Nagellak

Swatch: Essence – Purple Diamond

Essence - Pure Diamond
Essence – Purple Diamond

Dit is ook zo’n lakje dat ik op goed geluk meenam. Hij zag er wel leuk uit in het flesje, maar ik had geen idee hoe leuk hij op mijn nagels zou zijn! Dit is namelijk een soort foil-lakje. Mensen die de Orly Foil FX-lakjes kennen (zoals Shine) snappen welke finish ik bedoel. Hij heeft heel veel super-compacte glitter waardoor je een heel mooi metallic effect krijgt, alsof je een laagje folie over je nagels hebt zitten. Deze is nèt weer een beetje anders dan de andere foil-lakjes, want hij bevat een combinatie van zilver en paars. Op de foto heb ik één (!!) laagje aangebracht en hij is perfect dekkend. Ideaal toch? Oh, en had ik al gezegd dat hij maar €1,59 kost?

De foto doet ‘m helaas niet volledig tot zijn recht komen, maar ik kan je zeggen dat hij in het echt heel gaaf is!

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Laura zegt:

  van welke essence lijn is dit lakje?

  1. Multi Dimension 😀

 2. hej mooi! is ie van de multi dimension lijn?

  xx

 3. Laura zegt:

  ik ga kijken, want ik ben verliefd….

 4. Sneeuwwitje zegt:

  Even off topic 😛 maar wilde het eventjes heel graag weten..

  Kun jij de geruchten bevestigen dat Transdesign weer flat rate verzend, 9 lakjes voor 18 dollar?

  1. Ik ga het voor je uitzoeken! Zou fantastisch zijn als dat zo is!

   1. Sneeuwwitje zegt:

    Ja, ik las er iets over op het fok-forum. Daar waren er al een paar die een bestelling hadden geplaatst en wachtten op een invoice. Je zou dus, net als eerst, in de commentbox moeten aangeven dat je de flat rate box wilt gebruiken.

    Als het echt waar blijkt te zijn, ga ik snel bestellen 😛 voor alles is uitverkocht!

    1. Ik heb ze gemaild, dus ik hoop dat ik wat hoor! Misschien gaat ze het wel soortvan "underground" doen ofzo, ik heb geen idee. Ze zullen eigenlijk ook wel moeten, want ze zullen dankzij de nieuwe regeling wel veel klanten verloren zijn. Zodra ik meer weet laat ik het jullie weten!

 5. Laura zegt:

  waaaaaaaaaaaaaaaaat???? is dat zo?!

 6. Sneeuwwitje zegt:

  Ja, dan verwacht ik wel een artikeltje natuurlijk 😉

  Ga mn lijstje vast maken, zodat die klaar is wanneer jij het verlossende antwoord gaat geven.. haha! Thanks alvast!

  1. Wees maar snel, want ik heb een reactie terug!!!! BESTELLEN MAAR!!! 😀 (vergeet niet bij het uitchecken "Use Small Flat Rate box" in te vullen en wacht met betalen totdat zij jou een invoice sturen!

   1. Sneeuwwitje zegt:

    Oke! Weet jij wat precies het punt is dat je niet verder moet met betalen..? Ben bang dat ik toch per ongeluk gelijk betaal..

    1. Ik heb ergens een handleiding staan die uitlegt hoe je bij TD moet bestellen. Daar staat het als het goed is in! Je kan 'm vinden als je op m'n site zoekt op Transdesign 🙂 Je betaalt trouwens pas als je echt bij PayPal bent ingelogd en 'm daar hebt bevestigd, dus wees niet bang 😉

 7. sanne zegt:

  mooi hoor, mij staan zulke lakjes alleen nooit :p

 8. wau echt een prachtkleur ! 🙂

 9. Kelly zegt:

  Mooi lakje, maar heet die toevallig niet 'Purple' diamond ipv pure diamond ? 🙂 i kheb dezelfde gisteren gekocht.

  1. Hihihi! Wat stom van mij zeg! Ik heb net even op het flesje gekeken, en je hebt helemaal gelijk! Bedankt voor de tip 😀

 10. klopt ik heb hem zelf ook hij is echt geweldig!!!!

 11. Jessica zegt:

  Ik heb deze ook sinds Kerstmis;
  en ik ben dol op deze kleur. Eerst vond ik het wat te fel.
  Maar nu… echt een super speciaal lakje.
  En hij blijft echt wel lang zitten op mijn nagels.
  Tipwear is amper zichtbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.