Nagellak

Swatch: Essence Nail Art Twins Glitter Topper – Edward

Naast de Special Nail Art Toppers heeft Essence ook de zogenaamde Nail Art Twins in de collectie. Deze Twins bestaan uit twee matchende lakjes die je kan combineren voor een bijzonder effect, vernoemd naar bekende duo’s. Zo is er een duo genaamd Romeo & Juliet, Chuck & Blair en Gabriella & Troy. Hoewel de lakjes eigenlijk bij elkaar horen kan je ze ook los kopen. Dat is mooi, aangezien ik niet van alle duo’s de basis-kleurtjes even mooi vind. Daarom nam ik uit het Bella & Edward-duo alleen Edward, een bijzondere Glitter Topper.

Edward bestaat uit allerlei bijzondere glittertjes. Deze topcoat bevat niet alleen de ‘standaard’ glitters, maar heeft ook vierkante exemplaren in zich zitten. De Glitter Toppers van de Nail Art Twins zijn overigens niet bedoeld om los te dragen, maar vooral om over een ander lakje aangebracht te worden:

Op deze foto’s heb ik Edward aangebracht over Essence Fall For Me, een lichtblauw crème-lakje. Dit is zo’n topcoat die het beste staat bij tinten waarvan de kleuren ook in de topcoat zitten. Zo zou Edward het bijvoorbeeld ook goed doen over mintgroen of zelfs donkergroen, maar het is niet een topcoat die ik zou combineren met een kleur als roze.

Ik vind niet alle speciale topcoats van Essence even geslaagd, maar Edward is een leuke afwisseling! Deze topcoats zijn ideaal om je nagellak na een paar dagen even op te peppen. Zo kan hij er weer eventjes tegenaan en raak je er minder snel op uitgekeken. Ik vind het in elk geval een uitkomst, aangezien je zo eindeloos kan variëren. Ik heb totaal niks met Twilight of Robert Pattinson, maar ik ben absoluut fan van Edward!

Essence Nail Art Twins Glitter Topper Edward kost €1,79. Deze lakjes zijn alleen te koop bij de Kruidvat-filialen met een extra Essence Nail Art-schap.

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Ik heb deze ook, maar eigenlijk vind ik hem alleen mooi op zwart en wit. Ik draag hem dus eigenlijk nooit 😛

 2. Erg mooie combinatie! Love it.

 3. Ik draag deze heel vaak, over zwart! Zo mooi! 😀

 4. Mooi, apart effect!

 5. Leuke topcoat.. Heb ze zelf ook maar gebruik ze eigenlijk haast nooit! Vanavond toch maar eens tevoorschijn halen! 😉

 6. wauw, deze is erg mooi!
  x

 7. Heel mooi met die grotere glitter ertussen.

 8. oehh mooie combinatie, super:D

 9. wauw wat mooi samen ! ik heb beide lakjes dus ik ga die maar eens samen opdoen !
  xxxx

 10. Leuke combinatie! Die lichtblauwe lak heb ik ook! Hij is erg lief, pastel blauwig!

 11. aniek zegt:

  niet echt mijn ding! 🙂

 12. <3 die twins lakjes 😀

 13. Ik heb Julia (ook zonder Romeo gekocht) de mijne is een beetje stroperig dus ik denk dat ik maar eens op zoek ga naar nagellakverdunner.

  xx Astrid

 14. Glitter nagellak is leuk, maar ik haat het om eraf te halen 😛

 15. wauw, love it!
  staat echt super mooi!
  x

 16. jaydee zegt:

  Op essence Verry Berry staat hij ook erg mooi!

  1. jaydee zegt:

   ook btw met een matte topcoat!;d

 17. Rebecca zegt:

  Ik heb net gister Romeo &Juliet gekocht, ik ben al helemaal fan!

 18. I own this glitter topper too 🙂 And you did nice combo!

 19. Leuke kleurencombi, al zal ik zelf niet zo gauw naar groen grijpen. Zelf heb ik een glittertopper die roze is, die ik combineer met zwart. 🙂

 20. Leuke combinatie!

 21. yasmiine zegt:

  ik vind die glitter topcoats ook altijd zo leuk! alleen het verwijderen van die glitters is echt een ramp! daarom draag ik ze nooit meer 🙁

 22. Deze heb ik ook, en ik vind hem echt zó leuk! Ik vind hem ook leuk om over een turquoise lakje aan te brengen.

 23. Heel erg mooie combi!
  Ik hou echt van de nail art twins dus ga zeker eens een kijkje nemen

 24. Super leuk lakje is dit !
  Het staat ook zeker leuk op een donker blauw kleurtje 😀
  xx

 25. Deze heb ik nog nooit gezien, ik vind hem wel leuk!

 26. mooi lakje, vind de combinatie met de basiskleur ook heel leuk 🙂

 27. Brenda zegt:

  Hoe verwijder jij deze lakjes? Het is bij mij altijd zo’n gedoe!!!

  1. Paula zegt:

   Foil methode: Je knipt een watje in stukjes en doet er wat remover op. Die plaats je dan op je nagel en dan wikkel je er aluminiumfolie omheen. En dan kun je het er na ongeveer 5 minuten afhalen en dan is alle glitternagellak als het goed is weg.

 28. Paula zegt:

  Heel mooi! Ik heb Troy, maar ik ga binnenkort Edward ook maar eens kopen! (Haha, deze zin klinkt best wel vaag)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.