Nagellak

Swatch: Essie – In Stitches

Er is nu geen ontkennen meer aan: het is echt herfst. Ach, ik houd er wel van! Zolang het niet regent in elk geval… Bovendien ben ik dol op van die echte herfstkleuren, dat draag ik het liefste. Daar hoort natuurlijk ook een bijpassende nagellak bij en ik heb vandaag een perfect kleurtje om aan jullie te zien. Essie In Stitches mag niet in jouw stash ontbreken in dit seizoen!

Essie In Stitches1

Essie In Stitches2

In Stitches heb ik al een tijdje in mijn collectie, maar het kwam er nooit eerder van om hem hier te laten zien. Het is een diepe oudroze tint die tussen donkerroze, terracotta en rood inzit. Daarnaast heeft hij een ietwat grauwe ondertoon die hem perfect voor dit seizoen maakt. Ik ben heel kieskeurig als het om zulke tinten oudroze gaat (ze kunnen soms wat ouwelijk lijken), maar dit is toch echt een hele mooie. Hij is mooi om zo op zichzelf te dragen, maar ook fantastisch met een laagje gouden glitters.

Essie In Stitches3

Als mensen mij vragen welke nagellak ik echt aanraad, geef ik vaak Essie als tip. De kleuren zijn niet spectaculair, maar niet iedereen is altijd op zoek naar opvallende glitters, dus dat geeft niet. Essie is juist zo fijn omdat de houdbaarheid van de lakken echt heel goed is! Ze houden het bij mij met gemak een dag of 5-6 uit en ze slijten heel gelijkmatig zonder echt te chippen. Met In Stitches heb ik een vergelijkbare ervaring, dus dat is fijn. Daarnaast lakt hij soepel en is hij na twee laagjes keurig dekkend. Ik denk dat dit voor veel dames een fijne draagbare kleur voor het najaar is, dus neem zeker even een kijkje als je een display van Essie tegenkomt!

Verkrijgbaarheid
Essie In Stitches kost €9,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Etos en DA.

Meer swatches van Essie zien? Klik hier voor alle artikelen die over Essie zijn verschenen op Pinky Polish.

34 Comments

 • Reply
  Suzanne
  9 november 2014 at 12:15

  Wauw, wat een mooie kleur! Ik hou echt van dat soort kleuren, dit soort kleuren draag ik vaak als ik een wat neutralere kleur op mijn nagels wil. Voor de rest draag ik bijna altijd hele donkere kleuren, donkerrood of heel donkerpaars, wat bijna naar zwart neigt, en dat is niet altijd even gepast! Ik ga zeker eens naar deze kleur kijken.

  Ik vind dat je erg mooie foto’s maakt, je nagels zijn ten eerste perfect gelakt, mooi verzorgde nagelriemen (dat kan ik van de mijne niet zeggen…) en daarbij zijn de foto’s ook echt van zeer goede kwaliteit! 🙂

  • Reply
   Charlotte
   9 november 2014 at 18:30

   Dank je! Ik probeer ze er altijd zo mooi mogelijk uit te laten zien 😀

 • Reply
  Janniek
  9 november 2014 at 12:33

  Wat een bijzondere kleur rood! Mooie swatches ook!

 • Reply
  Donna Luisa
  9 november 2014 at 12:37

  Wat een prachtige kleur! Ik vind Essie ook zo fijn!

 • Reply
  Sandra (beautybysandra)
  9 november 2014 at 12:45

  Wat een prachtig lakje. Eens een keer wat anders dan een standaard kleurtje.

 • Reply
  Yolanda
  9 november 2014 at 13:07

  Mooie kleur !
  Ik heb juist helemaal geen goede ervaringen met Essie. Ik heb drie kleuren en ondanks base en topcoat chippen ze mega snel. Jammer genoeg

  • Reply
   Charlotte
   9 november 2014 at 18:29

   Oh wat jammer! Ja, zulke ervaringen kunnen echt per persoon verschillen…. Helaas 🙁

 • Reply
  Beautyjuf
  9 november 2014 at 13:19

  Wat een bijzondere kleur! Eentje die eigenlijk niet mag ontbreken in een stash in deze periode (herfst) 😉 Essie vind ik trouwens een heel fijn merk! Ik heb er maar een aantal lakjes van, maar de kwaliteit is top!

 • Reply
  Isabella
  9 november 2014 at 13:31

  Ziet er erg mooi uit! Het is wel echt zo’n kleurtje dat je niet zo vaak tegenkomt, maar daarom vind ik het juist wel een leuk lakje:)

 • Reply
  Esmée
  9 november 2014 at 13:39

  Leuk kleurtje zeg! Hij glimt zo mooi! Zo’n kleurtje ben ik nog niet vaak tegengekomen, hij is zo mooi 🙂 x

 • Reply
  Denise
  9 november 2014 at 14:11

  Wat een prachtige kleur! <3

 • Reply
  Beautydagboek
  9 november 2014 at 14:19

  Een bijzondere kleur die je niet zo vaak tegenkomt, daar hou ik van! Dit is zeker een kleurtje wat ik graag wil hebben, dus wie weet gaat hij op het Sinterklaaslijstje :).

 • Reply
  Desiree
  9 november 2014 at 14:21

  enorm mooie en bijzondere kleur!

 • Reply
  Dionne
  9 november 2014 at 14:26

  Wat een mooi lakje!

 • Reply
  Bo
  9 november 2014 at 14:45

  Wat een prachtig lakje!

 • Reply
  Miranda
  9 november 2014 at 15:33

  Wauw wat een prachtige lak.

 • Reply
  Kelly
  9 november 2014 at 15:54

  Wauw, mooie kleur!

 • Reply
  chucky1012
  9 november 2014 at 16:17

  Wat een prachtige kleur nagellak 😉
  Jouw nagels zijn mooi gelakt.

 • Reply
  marie
  9 november 2014 at 16:36

  Ik vind het echt een heel erg mooi kleurtje!

 • Reply
  Bianca
  9 november 2014 at 16:45

  Ben het helemaal met je eens over de kwaliteit van Essie

 • Reply
  Anouk
  9 november 2014 at 17:28

  Wat een enorm mooie kleur is dit! Ook echt leuk voor de herfst inderdaad.
  xxx

 • Reply
  Beau
  9 november 2014 at 19:38

  De kleur is echt apart, maar bijzonder mooi 🙂

 • Reply
  femketje
  9 november 2014 at 19:40

  die is pretty 😀

 • Reply
  Nicole
  9 november 2014 at 19:40

  Wat een mooie kleur, erg uniek!

 • Reply
  Daphne
  9 november 2014 at 19:56

  Wat een schitterende kleur!

 • Reply
  Suzanne
  9 november 2014 at 22:57

  Ik heb deze een tijdje geleden al gekocht, hij is inderdaad heel erg moor! Altijd leuk om een aankoop voorbij te zien komen op een blog, bijna een soort bevestiging dat het een goede aankoop was 🙂

 • Reply
  Lonneke
  9 november 2014 at 23:18

  Ik vind het een heel mooi en warme kleur! Ik gebruik zelf ook graag Essie kwaliteit is altijd goed.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  10 november 2014 at 00:24

  Wauw dat is echt een prachtig diep donkere oudroze kleur

 • Reply
  beautyforgirls
  10 november 2014 at 10:45

  Mooi kleurtje.
  Liefs, xxx

 • Reply
  Karen
  11 november 2014 at 13:54

  Ik heb deze 2 jaar geleden gekocht, omdat ik hem zo mooi vond staan bij jou. Heb dus het gevoel dat je deze toen ook al gereviewd had, maar ik zal hem dan wel op een andere foto of zo gezien hebben. Supermooie kleur! Ben er nog steeds helemaal dol op.

  • Reply
   Charlotte
   11 november 2014 at 13:55

   Ik heb hem een keer in combinatie met een andere lak laten zien, maar nooit in z’n eentje, dus je hebt het helemaal goed onthouden! 😀

 • Reply
  Lucy
  17 november 2014 at 15:18

  Supermooi!! Maar zou het misschien kunnen dat dit een oudere limited edition was :(:(? Ik ging net heel enthousiast naar de Etos, maar daar hadden ze hem niet 🙁

  • Reply
   Charlotte
   17 november 2014 at 15:30

   Nee, ik heb hem de afgelopen weken bij meerdere filialen van Etos en DA zien staan! En anders kun je hem sowieso bij Bol.com vinden 😀

 • Reply
  Lucy
  17 november 2014 at 16:01

  Yeah, ok, super!! Even een ander lakje vinden voor vanavond 😉 maar morgen ga ik op pad!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.