Budget Nagellak

Swatch: Essence – Play With My Mint (The Gel Polish)

Zoals elk halfjaar zit ik weer uit te kijken naar de update van het vaste assortiment van Essence, want ik ben razend benieuwd naar de nieuwe (nagel)producten. Door die halfjaarlijkse updates ben ik vaak geneigd om het ‘oude’ assortiment te vergeten, terwijl daar ook hele mooie producten tussen zitten! Een tijdje geleden werd bij mij een gigantisch pakket bezorgd. Vol met Essence nagellakken! OMG! Ik heb niet genoeg handen of tijd om ze allemaal tegelijk te testen, maar ik wil jullie uiteraard wel een paar extra bijzondere lakken laten zien. Kijk mee voor de vrolijke kleur Essence Play With My Mint!

Essence Play with my mint - 1 van 4

Essence Play with my mint - 2 van 4

Oooh, wat is deze mooi! Dit is echt zo’n kleur die ik perfect vind voor de zomer. In het najaar draag ik niet vaak zulke tinten, maar het geeft me direct een vakantiegevoel. Altijd goed natuurlijk! Ik vind hem trouwens wel behoorlijk fel, ondanks de verwijzing naar ‘mint’ in de naam. Ik zou hem eerder lichtturkoois noemen, of een beetje zeegroen. Maar mint? Nee, dat is deze zeker niet.

Essence Play with my mint - 3 van 4

Een tijdje geleden was ik niet heel positief over de Essence The Gel Nail Polish lakjes, omdat ik de houdbaarheid wat matig vond. Ik vertelde toen wel dat ik de bijbehorende base- en topcoat niet had geprobeerd en dat dat wellicht van invloed was. Nou, dat was het zeker! Want ik heb in de tussentijd nog een paar andere Essence The Gel Nail Polish lakjes uitgeprobeerd mét de bijbehorende base- en topcoat en dat maakte een gigantisch verschil. De lakken bleven met gemak een dag of 4-5 zitten, terwijl mijn nagels momenteel vrij zwak zijn en nagellak slecht blijft zitten. Niet slecht!

Qua substantie is hij ook prima, na twee laagjes perfect dekkend. Echter vind ik deze lakken niet bijzonder makkelijk lakken, daar is het kwastje te stug voor. Maar voor €1,69 is hij zeker niet slecht. Vergeet de Essence The Gel Base- en Top Coat niet!

Essence Play With My Mint – €1,69 (8 ml)
Kruidvat

 

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

14 Comments

 • Reply
  Bertine
  4 augustus 2015 at 20:36

  wauw wat een prachtige kleur!! bij mij blijft het makkelijk een week zitten met die base en topcoat! perfecte lakjes:)

 • Reply
  Nicky
  4 augustus 2015 at 21:02

  Geweldige kleur he! Deze heb ik ook en ben er dol op, nu wil ik meer van deze kleurtjes 🙂

 • Reply
  Dionne
  4 augustus 2015 at 22:08

  Wat een ontzettend tof kleurtje!

 • Reply
  Beautyjuf
  4 augustus 2015 at 22:15

  Misschien moet ik de base- en topcoat ook maar eens gaan kopen, want ik ben ook niet zo te spreken over de kwaliteit van de nagellakjes. Na één dag begint de nagellak al te chippen. Ik vind de kleur erg mooi! Al past de naam er inderdaad wat minder goed bij. Het is een heerlijke frisse kleur voor in de zomer.

 • Reply
  Sandra
  4 augustus 2015 at 22:47

  Oooh wat een heerlijke kleur groen

 • Reply
  Edith Sofia
  4 augustus 2015 at 22:50

  Wauw heel mooi kleurtje!

 • Reply
  Samantha
  5 augustus 2015 at 00:03

  Wat een prachtige kleur! Echt super mooi voor in de zomer. Ik zag vandaag ook al op een ander blog een heel mooi Essence lakje voorbij komen. Ik moet denk ik toch maar eens naar Kruidvat rennen binnenkort… 🙂

 • Reply
  chucky1012
  5 augustus 2015 at 08:12

  Mooie en zeer opvallende kleur 😉

 • Reply
  beautifulday4makeup
  5 augustus 2015 at 08:52

  Ik vind dit een erg leuke en vrolijke kleur

 • Reply
  Sylvia Rianne
  5 augustus 2015 at 11:53

  Wauw, wat een mooie kleur!

 • Reply
  Mariëlle
  5 augustus 2015 at 12:49

  Ik vind dit echt een prachtige kleur en het klinkt ook goed!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMUA
  5 augustus 2015 at 13:04

  Prachtig kleurtje en dat voor zo een lage prijs!

  XO

 • Reply
  Nicole
  5 augustus 2015 at 20:16

  Echt een super leuk zomers kleurtje!

 • Reply
  alena
  6 augustus 2015 at 23:09

  Het is idd mooie zomer kleur! Na lezen van jouw review vandaag gekocht.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.