :p vooral nagelakjes… (A)

 34. Inderdaad een leuke, vrolijke kleur 🙂

 35. ik vind em vreselijk lakken, dus waar kun je nagellakverdunner kopen? want ik vind het kleurtje zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.