Nagellak

Swatch: Essence – On Your Gracile Tiptoe (Ballerina Backstage)

Eerder liet ik jullie al Grand-plié In Black zien, één van de lakjes uit de tijdelijke Ballerina Backstage-collectie van Essence. Die bijzondere kleur was niet het enige opvallende lakje, want On Your Gracile Tiptoe, het koraal-kleurige lakje is ook één van de blikvangers uit deze collectie! Sinds deze zomer ben ik dol op dit soort kleuren, dus ik heb ‘m uiteraard meegenomen om aan jullie te kunnen laten zien.

On Your Gracile Tiptoe is een koraalroze cream-lakje. Op zich is het geen kleur die heel uniek is (Catrice heeft wel meer van dit soort tinten in de collectie), maar het is wel een lakje waar ik erg vrolijk van word!

Dit mooie lakje heeft één grote ‘maar’ en dat is de dekking. Ik vind ‘m namelijk behoorlijk slecht lakken! De substantie is wat aan de dunne kant en daardoor is de dekking ook niet optimaal. Je hebt minimaal drie laagjes nodig om hem enigszins egaal te krijgen en zelfs dan houd je hier en daar wat kale plekken over. Niet al te best dus! Het is dus een mooi lakje om te zien, maar daar blijft het dan ook bij.

Essence On Your Gracile Tiptoe kost €1,79 en maakt deel uit van de tijdelijke Ballerina Backstage-collectie.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Wauw, super kleurtje!

 2. ik vind hem heel mooi, ik heb hem zelf ook in mn stash 🙂

 3. hm… jammer van de dekking. De kleur is wel erg mooi;D

 4. Jammer van de dekking, maar ik vind het wel een erg leuk kleurtje!

 5. Wauw, prachtige kleur! Wel jammer van de dekking…
  x

 6. Mooi kleurtje, jammer inderdaad van de dekking

 7. Ik vind het wel een mooie kleur, maar niet ontzettend speciaal. Wilde heel graag grand plié in black kopen, maar bij ons was álles al weg.. 🙁

 8. Erg mooi, fris lakje.
  Ik hou ervan!

 9. Mooie kleur maar spijtig van de slechte dekking. Voor mij is 2 laagjes wel het maximum

 10. <3 dat lakje 😀 lekker zomers!

 11. Wel een mooi kleurtje!

 12. ja, heb al een paar keer gezien dat de dekking te wensen overlaat… jammer! er zijn genoeg betere koraal lakjes denk ik

 13. Het is wel een mooi kleurtje, maar zoals je ook in het artikel vermeldt, er zijn wel meerder budgetmerken die een gelijkaardig kleurtje in hun (vaste) collectie hebben. Ik liet dit lakje staan en nam enkel Grand-Plié in Black mee 🙂

 14. Die doet me denken aan I Scream Peach van Catrice 🙂

 15. Ik heb hem ook en ik vind hem geweldig! Een absolute favoriet!

 16. Geweldig lakje! Ik heb hem thuis ook en ik moet zeggen heb deze al vaak gedragen! Geeft je toch nog een beetje het gevoel van de zomer!

 17. Ik vind het echt een super vrolijk kleurtje! Jammer alleen van de dekking.

 18. De kleur is mooi, maar zo jammer van de dekking. Dat weerhoud me ervan om het te kopen.

 19. Leuk kleurtje, maar inderdaad niet heel speciaal!

 20. leuk kleurtje, heb de collectie hier nog niet zien liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.