Nagellak

Swatch: Essence – Where’s The Party

Ik vind duochrome-nagellakken altijd erg fascinerend, maar opvallend genoeg heb ik er maar weinig in mijn stash. In het vernieuwde assortiment van Essence dook toevallig een duochrome-lakje op, dus die ging uiteraard met mij mee naar huis!

Het is behoorlijk lastig om dit soort lakken goed op de foto te krijgen, maar met deze twee foto’s zouden jullie een goed beeld moeten krijgen van Where’s The Party. Over het algemeen lijkt de lak vrij paars (zoals op de eerste foto te zien is), maar uit andere hoeken lijkt hij juist weer meer groen! In het flesje is ook nog wat blauw te bespeuren, maar daar is op de nagel zelf niets meer van te zien.

Niet alleen Catrice heeft de nagellakken de afgelopen jaren flink verbeterd, maar ook Essence verdient wat extra aandacht! Dit lakje had twee laagjes nodig om volledig te dekken en door de fijne substantie lakte Where’s The Party erg makkelijk. Ik vind het echt geweldig dat ze zulke unieke kleuren aan het assortiment hebben toegevoegd en ik kan niet wachten om jullie een paar van de andere kleuren te laten zien, want ook die zijn zeker de moeite waard!

Essence Where’s The Party kost €1,29 en maakt deel uit van het vernieuwde assortiment. Essence is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Ik heb deze niet gekocht omdat ik hem erg vond lijken op Gosh Purple Heart die ik al heb. Maar ik vind het een coole kleur!

 2. Ik had deze gekocht! Vind hem erg mooi 🙂

 3. Ik heb zo een soort lakje van Catrice gekocht van het nieuwe assortiment, ik ga hem zometeen op doen ben benieuwd of hij hetzelfde effect geeft als deze 😉

  1. Ze zijn vergelijkbaar, maar net iets anders. Ik heb 'm ook en binnenkort komt die ook online 🙂

 4. wat leuk, ik heb vandaag er ook een artikel over.
  Over deze en de lak van catrice, die lijken erg op elkaar… erg leuk om dan naast elkaar te zien

 5. Hij is echt prachtig gewoon 🙂

 6. Ik heb hem ook! Maar vind hem eigenlijk op mijn nagels echt foeilelijk door dat groene haha!

 7. echt mooi 😀

 8. Mooi zeg! ik ga even kijken in de Kruidvat 🙂

 9. Apart kleurtje maar toch mooi!

 10. Ik heb hem ook, maar gek genoeg vond ik hem eerst zelf niet super, toch maar weer eens op doen! 🙂

 11. Erg mooi kleurtje!

 12. Ik heb deze nu ook op, vind het een erg mooi kleurtje!

  x

 13. Ik vind het een hele mooi kleur, alleen dat groene staat me een beetje tegen. Had het een beetje een ander kleurtje moeten zijn 🙂

 14. Karen zegt:

  Wat een bijzonder kleurtje! Denk dat ik hem gewoon een keer ga proberen (:
  Bedankt trouwens voor al je duidelijke swatchfoto's

 15. perryfectionn zegt:

  Wauw erg mooie kleur!!

 16. Ik heb 'iron mermaiden' van Catrice gekocht, die heeft ook ongeveer hetzelfde effect.

 17. Ik vind de kleuren niet zo tof, maar het effect is wel leuk!

 18. Erg leuk, de kleuren vind ik iets minder, iets te voor mij, maar het effect is wel leuk.

 19. Lovethatmakeup zegt:

  Geweldig kleurtje 🙂

 20. Ik vind het een mooi kleurtje 😀

 21. Je foto's doen het niet bij mij 🙁

 22. Zoals ik al in een ander artikel heb aangegeven is er een storing bij Photobucket, daar kan ik niets aan doen. Ik hoop dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.

 23. Lisanne zegt:

  ik vindt deze echt zo vet!!
  ik heb deze nu voor de 2e keer, hij ging bij mij namelijk snel op haha
  echt een super lakje vind ik !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.