Nagellak

Swatch: Essie – In Stitches

Er is nu geen ontkennen meer aan: het is echt herfst. Ach, ik houd er wel van! Zolang het niet regent in elk geval… Bovendien ben ik dol op van die echte herfstkleuren, dat draag ik het liefste. Daar hoort natuurlijk ook een bijpassende nagellak bij en ik heb vandaag een perfect kleurtje om aan jullie te zien. Essie In Stitches mag niet in jouw stash ontbreken in dit seizoen!

Essie In Stitches1

Essie In Stitches2

In Stitches heb ik al een tijdje in mijn collectie, maar het kwam er nooit eerder van om hem hier te laten zien. Het is een diepe oudroze tint die tussen donkerroze, terracotta en rood inzit. Daarnaast heeft hij een ietwat grauwe ondertoon die hem perfect voor dit seizoen maakt. Ik ben heel kieskeurig als het om zulke tinten oudroze gaat (ze kunnen soms wat ouwelijk lijken), maar dit is toch echt een hele mooie. Hij is mooi om zo op zichzelf te dragen, maar ook fantastisch met een laagje gouden glitters.

Essie In Stitches3

Als mensen mij vragen welke nagellak ik echt aanraad, geef ik vaak Essie als tip. De kleuren zijn niet spectaculair, maar niet iedereen is altijd op zoek naar opvallende glitters, dus dat geeft niet. Essie is juist zo fijn omdat de houdbaarheid van de lakken echt heel goed is! Ze houden het bij mij met gemak een dag of 5-6 uit en ze slijten heel gelijkmatig zonder echt te chippen. Met In Stitches heb ik een vergelijkbare ervaring, dus dat is fijn. Daarnaast lakt hij soepel en is hij na twee laagjes keurig dekkend. Ik denk dat dit voor veel dames een fijne draagbare kleur voor het najaar is, dus neem zeker even een kijkje als je een display van Essie tegenkomt!

Verkrijgbaarheid
Essie In Stitches kost €9,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Etos en DA.

Meer swatches van Essie zien? Klik hier voor alle artikelen die over Essie zijn verschenen op Pinky Polish.

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Suzanne zegt:

  Wauw, wat een mooie kleur! Ik hou echt van dat soort kleuren, dit soort kleuren draag ik vaak als ik een wat neutralere kleur op mijn nagels wil. Voor de rest draag ik bijna altijd hele donkere kleuren, donkerrood of heel donkerpaars, wat bijna naar zwart neigt, en dat is niet altijd even gepast! Ik ga zeker eens naar deze kleur kijken.

  Ik vind dat je erg mooie foto’s maakt, je nagels zijn ten eerste perfect gelakt, mooi verzorgde nagelriemen (dat kan ik van de mijne niet zeggen…) en daarbij zijn de foto’s ook echt van zeer goede kwaliteit! 🙂

  1. Dank je! Ik probeer ze er altijd zo mooi mogelijk uit te laten zien 😀

 2. Wat een bijzondere kleur rood! Mooie swatches ook!

 3. Wat een prachtige kleur! Ik vind Essie ook zo fijn!

 4. Wat een prachtig lakje. Eens een keer wat anders dan een standaard kleurtje.

 5. Yolanda zegt:

  Mooie kleur !
  Ik heb juist helemaal geen goede ervaringen met Essie. Ik heb drie kleuren en ondanks base en topcoat chippen ze mega snel. Jammer genoeg

  1. Oh wat jammer! Ja, zulke ervaringen kunnen echt per persoon verschillen…. Helaas 🙁

 6. Wat een bijzondere kleur! Eentje die eigenlijk niet mag ontbreken in een stash in deze periode (herfst) 😉 Essie vind ik trouwens een heel fijn merk! Ik heb er maar een aantal lakjes van, maar de kwaliteit is top!

 7. Ziet er erg mooi uit! Het is wel echt zo’n kleurtje dat je niet zo vaak tegenkomt, maar daarom vind ik het juist wel een leuk lakje:)

 8. Leuk kleurtje zeg! Hij glimt zo mooi! Zo’n kleurtje ben ik nog niet vaak tegengekomen, hij is zo mooi 🙂 x

 9. Wat een prachtige kleur! <3

 10. Een bijzondere kleur die je niet zo vaak tegenkomt, daar hou ik van! Dit is zeker een kleurtje wat ik graag wil hebben, dus wie weet gaat hij op het Sinterklaaslijstje :).

 11. enorm mooie en bijzondere kleur!

 12. Wat een mooi lakje!

 13. Wat een prachtig lakje!

 14. Wauw wat een prachtige lak.

 15. Wauw, mooie kleur!

 16. Wat een prachtige kleur nagellak 😉
  Jouw nagels zijn mooi gelakt.

 17. Ik vind het echt een heel erg mooi kleurtje!

 18. Bianca zegt:

  Ben het helemaal met je eens over de kwaliteit van Essie

 19. Wat een enorm mooie kleur is dit! Ook echt leuk voor de herfst inderdaad.
  xxx

 20. De kleur is echt apart, maar bijzonder mooi 🙂

 21. die is pretty 😀

 22. Wat een mooie kleur, erg uniek!

 23. Wat een schitterende kleur!

 24. Ik heb deze een tijdje geleden al gekocht, hij is inderdaad heel erg moor! Altijd leuk om een aankoop voorbij te zien komen op een blog, bijna een soort bevestiging dat het een goede aankoop was 🙂

 25. Ik vind het een heel mooi en warme kleur! Ik gebruik zelf ook graag Essie kwaliteit is altijd goed.

 26. Wauw dat is echt een prachtig diep donkere oudroze kleur

 27. Mooi kleurtje.
  Liefs, xxx

 28. Ik heb deze 2 jaar geleden gekocht, omdat ik hem zo mooi vond staan bij jou. Heb dus het gevoel dat je deze toen ook al gereviewd had, maar ik zal hem dan wel op een andere foto of zo gezien hebben. Supermooie kleur! Ben er nog steeds helemaal dol op.

  1. Ik heb hem een keer in combinatie met een andere lak laten zien, maar nooit in z’n eentje, dus je hebt het helemaal goed onthouden! 😀

 29. Supermooi!! Maar zou het misschien kunnen dat dit een oudere limited edition was :(:(? Ik ging net heel enthousiast naar de Etos, maar daar hadden ze hem niet 🙁

  1. Nee, ik heb hem de afgelopen weken bij meerdere filialen van Etos en DA zien staan! En anders kun je hem sowieso bij Bol.com vinden 😀

 30. Yeah, ok, super!! Even een ander lakje vinden voor vanavond 😉 maar morgen ga ik op pad!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.