Nagellak

Swatch: Essence – Speed Of Light Blue (You Rock!)

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er weer een nieuwe Essence LE-collectie in de schappen ligt! Voor Beautyscene reviewde ik eerder al enkele producten uit de You Rock!-collectie, maar de nagellakjes heb ik jullie nog niet laten zien. Meestal vind ik de lakjes uit de Essence-collecties niet zo spannend, maar deze keer zitten er wel een paar hele mooie kleurtjes tussen. Vandaag is het tijd voor mijn favoriet, Speed Of Light Blue!

Ik ben dol op lichtblauwe nagellak en het is dan ook รฉรฉn van mijn favoriete kleuren om te dragen. Speed Of Light Blue is een geweldige blauwe kleur met hele fijne lichtblauwe shimmer (is alleen zichtbaar in fel zonlicht). Wisten jullie trouwens dat Speed Of Light Blue een bijna-dupe is voor Chanel Riva? Ik heb deze lak zelf niet (helaas!), maar mijn Beautyscene-collega Wendy heeft ze vergeleken en kwam tot de conclusie dat ze wel erg dicht bij elkaar in de buurt kwamen.

De dekking van dit lakje is verbazingwekkend goed, want ik had slechts twee laagjes nodig! Dat is zeldzaam voor pastel-kleurige lakjes, dus petje af voor Essence. Bovendien droogt deze lak erg snel, dus dat is zeker een extra pluspunt.

De komende week kunnen jullie swatches van een aantal van de andere lakjes uit de You Rock!-collectie verwachten, dus houd Pinky Polish in de gaten!

Essence Speed Of Light Blue kost โ‚ฌ1,49 en maakt deel uit van de tijdelijke You Rock!-collectie. Essence is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Mooi lakje ook fijn dat die goed dekt

 2. Lief kleurtje.. helaas clashed blauw altijd zo op mn huidskleur :X

 3. beautyfuel zegt:

  Lekker hip, vrolijk en fel :D!

 4. Divaofgeneva88 zegt:

  Erg lief kleurtje vind ik dit! Ik vind het één van mijn favorieten van Essence!

 5. Ik heb hem ook, mooi kleurtje is het ๐Ÿ˜€

 6. Jaaaa, hij is zo tof ๐Ÿ˜€ Is ook absoluut mijn favoriet ๐Ÿ™‚

 7. Mooi kleurtje, ik vind hem wel veel lijken op am I blue or green.
  En die heb ik al dus zie ik geen reden om deze ook nog te kopen haha ๐Ÿ™‚

 8. Erg mooie kleur ๐Ÿ˜€

 9. BudgetBeautyNL zegt:

  Pretty!!! (: Echt een heel lief kleurtje!

 10. love itt !!! Zo'n leuk leuk kleurtje..

  xxx

 11. Deze vind ik echt heel mooi!

 12. Hij lijkt op Am I blue or green? van Catrice! Ik vind het echt een leuk kleurtje! Echt een eyecatcher.

 13. Prachtig kleurtje!

 14. Mooi kleurtje!

 15. Erg mooie kleur!

 16. Heel mooi kleurtje! Lekker fris voor de zomer!

 17. Myrthe zegt:

  ik heb dat lakje zelf ook ben er erg tevreden mee ๐Ÿ™‚ een fris zomers kleurtje!

 18. Imran zegt:

  deze heb ik nu op mn nagels zitten! echt een heel mooi kleurtje!

 19. Wat een mooie kleur!
  Ik begin blauw ook steeds leuker te vinden, als ik m tegen kom neem ik m mee

 20. <3 dat lakje ๐Ÿ˜€ echt mijn favoriet van deze LE

 21. Evelien zegt:

  Mooie kleur! Hij lijkt heel erg op Color Club Take me to your Chateau, vind ik ๐Ÿ™‚

 22. wauuuw! haha jammer dat hij al uitverkocht is ๐Ÿ™

 23. Schattig kleurtje! Ik zou er vreemd genoeg nooit naar grijpen, maar het is echt een lief kleurtje ๐Ÿ™‚

 24. Die ga ik vrijdag kopen!

 25. Ik heb hem ook en hij is inderdaad supermooi :D!

 26. Eline zegt:

  Wat toevallig, ik heb deze kleur net vanmiddag op mijn nagels gedaan! Hij is prachtig!

 27. Wies zegt:

  Ik heb hem ook en ben er ook erg tevreden over:)

 28. beautyandso zegt:

  Ik heb dit supermooie lakje ook! Ik vind het een supermooi kleurtje en het dekt fijn!

 29. Vet kleurtje! ๐Ÿ˜€

 30. Marjolijn zegt:

  Heel erg leuke nagelijk, ik heb hem ook laatst gekocht en verbaasd over de kwaliteit, goed dekkend en snel drogend, veel beter dan de color and go lakjes die naar mijn idee een stuk dikker zijn.. ๐Ÿ™‚

  1. Marjolijn zegt:

   nagelak ๐Ÿ™‚ haha

 31. soldoutforever zegt:

  lekker zomerskleurtje, erg leuk ๐Ÿ™‚

 32. Louise zegt:

  Zie ik hier nou een VIERKANT flesje van Essence? (: Mooi kleurtje!

 33. watevahdude zegt:

  Ik vind dit zo'n leuk kleurtje!!

 34. Mooie blauwe kleur ๐Ÿ™‚

 35. Amal zegt:

  Mooi kleurtje en leuk ook dat je meer van die collectie gaat reviewen. Was er ak benieuwd naar!

 36. Ooh die os echt heel mooi! Mooie nagels heb je oom!

 37. heel mooi kleurtje :D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.