Nagellak

Swatch: Essence – Movin’ On

Eén van mijn favoriete nagellak-kleuren is het beste te omschrijven als ‘natte zand’-kleur. Vaak wordt het ook greige genoemd, maar het is in elk geval een hele classy kleur. Taupe is natuurlijk ook altijd goed, maar ik vind dit soort tinten altijd meer geschikt tijdens de zomer. Het is gewoon net iets frisser! Ik was altijd erg dol op Essie Playa Del Platinum, maar inmiddels heeft Essence ook een fijn vergelijkbaar kleurtje in hun Multi Dimension-lijn, genaamd Movin’ On.

Dit is precies zo’n kleurtje waar ik dol op ben! Een net hip lakje dat eigenlijk altijd goed is en overal bij past. Daarnaast lakt deze budget-versie erg fijn en hij is na 2 laagjes keurig gedekt. Ik had ‘m misschien beter kunnen vergelijken met Essie Playa Del Platinum (daar dacht ik pas later aan), maar ik heb ‘m ook eventjes naast Catrice Absolutely Chinchilly, één van mijn andere grote favorieten, geswatched:

Een flink verschil! Ik denk dat we kunnen concluderen dat Essence Movin’ On mijn ‘zomer’-greige is en Catrice Absolutely Chinchilly meer geschikt is voor de donkere wintermaanden. Voor elk seizoen een geschikt lakje dus!

Essence Movin’ On kost €1,79 en maakt deel uit van de Multi Dimension-lijn. Essence is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Wat een mooi lakje, net wat je zegt van de essence is meer voor de zomer 🙂

 2. Oo, die is wel heel mooi 😀

 3. Prachtige kleur! Ik hou van grijs.. Het past overal bij!
  Essence verrast me steeds met de leuke kleurtjes

 4. Evelien zegt:

  Wow, dit is mijn kleur 😉

 5. Een hele mooie kleur!! Staat op mijn deze-moet-ik-nog-gaan-halen-lijstje

 6. Dit is een bijzonder mooie groentint, love it!

 7. Mijn voorkeur gaat toch meer naar de Chinchilly lak, de andere is me NET iets te licht, word daar heel bleekjes van haha. En ben al zo witjes. 😉

 8. Ik vind ze allebei zo mooi!

 9. wel een mooi lakje maar niet echt mijn kleur >.<

 10. Supermooi! Me wants!

 11. Esther zegt:

  Hoi Charlotte,

  Wat een mooie kleur!
  Lijkt deze kleur op Stranger Tides van OPI?
  Hij lijkt namelijk ook een beetje groenig.

  Groetjes Esther

  1. Nee, die is veel groener! Movin’ On heeft nauwelijks groen in zich, veel meer beige/grijs 🙂

 12. mooi lakje! ik heb het lakje van catrice
  x

 13. Wat een mooie kleur! Best een zeldzaam kleurtje, vind ik.

 14. Wauw! Dat vind ik een hele mooie kleur!

 15. Isabelle zegt:

  Mooi Kleurtje 🙂
  ik denk dat ik van de week nog even langs gaan, want er is nu bij kruitvat een hele leuke actie op de nagellakken van essence en catrice!!

 16. Erg mooi kleurtje, heeft toch ook wel iets aparts!

 17. Laura zegt:

  Hele mooie kleur! En heb je altijd al van zulke mooie nagels gehad of komt dat echt door de behandeling met Trind? Ik heb namelijk hele slappe nagels en heb alles al geprobeerd om ze steviger te krijgen maar dit wil maar niet lukken. Misschien dat Trind kan helpen?

  1. Vroeger had ik altijd last van splijtende nagels, maar ik ben zo'n twee jaar geleden begonnen met Trind en sindsdien zijn ze helemaal gezond en sterk! Het werk niet voor iedereen, maar de meesten hebben er veel succes mee. Ik raad je aan om met de Nail Balsam en Nail Repair te beginnen, en vergeet ook niet je nagelriemen goed te verzorgen 🙂

   1. Laura zegt:

    Bedankt voor je reactie. Ik ga morgen meteen op pad 😉

 18. Leonie zegt:

  Mooooi! 😀 Damn it, moet ik weer afreizen naar een Kruidvat met nail art schap haha :’) Waarom swatch jij zo weinig nagellak die ik lelijk of veel te duur vind? 😀

 19. Dit vind ik wel een leuk kleurtje 😀

 20. Dit soort kleurtjes vind ik ook altijd erg mooi! 🙂

 21. Hele mooie kleur! 🙂

 22. niet helemaal mijn kleur, maar wel mooi 🙂 toch vind ik die van catrice net iets mooier denk ik..

 23. Mooi kleurtje! Lekker apart 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.