Nagellak

Swatch: Essie – Lovie Dovie

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat sinds kort Essie verkrijgbaar is in de Nederlandse drogisterijen. In veel filialen van Etos en DA zijn sinds kort Essie-schappen te vinden met een selectie van het assortiment dat speciaal in een drogisterij-versie is uitgebracht. Een tijdje geleden liet ik jullie al Tart Deco zien, een van mijn favoriete lakjes op dit moment. Toen ik die kocht nam ik ook een roze lakje mee, namelijk Lovie Dovie. Weer zo’n leuke naam!

Essie Lovie Dovie is een koele medium roze nagellak met crème finish. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben altijd maar op zoek naar de ultieme roze nagellak. Voor het mooie is deze tint iets te koel op mijn huidskleur en ik vind ‘m daarom niet echt heel mooi staan. Mijn zoektocht gaat nog steeds verder! Eindelijk ben ik op zoek naar iets in de sfeer van Chanel Mistral of Catrice Miss Piggy Reloaded, maar dan een nagellak die niet Limited Edition of discontinued is. Tips zijn van harte welkom!

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de Essie-lakjes! Tart Deco bleef met gemak een week keurig op mijn nagels zitten en ook Lovie Dovie houdt het perfect uit op m’n nagels. Wat me opvalt aan Essie is dat de lakjes nauwelijks chippen, maar dat je slechts wat tipwear aan de rand van de nagels krijgt na het lange dragen. Top dus! Ook de dekking is keurig, want na twee laagjes is Lovie Dovie perfect dekkend.

Ik was toen ik Lovie Dovie op mijn nagels had gedaan in een vrolijke bui en besloot wat fimo-stukjes op mijn nagels te plakken (zie dit artikel voor een link naar de verkoper). Het zag er een beetje apart uit, maar vrolijk was het zeker. Op Instagram plaatste ik deze foto:

Ik het artikel over Tart Deco klaagde ik overigens dat het Essie-schap bij Etos een beetje tegenviel, maar ik heb begrepen dat het kartonnen schap dat er nu staat slechts tijdelijk is. Dat schap zal vervangen worden en plaats maken voor een uitgebreid schap waar we ook de Essie nagelverzorging en Limited Edition-collecties zullen vinden!

Essie Lovie Dovie kost €9,99 en maakt deel uit van het vaste assortiment. Essie is verkrijgbaar bij Etos (zie hier een lijst met filialen) en DA.

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram

Dit vind je misschien ook leuk...

58 reacties

 1. Oh wat een mooie kleur ;D Oh en wat leuk dat het schap van Essie wordt uitgebreid, ik vond het inderdaad ook tegenvallen.

 2. Wat een heerlijk barbie roze kleurtje!
  En fijn nieuws dat het schap word uitgebreid, ik vond het ook al zo .. kartonnig enzo. 😛

 3. Ahw wat een super lief kleurtje! Hou van Essie!

 4. Jana zegt:

  Leuk kleurtje maar persoonlijk vind ik hem inderdaad ook wel vrij koeltjes..
  Bij ons (in Belgie) hebben alle filialen van Kruidvat sinds kort een Essieschap.
  Is dat in Nederland dan niet zo?

  1. Nee, bij ons is het niet bij Kruidvat te koop!

   1. Jana zegt:

    Ik ben in ieder geval blij dat Essie nu makkelijk te verkrijgen is!
    Mijn Essiecollectie zal nu wel snel groot worden 🙂

 5. Mooi kleurtje! Ik ga straks een witte Essie swatchen… ben benieuwd!

 6. Super mooie kleurtje!

 7. Ziet er super leuk uit. Blijven die fimo stukjes nog lang zitten?

  1. Ja hoor! Als je ze op natte nagellak aanbrengt en er daarna een paar lagen topcoat over aanbrengt blijven ze echt een paar dagen perfect zitten.

 8. Joyce zegt:

  Wauw wat een mooie kleur!!

 9. Rian zegt:

  Wauw mooi kleurtje <3
  zou je ook een foto kunnen maken van je hele hand? dan zie je het eindresultaat misschien beter denk ik…

  en je website is super mooi geworden

  1. Nee, maakt weinig uit denk ik. Ik maak de foto’s op deze manier omdat zo de nagellak het beste tot zijn recht komt! Bedankt trouwens 😀

 10. Mooie kleur! Lekker zomers 🙂

 11. Erg mooie kleur! Lekker zomers 🙂

 12. Wat een schattig kleurtje is dat zeg!:D

 13. Echt een leuk kleurtje!

 14. wauw wat een gave kleur

 15. Leuk kleurtje 😀 x

 16. Ik hóu van dit lakje, heb ‘m nu ook op!

 17. Mooi lakje en die stukjes erop maakt het ook echt leuk! 🙂

 18. Super schattig kleurtje! En mooi nailart. 🙂

 19. echt een lief kleurtje!

 20. Mooi kleurtje, schattig!

 21. Daphne zegt:

  Het klopt inderdaad dat de kleine displays maar tijdelijk zijn. Afgelopen donderdag zag ik ze bij de Etos het kleine schap vervangen door een groter schap met de nieuwe limited edition lakjes “bikini so teeny”. Echt super leuk! Ik ben fan geworden =)

 22. Mooie kleur 🙂 ik ben gek op essie lakjes!

 23. mooi kleurtje! lekker roze, alleen hou ik niet zo van roze

 24. Wat een prachtige, perfecte kleur roze!

 25. Wat een mooie kleur roze! Essie heeft altijd kleurtjes die dé perfecte kleur zijn.

 26. Ik draag dit lakje nu ook. erg mooi kleurtje.

 27. Een perfecte roze kleur is dit, wauw!

 28. Mooi! Ik zat vanmiddag nog te kwijlen bij het Essie schap, maar ik vind ze toch nog vrij prijzig. Ga binnenkort eens rondneuzen op Marktplaats 🙂

 29. Leuke kleur, heel zomers !

 30. Daisy zegt:

  Ik weet niet of je opzoek bent naar de roze kleur van essie: Cherry Blossom Pink

  1. Daisy zegt:

   dat is ook een mooie roze kleur.

 31. Wat een leuk kleurtje zeg 🙂

 32. Mooi kleurtje! Ook erg leuk zo met die fimo.

 33. Roze&cupcakes zijn natuurlijk altijd een geweldige combi! Ik vind ’t er helemaal niet raar uitzien, juist erg gezellig!

 34. Superleuk kleurtje!

 35. Leuk kleurtje! Zien er hele goede lakjes uit! Heb je Boudoir rose (204) van L’Oréal Color Riche al geprobeerd? Dat lijkt wel wat op dat Chanel lakje. Ik heb het gezien op de site van Petra van Sprinkles on a Cupcake: http://www.sprinklesonacupcake.com/2012/03/purple-and-pink-with-loreal.html en toen je om tips vroeg was dit het eerste dat bij me opkwam. Ik hoop dat het jou helpt!

 36. wauw echt een prachtig kleurtje!

 37. wat een lief kleurtje zegg!!

 38. Hele mooie kleur 🙂

 39. Heerlijke kleur! En wat grappig die fimo-stukjes op je nagel 🙂

 40. Prachtig kleurtje! Ik heb hem zelf net aangeschaft en ben er super blij mee!

 41. Tara zegt:

  Mooie kleur!!! Ga je nog je favorieten van Mei filmen?

 42. Wauwww, dit blijft zo’n mooi lakje he <3____<3
  Superleuke nail art trouwens!

  Ik heb je getagd op mijn blog http://www.xsandrajessica.wordpress.com (:

  xoxo

 43. Jolien zegt:

  Misschien een tip:

  Essie : Spaghetti Strap
  Collection: Summer 06 Collection

 44. Ik vind dit zo’n leuk kleurtje roze!

 45. kathleen zegt:

  Voor mij is het ultieme roze toch vegas pink van mavala! 😀

  x

 46. Wat een mooi lakje! Mijn favoriete roze kleur is South Beach Pink van Mavala, erg mooi met bv. flakies erover!

 47. Ik vind het wel een mooi kleurtje alleen hou ik niet zo van roze kleuren. Je hebt trouwens echt mooie nagels joh, jaloers!

 48. Heel mooi lakje!

 49. Je hebt echt nagels om jaloers op te zijn, ik wil ook nagellak swatches doen, maar m’n nagels zijn daar veelste lelijk voor. Je had het over het perfecte roze lakje: ik heb hem gevonden! Ik vind de kleur prachtig, hij staat alleen niet zo mooi op mijn huidskleur omdat mijn huid van zichtzelf al vrij roze is. Ik heb het over een lakje van L’Oréal: Boudoir Rosé. Het is echt een super mooie oud roze kleur. Ik vind hem niet heel fijn lakken, maar hij denkt goed en het is gewoon een super kleur! Beetje boven mijn budget, ik wil nooit zo veel uitgeven aan een nagellak maar zeker de moeite waard voor jou om te swatchen. Kun je dat alsjeblieft een keer doen?

 50. Tessa zegt:

  dit is volgens mij precies de kleur waar ik naar op zoek ben! lijkt hij veel op sweets for my sweets van catrice?
  bourjois heeft een kleur waar jij ongeveer naar opzoek bent namelijk van de 10 days lakjes nummer 14!
  ik hoop dat het de kleur is waar je naar opzoek bent.
  en bij de da hebben ze trouwens bij de meeste filialen al grote schappen!

 51. Ellen zegt:

  Wat Marlie hierboven zegt: Boudoir Rose van L’Oreal Vernis. Alleen vind ik die lakjes van l’Oreal Vernis wel zeer prettig lakken 🙂

 52. O ik vind dit jij een hele gave kleur! Mooie foto’s heb je er ook van gemaakt 🙂

 53. Die heb ik vandaag gekocht en op m’n nagels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.